Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sürmenin faydaları nelerdir?

Bu sabah itibarı ile işe bisikletle gidip gelme projemin başlangıç günü idi. SabaH 6 da kadıköyden yola çıktım , 7 yi on geçe maltepe süreyya plajına geldim. Sabah erken olduğu için yollar bomboş idi , çok rahat ve keyifli bir yolculuk idi. Akşamda ayın şekilde geri döneceğim , sinirleri çok yatıştırıcı bir şey , huzurlu bir uykuya dalmak üzereyim , bisiklet cok sağlıklı enfes bişe !

• Beğen
Tepkiler: Gkgoko
Scudo
Bisiklet kısa mesafeler için en iyi ulaşım aracıdır.
Uzun mesafeler için otobüs veya otomobil gereklidir.

Masrafsiz basit bir arac. Tum maddelere katiliyorum.
Araba zaten alternatif olmadigi icin kullanilan bir tasima araci. Cogu zaman ankarada veya istanbul da trafikte sehrin arabalar (zerg ler-starcraft) tarafindan istila edildigini dusunurum.
En akilim almayan: 1 ton 50-120 kg arasi 1 kisiyi niye tasir... Enerji israfindan baska nedir bu?
Halbuki bisiklete bakin: 8-15kg 50-120kg mi nasil tasiyor keyifli bir sekilde. Hemde eline yapismaz; park sorunu, kasko, mtv, sigorta, bakim-maliyet-, benzin derdi olmadan mutluluk icin guzel bir adimdir.
Kimisi dicek ne diyor bu? Iyi bisiklet alin, dogru guzergah secin, ayarlarini bastan tam yapin veya yaptirin, kondisyonunuzu rahat ediceginiz konfor alanina getirin anlarsiniz.
Zor geldi diyorsaniz araba kredisi odemek ne kadar kolay?

@nihat can

Benzetme süper! :) Hiç araçlara zerg gözüyle bakmamıştım, hakikaten aynı zerg bunlar. Bizde sanırım dark templar gibi pek farkedilemeden dolaşıyoruz.

koşudan sonra en çok sevdiğim ve yaptığım spor türü. her türlü faydası var, zararı yok. bisikleti icat eden insana milyonlarca teşekkür ederim. rahat uyu :)

meniküs yırtığı var, bisiklet sürsem bir zararı olur mu diye düşünüyorum.

Reflüm vardı,bitti hemoroid vardı geçdi,25 yıllık aktif sigara kullanımı onuda bırakdırdı,şimdiki eşimi tavlamamda'da çok faydası oldu daha ne olsun:))))) eyyy bisiklet sen nelere kadirsin..

@erlkrkmz

Forumda sağlık bölümüne bir göz atın ilgili konu başlıkları var..
Menisküs yırtığına bisiklet iyi gelmez fazla zorlamayın. Düzenli egzersiz yapın ve ısınamdan bisiklete binmeyin.
Soğuk havalarda bacağı rüzgardan koruyun. Doktora başvurun. Yırtıklarda ameliyat riski daha fazla.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=113302

teşekkürler güzel bilgiler var.

Şöylede bir paylaşımda bulunayım.Boşa gitmesin.

(link)

Gerçekten çok doğru bilgiler. Bisiklet sporu her türlü yararlı bir spor dalıdır. Hiç bir zararı yok. Herkesin yapmasını tavsiye ederim.

uzun mesafelerde de bisiklet uyar. otobüs ve otomobile gerek yok. biz kullanmıyoruz aciliyetimiz olmadığı sürece. mutluyuz :)

bir zararı var: günaha sokuyor adamı.
trafikteki şekilsiz şöförlere karşı...

• Beğen
Tepkiler: scitakoglu
Geri