Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet taşıyıcılar

@kaanrevan
Bende astra g de kullanıyorum.haftada 3-4 kez en az kurup çıkarıyorum.kurma3 dk çıkarma 3 dk.youtubeden videolarına bak derim.ayrıca ürün sitesinde uyumluluk listesi ile kurulum videoları var. ben etkin kullanıyorum.evet biraz pahalı ama aracıma ve bisikletlerime zarar vermeden güvenle ve pratik bir sök tak ile bana da zarar vermeden işi götürüyorum.yılda 1 kez de muğla-konya 3 bisiklet git gel yapıyorum.sorun yok .süratimide hiç engellemiyor.eskiden hangi güvenli hızda kullanıyorsam bisikletler arkada iken de aynı.ben tavsiye ederim ama karar ve para sizin .iyi günler.

Scudo
@kaanrevan
hocam size en güzelinden sw ya da türk tipi doblo türevi araç lazım :)
ya çok para harcamına gerek yok 250 tl ye satılan bagaj arkası aparatlar hayli hayli işinizi görcektir, hele hatchbak aracınız var ise, arka kapıdan bagaja rahat ulaşabilirsiniz

@m/yalcin Siz nerden almıştınız hocam? Forumda 800 tl falan demişsiniz. Gerçi şimdi dolar tavan yaptı 1100 tl den aşağıya yok.

@Wasabie Valla 7 kişilik araç çok düşündüm ama araca çok aksesuar aldım. Bir de seviyoruz aracı 0 km aldık aileden biri gibi oldu.

arkadaşlar merhaba. en uzun konu burası buradan devam etme niyetiyle bu konuyu hortlatıyorum.

geçenlerde poseidon marka bisiklet taşıyıcı aldım. (2. el aldım, çok uygun bir fiyata aldım)

piyasadaki ucuz bisiklet taşıyıcılardan pek aşağı kalır tarafı yok. ancak matah bir şeyde değil hani.

bağlama hususunda önerileriniz nelerdir? şunu extradan yan dikkat et iyi olur diyeceğiniz ne var?

bir fotoğraf var elimde o da yanlış bir bağlama. ayrıca elimde ön maşa sele arasına takılan sök tak profilden yok. edinmem şart mı sizce?

(link)

bir de 25mm lik spanzet aldım. bagaja extra onunla sabitlemeyi düşünüyorum. aracımın içinde şaseye bağlantılı tutamaçlar mevcut

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Tavan üzeri daha sağlıklı gibi duruyor. Var mı kullanan?

Arkasında plastik spoiler bir hatch back arabaya taşıyıcı almak istiyorum. Thule nin var ancak spoletin plastik olması 15 kg lik ek bisiklet ağırlığını ne derecede taşır kuşkuluyum. Bu türden aracı olanlar nasıl bir çözüm buldular?

Corsa da clipon modelini kullanıyorum çok memnunum. Spoiler değilde benzer birşey var arkada. Bir sıkıntı olmadı 2 bisiklet taşıdım en fazla.

Taşıyıcının araca temas eden kancaları boyaya hasar veya çizikler oluşturuyor mu? Herhangi bir önlem alıyormusunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Thule dünyanın en iyi ürünlerini üretir. Eğer arabanıza uygun bir modeli varsa sorun olmaz. Kancalar arabayı çizmez. Özel yumuşak bir madde ile kaplı.

@trebyen Thule un iyi tarafı çelik kablolar kulanıyor olması dır. Ancak araca değen yerlerden emin olmak isterseniz bez ya da sünger gibi çizilmeyi engelleyecek bir şey koymanızı tavsiye ederim. Zaten modele ve arabaya göre değişen ürünleri var. Arka bagaja takılanlar da arka kapıya tutunarak duruyor. Ürünü yerinde inceleme şansınız olursa bu durumu daha iyi gözlersiniz internet alışverişinde bu şansınız maalesef olmuyor.
Daha fazla bilgi bisiklet taşıyıcıları başlığı altındaydı oradan da bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: SafaGürcan
Hortlatmış olalım konuyu...

İmkan varsa tavanda taşımak iyidir.
Bagaja ulaşmak kolaydır, sağa sola takma ihtimali azdır (otoparklara dikkat)
Yıllardır tavanda taşıyorum, hep korktum arkada taşısam trafikte biri gelip vursa diye..

Ama bazen bazı şeylerin önüne geçilmiyor, sevdiğim bir abimle gittiğimiz bir turda aracının bagajına asılı olan bisikletim bir anlık dalgınlık sonucu direkle araç arasında kaldı.

Thule'nin en ucuz tavan taşıma aparatlarından kullanıyorum.
Ara atkıları da Cruz marka seçtim, Thule'nin 1/3 fiyatına.

Kullanıp da memnun olduğunuz, araca hiç zarar vermeyen, sedan araçla uyumlu taşıyıcı tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar?

araç üstü ve arkası hepsinde taşıdım hepsi arabayı çok güzel çiziyor, kullandığım en pratiği saris bones rs... kesinlikle araç üstü taşıyıcı almayın.. +2 lt yakıt tüketimi ve rüzgar sesi..
thule taşıyıcılar da aracımı çok güzel çizdi, merak edene gösterebilirm..

eee nasıl taşıyacağız bisikletleri o zaman aracı mahvetmeden? :)

saris bu konuda en iyisi.

tek bisiklet ise saris solo.

Geri