Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sayesinde kaç kilo verdiniz?

Bisikletlendikten sonraki kilonuz için ne söyleyebilirsiniz?

• Toplam katılım
    459
Selamlar, forumdaki ilk mesajım.

Sadece bisikletle değil, mide küçültme ameliyatı da olmuştum. 81 kilo verdim. Obezseniz ya da obezite sınırına dayandıysanız mutlaka Cruiser kullanın derim. Hiç yormadan, bel ayak ağrıtmadan kolaylıkla kilo verdiriyor muhteşem bir alet ^^

• Beğen
Tepkiler: Mosesss
Scudo
@Farabi nette aradım motosiklet tipi çıkıyor, o bizde var ama vermekten çok aldırıyor...😁...nedir hocam cruiserdan kastınız?

• Hahaha
Tepkiler: Burak B.
Hocam yeni üyeyim diye link veremiyorum Google Görseller'de "Schwinn Cruiser" diye aratın, işte ona benzeyen modeller :)

8 vermiştim karantina sürecinde geri aldım :(

Şu sınavları falan bi halledeyim de inş burayı editlemek nasip olur 😂

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Yol bisikletimi Nisan 2017'de aldım, 76-77 kg civarındaydım. Şu anda tartı 62-63 kg gösteriyor, yani yaklaşık 14-15 kilo verdim. Bu süre zarfında bisiklet üzerinde ortalama hızım %50 oranında arttı. Tabiki sadece bisiklet sayesinde değil, unutmayın ki doğru ve sağlıklı beslenme çok ama çok önemli.

Son düzenleme:
Bisiklet sayesinde kilo vermemiş olsam da bisikletten ayrı geçen 5 ayda yaklaşık 17 kilo aldım. Kilomu sabit tutan şeyin bisiklet olduğunu biliyordum ama deneyimlemiş oldum. Bisiklete yenice tekrardan başlayabildim. Umarım bisikletsizlikte aldığım kiloları bisiklet ile verebilirim :hoop:

Yarın Bisikleti alalı tam 3 hafta oluyor. ilk aldığımda 115 kilo geliyordum. Şu anda 110 kilo ya kadar geriledim. Aralıksız günlük 12 km yol. Vücut alıştı bu tempoya zorlanmadan dinlenmeden net gidebiliyorum. Artık mesafeyi uzatmaya başlayacağım.

2011 yılında bisiklet, koşu yüzme 3lüsüyle 15 kilo vermiştim.

Karantina döneminde şuan 11 kilo verdim, 5-6 kilo daha vermek hedefim

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Nisan ayı başında 110 küsür kiloydum bugün tekrar ölçtüm 98,6kg geldim. Yasaklar ve hava muhalefeti dışında düzenli olarak sürmeye çalışıyorum tabi beslenme konusunda aşırı olmasa da dikkat ediyorum ekmek vs. mümkün olduğunca yemiyorum.

2017'de 113'tüm. 2017 temmuz ayında kemoterapim bittikten sonra yürüyüşle falan 89'a düştüm,sonra 93'e çıktım. Ve sabah tartıldığımda da 87 çıktım. Hedefim yaz sonuna kadar 80 :)

Bisikletinde faydasi olmuşturda genel olarak boğazimi tutarak verdim. 85 dim şuan 76-77 civariyim ideal benim için.
3 sene önceki mesajımı buldum. Kilom hala aynı. 75-80 arası değişiyor. Şuan 78 kiloyum. Yine aynısını diyorum bisikletin faydasıda var fakat önemli nokta boğazı tutmak.

ilk amatör başladığımda (haziran 2019) 92ydim karantinaya girene kadar 81 idim şimdi 89 olmuşum :( hiçkimseye yaramadı şu süre

Ben bisiklet sürünce iyi kalori yaktık az şundan yeyim dediğim için Bi değişme olmuyor 😂

Şubattan Mayıs ayına kadar süremedim.. O arada 70 kilodan 83'e çıktım düşünün.. Corona morona muhabbeti olunca hepten kilo aldık... Geçen yaz yokuş canavarıyken şuan , 79 kilo.. belki yolda zorlamasa bile motivesyonel olarak kalp kırıcı bir gerçek.. Şuan 60-70%bpm ile takılıyorum..
Zaten kilo alanlar anladıkı bisiklet kilo için fazgeçilmez bir efsane alet..

Bir şey merak ediyorum, kilo veren kişiler yol bisikleti sahibi mi yoksa mtb falan mı? Hangisi tahminen daha etkili olur?

Bisiklete binip kilo alabilen bir tek ben miyim acaba? Yıllardır 75 kiloyu geçmeyen ben,son 3 yıldır nispeten daha fazla yol katetmeme rağmen 80 kiloya çıktım ve orada kaldım.Boğaz durmuyor ki,nereye turladıysak oranın yerel yemeğini yemedik mi turladık saymıyoruz:acpsnr: Not:Arkadaş kurbanıyım

Yürüyüş demiş ama benim için bisikletinde bir farkı yok. 😀
Screenshot_20200710-193818~2.png

Geri