Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet seçimi; 2500 TL

Scudo
@egebey3461

Ömürboyu kelimesi yanlış anlaşılmasın detayları okursanız 5-10 yılı geçmez garanti süresi.

Yani olay Sizin ömrünüz değil bisikletin ömrüne biçilen süre ;)

@BugraKargi

Bunun ekipmanı fiyat performans olarak gayet iyi..

(link)

@starscream Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Ömür boyu kelimesi bana bisikletin kadrosuna biçilen sınırsız ömrü çağrıştırdı :)

@egebey3461

Bazı cihazların kullanım klavuzlarında yazar ya mesela buzdolabı çamaşır makinesi vs.
Kullanım ömrü 10 yıldır diye. İşte burada ürün için biçilen ömür kastediliyor yani aslında onlarda ömürboyu garantili yani 10 yıl :)

Arkadaslar bana da yardim edin , bisikletimi sattim istedigim bir kac model var ancak fuji absolut 1.1 2015 buldum kadro kucuk geldi bana 58-60 lazim.2016 sini buldum 2500 tl ye 1 ay sonra ancak gelir :(

@Erhan35

Scott Speedster 50 Flat modelinide değerlendirmenizi tavsiye ederim. (10kg)

https://dfp2hfrf3mn0u.cloudfront.net/241/241463_120712_png_zoom_1.jpg

Ben btwin rockrider 580 aldim bisikletin ciplak hali 13.5 kg donanim gayet yeterli ama cok arastirmadan aldigim icin hata oldu bu bisikletin kadroda bagaj deligi yok uretim amaci dagda bayirda performans uzerine benim amacim bagaj yukleyip kampa gitmekti,kamp cadiri,kamp ocagi,tulum mat tasiycaktim gittim performans bisikleti aldim.iyi tarafi kadro ve bikac kismi omur boyu garantili bisiklet gercekten donanimli ve hafif.Performans yapicam dag bayir gezicem diyene oneririm ama dedigim gibi cadir tasicam mat tulum tasicam diyosaniz farkli markalara bakin

Arkadaslar btwin rockrider icin kadroda port bagaj deligi olmadigi icin kadroya kelepce ile takilan bagaj buldum.Bu bisiklet icin 120 kg ye kadar yuk yuklenebiliyomus ben 100 kg olduguma gore 20 kg de yukleyebilirim yine dort ayak uzerine dustum:)))

Valla şu an fiyatı 2000 e düştü sezon sonu indirimi ve bu fiyata alınabilicek en iyi bisiklet hiç bi bisiklet yanına yaklaşamaz bu fiyata ben 2500 ken aldım iyiki almışım çok memnunum bu fiyata bu kalitede bisiklet olucagını zannetmiyorum tek sıkıntım diskden hafif ses geliyo frene bastımmı servise götürdüm az bin geçer o abi dedi servisteki arkadaş bakalım genel olarak çok memnunumPicsArt_09-06-07.16.43.jpg PicsArt_09-08-04.16.35.jpg PicsArt_08-31-10.41.46.jpg PicsArt_08-30-12.43.10.jpg

@Ozan Baris Livan Sele borusu ve kadrodan destek alan bagajlar var max 50 kg diyor ama 1 saat boyunca 65 kilo taşıdım.

@Atakan Şolpan
şuanda online satışı yok gibi, belki şubelerde olabilir, fiyat bilgim yok malesef

benim önerim kendi bisikletinizi kendi zevkinize göre kendiniz toplamanız olur. A dan Z ye herşeyini siz belirleyin siz toplayın. Sizin imzanız olsun

fiyat performans olarak şuanda merida bisikletleri bir inleceyin bence, city ve mtb olarak güzel modelleri var, yok ben yol isterim derseniz btwin triban 520 alabilirsiniz ister flat bar ister drop bar seçeneği var, fiyatlar da uygun zaten bisiklet aldığınızda olay bitmeyecek, çantası,lambası,kaskı,kıyafeti derken minimum 500 lira harcamanız gerekecek ki az para değil.

• Beğen
Tepkiler: Soloo
@ahmtbag Bende şuanda rr 540 mevcut üste biraz para ekleyip rr 580 ile değişmeyi düşünüyorum ama bir sorun var 580in özelliklerine bakarken fren sisteminin mekanik olduğu gözüme çarptı çoğu zaman olmasada arazide dağdan inişler yapıyorum mekanik olması sorun yaratmaz mı

Geri