Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sayesinde kaç kilo verdiniz?

Bisikletlendikten sonraki kilonuz için ne söyleyebilirsiniz?

• Toplam katılım
    459
Haftada 3-4 gün ortalama 25 km hafta sonu uzun tur 80-100 km 3 ayda 11 kilo verdim. 83 kilodan 72 kiloya düştüm. hedefim 67 kg

Scudo
Bana çok zayıfsın diyolar ve bende kilo almaya çalışıyorum ama bisikletten de vazgeçemiyorum.günde 3 ekmek yiyebilen biriyim ama dağda yediğimi yakıyorum zaten.

• Beğen
Tepkiler: Hüesyin
Haziran başında 106.5kg iken bugün yaptığım ufak tur sonrası tartıldığımda 98.5kg'ı gördüm. Her tur sonrası tartıldığımda, bir öncekinden fazla çıkar diye beslenmeme de acayip dikkat eder oldum. Kış gelmeden 90kg altına düşmek öncelikli hedef.

• Beğen
Tepkiler: baracuda9
4 sene önce üniversite sınavına hazırlanırken 90 kiloya çıktım. Bisiklet sürerek 85 kiloya indim. Bu senede okula hep bisikletle gittim (günde 20km) 78 kiloya kadar düştüm. Düzenli olarak bisiklet sürünce kilo veriliyor.

Ben hala kilo veremedim. Ayni anda vg yapmaya calisiyorum. Buyuk ihtimal engel oluyor kilo vermeme.

6 kg verdim. Bilinçli beslenme ve düzenli kullanım ile daha çok kilo verilebilir.

Boyum 1.72 şuanda 109 kiloyum. Az önce tartıldım yine kilo almışım. Birazdan da bisiklet almaya gideceğim bisiklet alma amacım kilo vermek. Spor salonunda yatay bisiklet + eliptik yaptırıyorlar. Okadar uğraşıyorsun pedal çeviriyorsun olduğun yerde kalıyorsun o da insanı sıkıyor bu nedenle bisiklet almaya hem gezip eğlenmeye hem de kilo vermeye çalışacağım. Umarım boş bir umut değildir bu bisiklet sürerek kilo verme olayı :uzgnm: Bu başlığı sık kullanılanlara ekliyorum ve sürekli olarak kilo durumumu buradan yazacağım.

Bu dönemde bana yardımcı olmak isteyen, program yapmama yardım etmek isteyen ya da her türlü şuan aklıma gelmeyen öneride bulunmak isteyen arkadaşlar buradan yada özel mesaj ile bana yardım ederlerse çok sevinirim.

Genç bir arkadaşımın 8 ayda geçirdiği değişim gözler önünde. giden 35 kilo.

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13876102_131601750615807_5857895354268834468_n.jpg?oh=1fea34ab530e99b4d3ee28ed4c1466f8&oe=581615D6

2 000 km de 93 ten 85 dustum ve 75 80 arasına dusme planım var kas ve yag oranım fazla oldugunda daha asagı dusemeyecegım heralde ama bana yeter :D

112 den 92.5 şuan. 80'e kadar 1 yıl içinde inmek dileğim.

LG-K350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Arai Mart 2016' da yemeği azalttım. Nisan'da aktif olarak bisiklete başladım.

LG-K350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisiklet sayesinde 50 kg verdim. Boy 178 cm. 72 kg dım şimdi 22 kg yum. :p

İncememet nick ile uyumlu olmuşsun [emoji16]

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pardon yanlış kişiyi görmüşüm hahah

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçtiğimiz aylarda 86 kiloya kadar çıktım maalesef. Şuan 81im. Hedef 70-72 o_O

Kilo almak için nasıl yardımı olur bisikletin ? bende kilo alamamaktan şikayetçiyim. :uzgnm:

Geri