Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Selamlar
ikinci el bir adet crosway d40 alma arifesindeyim.
1450 liraya,üzerinde yeni schwalbe marathon lastiği ve orjinal donanımı mevcut
2016 model.
Antalyada şehiriçinde ve max 70-80 km mesafelerde kullanacağım.
futbol oynadım ve motor kullandım,motoru bırakıp bisiklete yöneliyorum hem diz sağlığım için hemde bisikleti çok sevdiğim için.
crosway d40 kullanan,tecrübesi,bilgisi olan veya önerisi olupta paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim.
fiyatı iyi midir,kullanımı,konforu,donanımı nasıldır veya herhangi kronik sorunu var mıdır,benim için yeterli midir,fazla mıdır
paylaşıp fikir konusunda aydınlatabilir misiniz.

Scudo
@Mhmm@ Tesekkurler , bisikleti gidip gordum , uzerinde 225 yaziyor ama carraro sitesinde bu sekilde bisiklet gormeyince almadim
Bisikletciye sordugumda tr de bazi modeller yok , piyasadan harici modellere biz ulasabiliyoruz felan dedi....
Duz masa icin geri bildirimler icin tesekkurler

Merhabalar.
Öncelikle kendimi tanıtayım İsmim Ömer İstanbul Büyükada doğumluyum 37 yaşındayım.
Merak ettiğim konu, uzun yol için bisiklet ile ilgili yaptığım aramalarda karşıma şimdiye kadar hep yol bisikletleri ile yapılanlar çıktı. Günde 150-200 kmlik tur yapanlarda da gördüğüm bu. Profesyonel olarak bu sporla ilgilenenlerde de benim gözlemlediğim kadarıyla hep yol bisikleti kullanıyor. Ben şehir ve tur bisikleti tarzında bisiklet almak istiyorum gönlüm onlardan yana çünkü uzun yolculuklar için bagaj olmasını istiyorum.
Yaklaşık 10 yıldır motosiklet (600 cc maxi scooter) kullanıyorum.100 bin km'nin üzerinde yol tecrübem var, uzun yola çıkmayı şehirler arası dolaşmayı seviyorum rahatlık ve konfor benim için önemli. Racing tarzını mesela hiç sevemedim, benim tarzım touring tarzı motorlar. Yol bisikletlerini racing tarzına benzetiyorum, yanılıyor olabilirim tabi.
Özetlemem gerekirse motora veda edip iki tekere ilk başladığım bisiklete dönmek istiyorum. Siz bana nasıl bir bisiklet önerirsiniz.? Yol bisikleti hiç kullanmadım acaba kullanmam gerekir mi? En çok hangi bisiklet kullanıcıları böyle uzun turlara çıkıyor. Örnek veriyorum İstanbul dan Bursaya bisikletle gideneler var mı varsa hangi bisiklet kullanıcıları? Herkese şimdiden teşekkürler. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ogdy1 Merhabalar,
Btwin kullanıcısı olarak size tavsiyem btwin riverside 500. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 1400 liraydı. Hibrit bisiklettir. Dağ bisikletine göre hafif olduğumdan şehiriçinde rockrider kadar yormaz. Hibrit olduğu için ormanda da kullanabilirsiniz. Bi benim dediğim bisiketede bakın derim. Ama kron markası hakkında pek bilgi sahibi değilim

Arkadaşlar merhaba 4000 tlyi geçmiycek 29jant 21yada22kadro 30 vites bisiklet düşünüyorum marka ve model hakkında bilgi verirmisiniz sıfır düşünüyorum. Boy 1.95 kilo 110:)

Arkadaşlar tur bisikleti olarak çelik kadrolu bisiklet düşünürseniz VSF önerebilirim. Alüminyum kadro olarak da Cube, Scott ve KTM'nin güzel modelleri var

• Beğen
Tepkiler: İstanb_lue
@elric1982
Bu özelliklerde Scott modelleri çok pahalı salcano mosso kron tarzi 4bini geçmiycek bir bisiklet tercihim var

• Beğen
Tepkiler: elric1982
@AsiLTürk
öyleyse bunu önerebilirim;
(link)

@AsiLTürk
(link)
(link)
(link)
(link)

@AsiLTürk

(link)
İkisi de havalı maşa

Bunlar da tüm 29 jant ve 30 vitesler
(link)

Umarım yardımcı olur

Çok teşekkür ederim.

@elric1982
@gezgin gezer
@Kook
Çok teşekkürler

@Chunkorfly

Güzel bisiklete benziyor ancak ben bu bisiklete 4 bin TL kesinlikle vermezdim bunun yerine temiz 2. el Merida speeder 200, Giant Escape veya roam modelleri, Trek fx, Fuji absolute, Canondale Quic speed , Specialized sirrus,modellerini tercih ederdim.

• Beğen
Tepkiler: Machagi
Merhaba. Ankarada yaşıyorum. Ev iş arası kullanmayı düşünüyorum. İşe gidiş kolay ama eve gidiş yokuş yukarısı. Çoğu zaman trafik oluyor ve kaldırım kullanmak zorunda kalıyorum(boşken).
Beni yormayacak, dediğim şekilde kullanınca sıkıntı olmayacak (çok çukur var Ankarada) bisiklet önerilerinize açığım. 1500 tlye kadar çıkabilirim. ikinci el temiz bir şey almayı düşünüyorum. Tanıdık bir bisikletçi arkadaş sana dağ bisikleti olur dedi. Dağ bisikleti de ağır yokuşlarda yormasın istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar xrs 070 kullaniyorum 3.5 yildir memnunum ama yakin zamanda degistirmeyi planliyorum heyecan ariyorum biraz ozellikle de son hizi yuksek olan aluminyum kadrolu yol bisikleti tavsiye ederseniz sevinirim

@emrb
sana şehir bisikleti, hibrit bisiklet tarzı bisikletler gider kardeşim. arka dişliyi 14-34 yapacaksın yokuşlar vız gelir. marka olarak da Mosso Legarda, Carraro sportive, corelli speedo, salcano city wind 20 önerebilirim.

• Beğen
@emrb
Dağ bisikleti kesinlikle alma. Aklı başında hiçbir bisikletçi şehir içi kullanım için dağ bisikleti önermez. Şehir içinde amortisörün anlamı yok.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Merhabalar forumda yeniyim umarım doğru yere yazıyorumdur.

Bianchi aspid 46 kullanan varmı ve tavsiye edermisiniz şu fotoğrafın aynısından. Mat siyah ve mavi olanı.
186285186285
Özellikleri:

-Fiyatı yaklaşık 1300TL
-Alümünyum kadro ve hidolik fren (shimano oil yazıyor)
-shimano altus,tourney vites
Alınır mı ve yağmurda çok kayarmı asfalttada süreceğim olcak az çok.

@İstanb_lue
Selamlar size direk giant air, trek fx ve scott sub serileri oneririm

• Beğen
@mariokaldato
Çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda işe gidiş gelişle ilgili yaşadığım ulaşım problemleri sebebiyle katlabilir bir bisiklet almaya niyetlendim. Calistigim yer ile aramdaki mesafe 3 km'lik yer yer cok dik olmasa da inisli cikisli bir yol. Ayrica ben de 185 boylarinda 107 kilo civarlarindayim. Yaklasik bir butce belirlememekle birlikte yaptigim arastirmalar ve burdan okudugum basliklar sayesinde iki opsiyon arasinda kaldim ilki carraro flexi 107 digeri ise btwin tilt 500 sizden ricam bu ikisi arasinda hangisini onerirsiniz ya da bunlarin yerine sunu al diyebileceginiz bir urun var midir?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri