Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

dediğinizde haklısınız bu yönden düşünmek daha mantıklı

bozuk yollarda sarsıntı direksiyon tarafında çok fazla hissedildiği için özellikle önde amartisör olmasının daha konforlu bir sürüş sağlayacağı kanısındayım

o modelede bakmıştım ve çok hoşuma gitmişti fakat düz maşa olduğu için sanırım tercihlerimin arasında olmayacak

bisikleti annemle birlikte kullanacağımdan onun açısından kolaylık olsun diye lady modellere bakıyoruz

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar benim için çok önemliydi yarın gittiğimde fikrim değişmezse kararım mossodan yana
Hatirladigim kadariyla btwin bazi modellerinde hem bayanlara hem erkeklere ortak uyacak bir kadro kullaniyordu , onuda araştirabilirsiniz.
Edit: Riverside modelleriymiş , hem bayan hem bay uygun kadro yazıyor açiklamasinda belki ilginizi çekebilir.

Scudo
Şehir içi ve şehirler arası turlar için carraro 330 sportive modeli özellikle yokuşlardaki rahatlığı ile listeye alınmalıdır. Orta ve uzun süreli bisiklete binecek kişiler için (takribi birkaç saat üzeri) lastiklerin ve vites setinin kalitesi çok önemlidir. 2. El olarak 2000 3000 TL arasında temizleri bulunmaktadır. Gereksiz amortisör ağırlığı turda saatler geçtikçe sizi daha da yoracaktır. Ben 5. Bisikletimi aldım ve hepsi 2. Eldi. Eğer hepsini sıfır alsaydım 21 bin TL civarı ödeyecektim ve satarken yaşayacağı değer kaybı malum. 10 bin TL ye 5 ayrı bisiklet deneyimi yaşadım ve dilediğim zaman aldığım fiyata başka kullanıcıya gönül rahatlığıyla sattım. Acele etmez ve 2. El piyasasını takip ederseniz kendinize göre en uygun bisikleti bulabilirsiniz. Ayrıca dechatlondaki bisikletleri linea gibi şirket aracına benzetiyorum. Sıfır linea iyidir ama 2. El az km yapmış bir Mercedes veya audi daha iyidir. Linea bunların verdiği tadı vermez.

Herkese merhaba,

(link)

Paylaştığım linkte ki bisiklet ile ilgileniyorum. Her ne kadar aradığım özelliklerin hepsi bulunsada markayı tanımadığım için tereddütte kaldım. $912 gibi bir etikete sahip. Bu da bugün ki kur ile yaklaşık 5.260,00 TL yapıyor. 950,00 TL vergi eklendiği zaman 6.210,00 TL gibi bir fiyata elime geçmiş olacak.

Üstünde tiagra 4700 set bulunuyor.
6061 t6 Alu kadro
1-1/8" karbon maşa
WTB Bayway 650bx47c lastik
Hidrolik disk fren
Öne ve arkaya bagaj takılabilmesi gibi özellikleri var.

Sizlerin düşüncesini alabilir miyim bu konuda. Eğer bu bisikleti alırsam başlığıda inceleme başlığı olarak değiştirebilirim :)

Öncelikle Merhabalar,

7 yaşındaki oğlum için bmx tipi bisiklet almayı düşünüyorum. Ne yazık ki ülkemizde fiyat performans oranı yüksek ve makul fiyatlara bulunabilecek bmx biraz hayal gibi geliyor. Daha acemi olduğu için şimdilik çok profesyonel birşey almama gerek yok zaten, ilerletirse daha iyisini alırım ileride. Birkaç opsiyon arasında kararsız kaldım. Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

1- (link)
2-https://urun.n11.com/akrobasi-bisikleti/2019-umit-20-phantero-bmx-hareket-bisikleti-P337759257?recId=k0cbeuuo-gid7x77bczu-S.W_HOME_HYS.C.popbuy-1903hht
3-https://www.ozceylanbisiklet.com/urun/carraro-rave-bmx-bisiklet-2018?gclid=Cj0KCQjw5MLrBRClARIsAPG0WGxdGRZabB297Jmvjj0UqxaT9uJahmpH8MZTAt4tbIrxyY_i12m6OyoaAhSgEALw_wcB

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Sirrus Men V Int , Trek 7.2 FX Fitness iki bisiklet arasında kararsız kalmış durumdayım. Fiyat olarak ikisinide 3400-3650 fiyat aralığında alabiliyorum. Komponent ve ağırlık olarak karşılaştıramıyorum ,bilgi konusunda eksikliklerim var. Sizden yardımlarınızı bekliyorum.

Sürüş amacım haftasonları aracıma koyup Maltepe - Fenerbahçe bisiklet yolunda sürmek(20-30km). Hafif olması ,kadro olarak titreşimi daha az bana hissettirmesi bunlar benim için ön planda olan koşullar.Komponent olarakta hangisi daha iyi belirtirseniz sevinirim.

(link)
(link)

Merhaba arkadaşlar;

Yol ve şehirde kullanabileceğim bir bisiklet almak istiyorum maksimum çıkacağım fiyat değeri 1500tl civarı.
Siz değerli arkadaşlarımın yardımlarınıza ihtiyacım var.

2. el bir triban al biraz masraf et her yerde kullan :)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@ozips e katılıyorum. Yaşadığınız yere yakın birinden bulursanız ki sahibinden sitesinde ilanlar mevcut , temiz triban 500 / 520 alıp bir bakım yaptırıp binersiniz. Ben çok memnunum akıyor bisiklet , ortalamam ciddi arttı.

Merhaba 10 yaşındaki oğluma 24 jant bisiklet almak istiyorum. 16 jant bisikleti bir kaç yıldır çok rahat sürüyor. Maksimum bütçem 1200 TL kadar. Bu fiyatlarda önerebileceğiniz bisiklet var mı?

