Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sayesinde kaç kilo verdiniz?

Bisikletlendikten sonraki kilonuz için ne söyleyebilirsiniz?

• Toplam katılım
    459
Bisiklete binip kilo alabilen bir tek ben miyim acaba? Yıllardır 75 kiloyu geçmeyen ben,son 3 yıldır nispeten daha fazla yol katetmeme rağmen 80 kiloya çıktım ve orada kaldım.Boğaz durmuyor ki,nereye turladıysak oranın yerel yemeğini yemedik mi turladık saymıyoruz:acpsnr: Not:Arkadaş kurbanıyım
Bu dünyaya bir daha mı geleceğiz, can boğazdan gelirmiş.

Scudo
2 haftada 7, bu hafta yememe icmeme hic dikkat etmedim hatta abarttim bile denebilir. Pazar sabah tartilacagim ama hic umudum yok, haftaya tekrar patlama yapacagim ama

Hiç ......... ( Boğazımı tutamıyorum ki )

Edit // Şimdi 25 km yaptım , eve dönerken kokoreç yiyip geldim. Nasıl kilo vereyim ben )
Güzel bir kokoreç yenmez mi? şahsen gece 1'de uykuluk yemeye gitmişliğim vardır, ne demişler yiyen adamdan zarar gelmez :D ..

Hiç ......... ( Boğazımı tutamıyorum ki )

Edit // Şimdi 25 km yaptım , eve dönerken kokoreç yiyip geldim. Nasıl kilo vereyim ben )
Ya bunu keşke yazmasaydiniz soylesem mi eve acaba gidip de mi yesem dusuncelerini zaptetmeye çalışırken bunu okumam hiç iyi olmadı 😔

Bisikletle gezdiğim yerler yemek yenecek yerler olduğundan,benim kilo aldığın kesin bisiklet yüzünden.

Boğazdan kısmadan 1 ayda 3 kilo gitmiş günde 6 km biniyorum.

1 hafta içinde uzun süredir hazırlandığım tura -sanırım- başlıyorum..Bakalım alıpta mı yoksa veripte mi döneceğiz...☺

Su içsem yarıyo. :(

former-pro-cyclist.jpg

20 - 22 kilo verdim. 20 kilo geri aldım. aldığım 20 kilonun 11 kilosunu gene geri verdim. Sibel Can gibiyim. Her kış 20 kilo alıp yazın veriyorum.

Kalori açığı vermedikten sonra kilo milo verilmez. Uzun tur sonrası karın acıktığında elma yiyin

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
3 kilo verdim oysa hiç gerek yoktu. Ben normalde sabah kahvaltıda bir simit ya da bir poğaça yerdim. Bisikletle aç karnına sabah 6 sürüşleri sonrası 3 poğaça 1 simit ya da tam tersi veya bunlara denk şeyler yemeye başladım. Bir ara göbek belirgin oldu. Millet kilo verir ben alıyorum dedim ama öyle değilmiş. Birkaç gün önce sağlık ocağında tartıldım ve 3 kilo gitmiş 😏 Oysa ideal kilomdaydım (1.78/74).

15 kg verdim daha 25 daha vermeyi amaçlıyorum. Ama son dönemde tıkanıp kaldım. Hiç aşağı inmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@z_g_h Kilonuz nedir ki 40 veriyorsunuz? Benden ağırsınız sanki..

Çok zayıf olduğumdan dolayı sağlık uygulamaları ve akıllı saatten bisiklet sürerken kaç kalori yaktığıma bakıyorum ve kalori açığını takviye gıdalar ile kapatıyorum son 1 ayda 2 kiloya yakın bir kilo aldım.

@HakanAydn 9 ay evvel bisikleti aldığımda 125-126 kg idim. İlk 4 ay gibi bir sürede 110 a kadar indim. O 4 ayda da 1900 kusur km yol yaptım. Pandemi falan düzen bozuldu 2-3 kg aldım o ara. 109-110 arası takılıyorum şu anda. Hedef en azından 90 altına inmek. Son 1 ayda 400 km kadar yaptım sanırım ancak kg verme hızım azaldı.

Geri