Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Scudo
Arkadaşlar 174 boy iç back 77-80cm arası geliyor 27.5 inch dağ bisikleti için hangi kadro boyu almam daha iyi olur

52-51 yada M beden olabilir size

baktığım dağ bisikletinin 17 ve 19 kadrosu var. online soru sorduğumda satıcı 17 alsan daha iyi olur demişti. şöyle bir tablo buldum doğru mu yanlış mı hiç bilmiyorum 52-51 den kasıt 20 üstü kadro mu ?

bisiklet-kadro-tablosu.jpg

arkadaşlar kadro boyu ile ilgili bilgisi olan var mı ?

Son düzenleme:
Satışta olan Bisan Grand Tour Sora bisikletlerden birisi benim bisikletim. Ancak benim bisikletin kadrosu 52.
ST 52 cm olup TT ölçüsü 56 cm (Sitesinde 57 yazmışlar, o yanlış. Bizzat ben ölçtüm).
Soran olursa benim boyum 173 cm. İç bacak boyum 79. Bisan'ın 52 kadro Grand Tour Sora bisikleti benim boyuma göre uygun ama sınırda.
Yani benden 2 - 4 cm uzun, bacak boyu benden 2 - 4 cm uzun kişiler de kullanabilir. Daha uzun olanlara uygun olmaz diye düşünüyorum.
Bisikletin ölçülerini çizimleri ile birlikte detaylıca çizip resimledim. Oradan görebilirsiniz.

• Muhteşem
Tepkiler: Myali
Satışta olan Bisan Grand Tour Sora bisikletlerden birisi benim bisikletim. Ancak benim bisikletin kadrosu 52.
ST 52 cm olup TT ölçüsü 56 cm (Sitesinde 57 yazmışlar, o yanlış. Bizzat ben ölçtüm).
Soran olursa benim boyum 173 cm. İç bacak boyum 79. Bisan'ın 52 kadro Grand Tour Sora bisikleti benim boyuma göre uygun ama sınırda.
Yani benden 2 - 4 cm uzun, bacak boyu benden 2 - 4 cm uzun kişiler de kullanabilir. Daha uzun olanlara uygun olmaz diye düşünüyorum.
Bisikletin ölçülerini çizimleri ile birlikte detaylıca çizip resimledim. Oradan görebilirsiniz.
abi senin bisiklet sanırım yol bisikleti 52 kadro 20-21 inch arası oluyor görsele göre mtb bisiklette 17 seçmem doğru olur sanırım.

Sizin bisikletinizi düşünüyordum gerçekten temiz güzele benziyor fakat kadrosu uymadığı için bana maalesef vazgeçtim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
baktığım dağ bisikletinin 17 ve 19 kadrosu var. online soru sorduğumda satıcı 17 alsan daha iyi olur demişti. şöyle bir tablo buldum doğru mu yanlış mı hiç bilmiyorum 52-51 den kasıt 20 üstü kadro mu ?

bisiklet-kadro-tablosu.jpg

arkadaşlar kadro boyu ile ilgili bilgisi olan var mı ?
dağ bisikleti hiç kullanmadım ya. o yüzden ne desem yanlış olabilir.

Sizin bisikletinizi düşünüyordum gerçekten temiz güzele benziyor fakat kadrosu uymadığı için bana maalesef vazgeçtim.
Evet senin ölçülerine uygun değil 🙁. Ama daha güzelini bulacağınızdan eminim.

Evet senin ölçülerine uygun değil 🙁. Ama daha güzelini bulacağınızdan eminim.
Yani araştırıyorum bulamıyorum şuanda ve ne istediğime karar veremiyorum.Endurance mi yol yarış mı yoksa aero mu sizce ne alayım benim için hız önemli İstanbul içinde kullanacağım.

Yani araştırıyorum bulamıyorum şuanda ve ne istediğime karar veremiyorum.Endurance mi yol yarış mı yoksa aero mu sizce ne alayım benim için hız önemli İstanbul içinde kullanacağım.
aero bulursanız aero iyidir. rüzgar yiyen bisikletçi anlar bunu :)

Butceyi zorlayabiliyorsaniz vanrysel edr af alin keyfinize bakin. O fiyat bandinda aero bisikletler size bir fayda saglamaz fazla agirliktan baska.

Butceyi zorlayabiliyorsaniz vanrysel edr af alin keyfinize bakin. O fiyat bandinda aero bisikletler size bir fayda saglamaz fazla agirliktan baska.
Hocam iyi hoş bisiklet van rysel da çok pahalı be öğrenci halim ile çok zor onu almam.

merhaba istanbulda oturuyorum gecen sene rockrıder st530 almayı dusunuyordum ama sonra stokta kalmadı ve bıttı fıyatı 9000tl ydı sımdı ıkıncı eller 9 10 bın cıvarınde o fıyata sıfır veya ıkıncı el ne alınabılır sızce oncelık rockrıder tabı ama teneke olmayan her modele bakarım

Arkadaşlar selam ikinci el bir RC520 almaya karar verdim 2v11 V normalde prowheel bir ayna kolu var fabrika çıkışı ama arkadaş ayna kolu SORA ile değiştirmiş. Bu bir sorun olur mu? Vites kolları ve ön/arka aktarıcı 105 set.

Merhaba ben bisiklet almayı düşünüyorum bu konuda amatörüm aşağıdaki resimde gördüğünüz güzergahı sabah akşam işe gidiş geliş için bisikletle gideceğim. Bu amaçla bisiklet almaya karar verdim fakat bu konuda pek bilgim yok.Hangi tarz bisiklet almalıyım hangi model almalıyım yardımcı olabilir misiniz? Bütcem 15.000₺ civarı F/P bir ürün arıyorum sadece işe gidiş geliş için kullanacagım boyum 190 kilom 95 şimdiden teşekkürler

Dosyalar

• IMG_2162.png
    IMG_2162.png
    196,6 KB · Okunma: 23
Merhaba ben bisiklet almayı düşünüyorum bu konuda amatörüm aşağıdaki resimde gördüğünüz güzergahı sabah akşam işe gidiş geliş için bisikletle gideceğim. Bu amaçla bisiklet almaya karar verdim fakat bu konuda pek bilgim yok.Hangi tarz bisiklet almalıyım hangi model almalıyım yardımcı olabilir misiniz? Bütcem 15.000₺ civarı F/P bir ürün arıyorum sadece işe gidiş geliş için kullanacagım boyum 190 kilom 95 şimdiden teşekkürler

Böyle bir şey güzel olur.

(link)

Bu daha iyi 12.250'ye geliyor sepette.

(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ricochet ve Eczofg
Teşekkür ederim. Elektrikli bisiklet ne önerirsiniz?

Geri