@Emrah ÖzşahinArka yada on miliniz kırık olabilir yada milde boşluk olabilir teker in en uç kısmından tutup sağa sola çekin boşluk varmı bakın kırık ise ağır yük altında boşluğu gösterir bisiklete binin ve arka teker yada on teker oynuyor mu kontrol edin
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar, selamlar. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Ama bende daha yeni başladı. Önceden bunu yapmıyordu. Rahat bir sürüşü vardı. Şimdi elleri bıraktığım gibi bisiklet devriliyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
@MAERKEK hepsini defalarca kontrol ettik, fakat anormal hiç bir durum gözümüze çarpmadı. 2 ayrı bisikletçiye de götürdük onlar da bişey yok deyip gönderdi. Hatta disk fren ağırlık yapıyordur ondan öyle diyen bile oldu. )
Sanırım bu Mosso Legarda serisinde yaşanan kronik bir sorun, daha önceki bisikletim 1721 de de aynı sorun vardı bu son seride de var. Çok teknik bir konu olsa gerek. Usta ismlerin ele alması gerek.
Dişli zincir sağ tarafta, haliyle sağa çeker gibi bir yaklaşım doğru değil. Böyle bir şey yok arkadaşlar Ağırlık merkezi bu kadar aşağıda olan ve merkeze bu kadar yakın konumda bulunan ufak ağırlıklar sağa çekmesine falan sebep olmaz. Zaten bisikletin 6 katı ağırlığındaki sürücü var yukarıda, 70 kiloluk bir kütle dengeyi sağlıyor aynı zamanda yukarıda.
El bırakınca bisiklet sağa çekiyorsa ön, yani yönlendirmeyi sağlayan parçalarla alakalı bir eksen kayması vardır.
Önemli olan; gidonu tutarken bir sorun olup olmaması. Siz ondan haber verin.
@Emre Özhan Allah Allah, yeni bisiklette bunlar nasıl yamulur ki ? Herhangi bir kaza, sert çıkış , çarpma vs. de olmadı, işin daha da kötüsü ben bunu bisikletçilere nasıl anlatırım. Esas sorun bu, anlatamıyorum çünkü, yok , bişey yok diyorlar.