RTFM
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.165
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hayata bir kere geliyorum. Tek hobim, keyfim bu. Onu da gönlüme göre yaşamak istiyorum. Ayrıca %5-6 eğime gelince ben fixed mixed uğraşamam. Sağ dizim zaten operasyonlu.Sanki hepimiz yanlış yapıyormuşuz gibi geliyor.Bazen ne kadar çok harcarsak bisiklet sporunu gerçekten yapıyormuşuz gibi hissediyoruz.Ultegralar, aero gidonlar, en iyi bikepacking çantaları onlar bunlar. En azından ben bazen bu yanılsamaya düşüyorum. Böyle bir yanılsamaya düştüğümü farkettiren de fixieler. Düşensenize bir fixie temiz, basit, sorunsuz, oyuncak yok, saf, kesinlikle amaca uygun.
Bunu saygıdeğer dostum @Anonim den öğrendim.
Onun için bana ne kadar para harcadınız diye sorarsanız, sadece şunu söylebilirim. Gerçekten işin özünden uzaklaşacak kadar çok, kendi nefsimi dizginleyemecek kadar az harcadım. Malesef
Evet bu yanılsamaya bende düşüyorum. 40a kadar ye, iç göbeklen şimdi de tatlı su bisikletçisi ol. Hadi ordan derler adama bi yandan da, bi daha mı geleceğiz dünya ya hiç değilse adamakıllı bir sporun ucundan tutuyoruz, kendimizi de bisikletçi sanıyoruz. Sadece harcama kısmında bisikletçiyim, Önce olanın hakkını vermeliyim diye kendime hayıflanıyorum uzun yokuşlardaSanki hepimiz yanlış yapıyormuşuz gibi geliyor.Bazen ne kadar çok harcarsak bisiklet sporunu gerçekten yapıyormuşuz gibi hissediyoruz.Ultegralar, aero gidonlar, en iyi bikepacking çantaları onlar bunlar.Harcayarak heyecanımızı taze tutmaya çalışıyoruz gibi geliyor. En azından ben bazen bu yanılsamaya düşüyorum. Böyle bir yanılsamaya düştüğümü farkettiren de fixieler. Düşensenize bir fixie temiz, basit, sorunsuz, oyuncak yok, saf, kesinlikle amaca uygun.
Onun için bana ne kadar para harcadınız diye sorarsanız, sadece şunu söylebilirim. Gerçekten işin özünden uzaklaşacak kadar çok, kendi nefsimi dizginleyemecek kadar az harcadım. Malesef
Teşekkürler hocam, çok naziksiniz. Bir fikir geldiyse aklınıza bile, bunu benden öğrenmemişsinizdir, siz kendiniz düşünmüşsünüzdür. Benim merhemim olsa zaten kendime sürerim önceSanki hepimiz yanlış yapıyormuşuz gibi geliyor.Bazen ne kadar çok harcarsak bisiklet sporunu gerçekten yapıyormuşuz gibi hissediyoruz.Ultegralar, aero gidonlar, en iyi bikepacking çantaları onlar bunlar.Harcayarak heyecanımızı taze tutmaya çalışıyoruz gibi geliyor. En azından ben bazen bu yanılsamaya düşüyorum. Böyle bir yanılsamaya düştüğümü farkettiren de fixieler. Düşensenize bir fixie temiz, basit, sorunsuz, oyuncak yok, saf, kesinlikle amaca uygun.
kardeş sen önce kiloları ver bakalım, Fransa'dan Türkiye'ye nasıl gelecen...Bir sürü almam gereken şey var ama almıyorum. Bütçesi de hazır aslında. Diyorum ki "Boş ver alma; covid var, ölür kalırım, masraf çıkartmayayım boş yere"
Onlar enerji hörgüçlerikardeş sen önce kiloları ver bakalım, Fransa'dan Türkiye'ye nasıl gelecen...
Sanki hepimiz yanlış yapıyormuşuz gibi geliyor.Bazen ne kadar çok harcarsak bisiklet sporunu gerçekten yapıyormuşuz gibi hissediyoruz.Ultegralar, aero gidonlar, en iyi bikepacking çantaları onlar bunlar.Harcayarak heyecanımızı taze tutmaya çalışıyoruz gibi geliyor. En azından ben bazen bu yanılsamaya düşüyorum. Böyle bir yanılsamaya düştüğümü farkettiren de fixieler. Düşensenize bir fixie temiz, basit, sorunsuz, oyuncak yok, saf, kesinlikle amaca uygun.