@zaferalm Komponent olarak Specialized daha iyi gibi geldi bana ama arada fark var mı bilemiyorum. Şansınız varsa iki bisikleti de denemenizi tavsiye ederim. Trek ağırlık vermiş ama 12 kg çok gibi geldi gözüme specialized'ın ağırlığı verilmemiş iki marka da çelik maşa kullanıyor sanırım.

Arkadaşlar katlanır bisiklet tavsiye edermisiniz tern b7 düşünüyorum yoksa tur bisikleti olarak carraro 225 sportive mi öenerirsiniz...

@zaferalm Komponent olarak Specialized daha iyi gibi geldi bana ama arada fark var mı bilemiyorum. Şansınız varsa iki bisikleti de denemenizi tavsiye ederim. Trek ağırlık vermiş ama 12 kg çok gibi geldi gözüme specialized'ın ağırlığı verilmemiş iki marka da çelik maşa kullanıyor sanırım.

İki bisiklette fitness şehir yani hibrit bisikleti olarak geçiyor ve 12 kg bu tip için bence gayet iyi bir ağırlık.

Yol yarış bisikletlerinde 10 ve altı kilolar oluyor genelde.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Merhabalar. Aranıza yeni katıldım, 19 yaşındayım elazığ üniv bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Yıllardır, bisikletimle amatör olarak dağ bayır gezerim eski bisikletim beldeyama marka bir bisikletti ve gerçekten çok sağlamdı. Şimdi yeni bir bisiklet almak istiyorum, dağ amaçlı. Fakat lastik ölçüleri arasında kararsız kaldım. Eski kullandığım bisiklet 26inc idi şimdilerde (boyum 1.83) ise boydan ötürü büyütmeyi düşünüyorum aklımda 27.5 jant olan bir bisiklete geçmek var fakat 29inc neden olmasın veya 26inc beni pek rahatsız etmiyordu düşünceleri var. 26 jant için rockrider 8.1
27.5 jant için sedona 840
29 jant için sedona 940
Düşündüm ve bilgili abilerimden yardım istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim.? Teşekkürler.

Sameet
boyun itibariyle 29 jant almalısın benimde boy aynı sen gibi ve mtb kullanırken 29jant kullanıyordum,çok fazla atlayıp zıplamayacaksan arazi inişlerinde sürüş keyfi bambaşka oluyor,çok acayip farklar varmı dersen 27.50 ile 29 arası yok tabiki,ama ben drif jump yaparım zıplar hoplarım dersen küçük boyun hakimiyeti daha fazla oluyor.4yıl mtb kullanan biri olarak tecrübemi paylaşmak istedim.hayırlısı olsun

Sameet
boyun itibariyle 29 jant almalısın benimde boy aynı sen gibi ve mtb kullanırken 29jant kullanıyordum,çok fazla atlayıp zıplamayacaksan arazi inişlerinde sürüş keyfi bambaşka oluyor,çok acayip farklar varmı dersen 27.50 ile 29 arası yok tabiki,ama ben drif jump yaparım zıplar hoplarım dersen küçük boyun hakimiyeti daha fazla oluyor.4yıl mtb kullanan biri olarak tecrübemi paylaşmak istedim.hayırlısı olsun
Hocam açıkcası atlayıp zıplamayı çok seviyorum. 29inc olarak mosso wildifre deneyimledim bugün fakat 29inc bana biraz ağır geldi. 27.5inc düşünüyorum şu an hiç sürme şansım olmadı onu da deneyimledikten sonra karar vereceğim. Sedona 840 modeli gözüme çok çarpıyor bu model ve marka hakkında bilginiz var mı?

Sameet
29 ağır gelmiş olabilir haklısın o zaman 27,5 tercih etmelisin,zaten denemişsinde en güzel fikir deneyimle olur.mosso genel olarak f/p ürünüdür,sedonanın bir tık önde olması normaldir,hele birde sedonanın üzerinde deore slx set felan varsa ve fiyat farkıda sizi etkilemiyorsa tabiki sedona.

• Beğen
Tepkiler: Sameet
Merhaba arkadaşlar adım Alperen. 16 yaşındayım şu an kullandığım bisiklet 2 yaprak ve 8 rubleli btwin riverside 120 hybrid bisiklet. Kendime yeni bisiklet almak istiyorum. Adrenalini ve engebeleri seviyorum bu da beni mtb ye itiyor ama yaşadığım ilçede mtb yi geliştirebileceğim parkur vs mevcut değil. Aynı zamanda hız da yapmayı seviyorum buradaki yollar da çok düz sayılmaz. Bu şartlar mtb ve yolu eleyip önüme trekking bisiklet modellerini çıkarıyor aklımdaki bisikletler Mosso cavalier 700 claris modeli ve mosso legarda 1927 nin hidrolik disk frenli modeli. Grup seti altus ona da çok güvenemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Uzun süredir arayış içerisindeyim en son Carraro Sportive 330 da karar kıldım. Önümüzdeki hafta satın almayı düşünüyorum sezon sonu olduğu için çok az bisiklet kaldı malumunuz. Bisikletçilerle görüştüğümde yeni sezon fiyatlarının hayli yüksek olacağını söylüyorlar. Uygun kadro boyunu bulunca almalı mıyım hemen yoksa bekleyip yeni sezon modelleri mi almalıyım ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlarla selamın aleyküm. Yeni üyeyim başlık açamıyorum. Bu başlık altında bisiklet tavsiyesine ihtiyacım var. 185cm 100 kiloyum, her gün 7 8 km kullanacağım maksimum 1200 civarı dayanıklı üzmeyecek bisiklet tavsiye eder misiniz? Çorumda ikinci elde olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.

Geri