Şevket Özer
Aktif Üye
- Tepki
- 355
- İsim
- Şevket
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba, Eazzy 2 daha güzel görünüyor, ancak stop lambalarını kullanmak için 13 pin soket istiyormuş. Sizdeki 7 pin mi 13 pin mi?Konuyu biraz canlandırayım,
2020 model Subaru XV kullanıyorum ve bisiklet taşımak için çeki demiri taktıracağım. Sonrasında şu iki modelden birini alacağım.
Buzz Rack Moose 4
Buzz Rack Eazzy 2
(Üyelik statüm ne yazık ki link paylaşmama izin vermiyor)
İki sorum olacak:
1. F/P ve pratiklik olarak hangi modeli tavsiye edersiniz?
2. Moose 4 modeli veya türevleri plakayı kapadığı için trafikte sorun yaşar mıyım?
şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, Eazzy 2 daha güzel görünüyor, ancak stop lambalarını kullanmak için 13 pin soket istiyormuş. Sizdeki 7 pin mi 13 pin mi?
Bununla birlikte Moose 4 daha pratik, ancak Eazzy 2'yi de düşündüğünüze göre 2 bisiklet taşımayı planlıyorsunuz. Moose 2 gibi bir model de yok gördüğüm kadarıyla.
V Buzz şu model var, ama bu da bagaj kapağı açılırken yatırılamıyor sanırım? (Bende aynı tasarımlı başka markanın ürünü var, o yatırılamıyor.)
Sanırım bu konunun eski yazışmalarında konuşulmuştu plakayı kapatmasının sıkıntı yaratıp yaratmadığı. Ön plaka mevcut olduğundan, ayrıca arka plaka da görünüyor olduğundan bir sorun olmaz diye tahmin ediyorum.Haklısınız 13 pin. Demiri taktırırken 13 pin montajı zorlaştırır mı siye soracağım. (Aküye bağlantı olacağı için) Yoksa bir çevirici ile 13’lük taşıyıcı girişi 7’ye çeviriliyormuş.
Almışken yatırılabilir olması önemli tabi. V Buzz yatırılamıyor.
Dediğiniz gibi 2 bisiklet (kendimin ve eşimin) kullanacağız.
Bu ve benzer plakayı kapatan taşıyıcılar trafik denetimlerinde sorun yaratıyor mu acaba?
Çeki demirini yarın Steinhof sabit demir ile halledeceğim.
şimdi bu iki model arasında kaldım.
Moose 4 modeli de güvenli olur mu acaba yoksa Eazzy 2’ye mi bakmak lazım?