Mr. B
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Barbaros
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Thule nasıl güven vermiyor? ne anlamda fonksiyonel değiller.Baktım ancak en düşük modeli 30.000 TL’den başlıyor ve fonksiyonel değiller. Ortalaması 40.000 TL ve üzeri. V tipi olanlar makul ancak onlar da güven vermiyor.
Buzz Rack için de genelde iyi yorumlar var.
Thule nasıl güven vermiyor? ne anlamda fonksiyonel değiller.
ben de az kullanılmış bir tane bagaja takılan bisiklet taşıyıcı var fazlalık thulenin de v tipi var hiç kullanılmamış düşünürseniz satabilirimV tipi olan ince ve en ucuz çeki demiri modellerinden bahsediyorum. (Bu tip olanlar genel olarak güven vermiyor markadan bağımsız) Diğerleri ise 40 - 50.000 TL civarı ve bütçemin çok üzerinde.
Buzz Rack Eazzy 3 var bende, geçen sene çeki demiri taktırdım. Plaka bölümüne de plaka çıkartıp taktım. Hgs eds çevirme vs sorun olmasın diye.
Çok fazla kullanmadım ama geri görüş kamerasını kapatıyor ve sensörü taşıyıcı olduğu zaman devredışı bırakmak gerekiyor. TSE, ruhsata işleme vs prosedürü var bu konu önemli bence.
Çeki demirini bugğn taktırdım, şimdi projenin sisteme işlenmesini bekliyorum. Muhtemelen Pazartesi günü TSE’ye gideceğim. Sonra da ruhsata işleme faslı olacak.
Deneyimleriniz çok değerli. Çeki demiri üzeri başka tip bir öneriniz olur mu acaba?
Örneğin Buzz Rack’in Moose 4 modeli var. (Bu arada çeki demirine monte stoplu plakalı tüm modeller için aynı durumlar geçerli sanırım)
Başka modelleri bilmiyorum ama sensor ve kamera açısından hepsi aynıdır bence.
Ben sabah montaj yaptırıp öğleden sonra TSE ye gitmiştim. TSE den sonucun gelmesini beklemiştim sanırım 4-5 gün. Sonra zaten notere gidip Ruhsat değişiyor.
Arabanız sedan ise SARIS BONES modellerini öneririm.
Çeki demirinin en büyük eksisi araç muayenesinin her yıl yaptırmak zorunda kalmak oluyor, o çileyi her yıl çekemem
Hususi araçlarda muayene iki yılda bir.. benim arabada da çeki demiri var. İki senede bir muayene olur.Çeki demirinin en büyük eksisi araç muayenesinin her yıl yaptırmak zorunda kalmak oluyor, o çileyi her yıl çekemem
Bana çeki demiri takılınca her yıl yapılıyor demişlerdi ama taktırmadığım için kesin konuşmayayım, benim taktırmamaın bir nedeni de arabayı sık değişmemHususi araçlarda muayene iki yılda bir.. benim arabada da çeki demiri var. İki senede bir muayene olur.
Easy modelini tavsiye ederim.
Bisiklet taşımada bagaj üstü, vakumlu tavan taşıyıcı, barlarda tavan taşıyıcı hepsini kullanmış biri olarak çeki demiri taşıyıcı en güzeli. Easy modeli tarzı olanlar pratik güvenli.. çeki demirine takılan v tipi pratik değil ondan da kullanmıştım.
Hususi araçlarda muayene iki yılda bir.. benim arabada da çeki demiri var. İki senede bir muayene olur.
Easy modelini tavsiye ederim.
Bisiklet taşımada bagaj üstü, vakumlu tavan taşıyıcı, barlarda tavan taşıyıcı hepsini kullanmış biri olarak çeki demiri taşıyıcı en güzeli. Easy modeli tarzı olanlar pratik güvenli.. çeki demirine takılan v tipi pratik değil ondan da kullanmıştım.
Ben çeki demirini ticari araçta kullandığım için muayeneye her sene gidiyorum zaten. Beni bağlamıyor.Çeki demirinin en büyük eksisi araç muayenesinin her yıl yaptırmak zorunda kalmak oluyor, o çileyi her yıl çekemem
Yıllar önce yeni yeni yol bisikletine geçtiğimde, bir arkadaşımla beraber dedik ki arabayla Üvezliye gidelim, aldık ACS PRO 2'Li modeli, Evden çıktım 7km tek bisiklet ile gittim, geldim arkadaşımı aldım, bisikletleri bağladık, aralara süngerler koyduk birbirlerine sürtmesinler diye her önlemi aldık. Sokağın köşesini döndük ve bir gürültü, iki bisiklet de yerdeydi, montajımızda bir sorun da yoktu. İlk kullanımımızda bizi yolda bıraktı, üstüne de bagajdan da 3-4 cm boya da kaldırdı kırılırken.Dostlar Bursa'dan Mersine gideceğiz.Linea marka sedan aracımız var.Bir mtb,bir gravel goturecegim.İkisi toplam 21-22kg gelir.Bagaja takılan taşıyıcı arıyorum.
Bnbrack Genesis ikinci el
Btwin 300 ikinci el
Acs pro sıfır modellerini buldum.Hangisini tavsiye edersiniz?
Yaklaşık 900km yol gideceğiz.Bir sorun yaşarmıyız?
Dostlar Bursa'dan Mersine gideceğiz.Linea marka sedan aracımız var.Bir mtb,bir gravel goturecegim.İkisi toplam 21-22kg gelir.Bagaja takılan taşıyıcı arıyorum.
Bnbrack Genesis ikinci el
Btwin 300 ikinci el
Acs pro sıfır modellerini buldum.Hangisini tavsiye edersiniz?
Yaklaşık 900km yol gideceğiz.Bir sorun yaşarmıyız?