alper2508
Daimi Üye
- Tepki
- 643
- İsim
- Alper
- Bisiklet
- Mosso
@ozips e katılıyorum. Yaşadığınız yere yakın birinden bulursanız ki sahibinden sitesinde ilanlar mevcut , temiz triban 500 / 520 alıp bir bakım yaptırıp binersiniz. Ben çok memnunum akıyor bisiklet , ortalamam ciddi arttı.
merhaba. mesela akıyor derken vitesten dolayı pedal basarken (özellikle bayırlarda) yormaması mı ? yoksa nedir ?
ortalama yorulana dek kaç km yapıyorsun ? ve gezdiğin yerlerde bayır çok var mı ?
Merhabalar, yeni üye oldum foruma. 1.93 boyum, 74 kiloyum. Kafamı kurcalayan birkaç konu vardı. Öncelikle hala şehir bisikleti mi yoksa katlanır bisiklet mi almalıyım karar veremedim. Sıkça dolmuş/otobüs kullanıyorum şehrimde. Katlanır bisiklet daha akıl karı geliyor ama emin de olamıyorum. Küçük jantları sürüşte büyük dezavantaj yaratıyor mu? Eğer katlanır alacaksam Decathlon'daki modeller güvenilir midir? Neye göre seçim yapmalı? 1600 lira belki 2000 liraya kadar çıkarabilirim bütçemi. Öğrenciyim zira. Yardımcı olursanız, kafamdaki soru işaretlerini giderebilirseniz inanılmaz mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum, güzel hafta sonları diliyorum herkese.
ben her ikisini de bizzat yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki katlanır bisiklet alacaksan uzun yol gidemezsin. yoruyor.
ha dersen ki ben mersin'de yaşıyorum burası düz havası da güzel geze geze giderim. sen bilirsin.
ama madem ki 2000 bütçen var şunu al. her bindiğinde bana dua edersin.
Mosso LEGARDA 1921 MDM V
1.599 TL
(link)
@gezgin gezer amortisor ile fren güvenliği tamamen alakalı özellikle yokuş aşağı süratle giderken ön fren yaparken amortisor tekerin kilitlenip kaymasını engeller
kesinlikle böyle bişey yok
Son düzenleme: