Bana çok zayıfsın diyolar ve bende kilo almaya çalışıyorum ama bisikletten de vazgeçemiyorum.günde 3 ekmek yiyebilen biriyim ama dağda yediğimi yakıyorum zaten.
Haziran başında 106.5kg iken bugün yaptığım ufak tur sonrası tartıldığımda 98.5kg'ı gördüm. Her tur sonrası tartıldığımda, bir öncekinden fazla çıkar diye beslenmeme de acayip dikkat eder oldum. Kış gelmeden 90kg altına düşmek öncelikli hedef.
4 sene önce üniversite sınavına hazırlanırken 90 kiloya çıktım. Bisiklet sürerek 85 kiloya indim. Bu senede okula hep bisikletle gittim (günde 20km) 78 kiloya kadar düştüm. Düzenli olarak bisiklet sürünce kilo veriliyor.
Boyum 1.72 şuanda 109 kiloyum. Az önce tartıldım yine kilo almışım. Birazdan da bisiklet almaya gideceğim bisiklet alma amacım kilo vermek. Spor salonunda yatay bisiklet + eliptik yaptırıyorlar. Okadar uğraşıyorsun pedal çeviriyorsun olduğun yerde kalıyorsun o da insanı sıkıyor bu nedenle bisiklet almaya hem gezip eğlenmeye hem de kilo vermeye çalışacağım. Umarım boş bir umut değildir bu bisiklet sürerek kilo verme olayı Bu başlığı sık kullanılanlara ekliyorum ve sürekli olarak kilo durumumu buradan yazacağım.
Bu dönemde bana yardımcı olmak isteyen, program yapmama yardım etmek isteyen ya da her türlü şuan aklıma gelmeyen öneride bulunmak isteyen arkadaşlar buradan yada özel mesaj ile bana yardım ederlerse çok sevinirim.