Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet taşıyıcılar

Avatarımdaki klasikten kalma bir tedirginlik benimki. Yabancı nesneleri ve yaşam formlarını 2 metreden fazla yaklaştırmazdım.

Bu konu başlığı altında gördüğüm en estetik ve en çok güven veren çözüm bu.

sayet uzun soluklu kullanabileceginiz guvenilir ve pratik bir urun alma hedefindeyseniz ben thule nin ceki demirine takilan ekipmanlarini kendi deneyimimden referansla size tavsiye ederim; guncel satilan modellerde epos ve easyfold xt modelleri katlanabilir sistemlerinden oturu benim kullandigim ve katlanmayan velospace xt modeline gore belki sizin icin daha kullanisli olabilir.

Epos yeni bir model oldugu icin ikinci eli muhtemelen yoktur ve fakat easyfold un ikinci eli arastirilip alinabilir; keza thule nin urunlerini, dayanikli yapilarindan dolayi, herhangi bir kazaya karismadilarsa eskitmek cok da kolay olmamali diye dusunuyorum.

benim dizayn perspektifimden ceki demirine takilan urunlerin aracin gorselligini bozmadigini soyleyebilirim; ozellikle ful siyah olan versionlari iyi duruyor.

benim sahip oldugum modele 2 bisiklet takilabiliyor, ayrica ekstra alabileceginiz bir aparatla 3 bisiklet de tasiyabiliyorsunuz. Bunun yaninda, yukarida modellerini verdigim ekipmanlarin hepsinin 3 bisiklet tasiyabilen versionlari da bulunuyor. Thule nin bu uc modeline hem L ve XL kadro bisikletletleri (buna e-mtb ler de dahil) hem de cocuk bisikletlerini kolaylikla yukleyebilirsiniz. Ayrica urunu ceki demirine takip sokmek maksimum 30sn suruyor, bu da buyuk bir arti.

selamlar,
Halis

41EF37DD-E2E0-4454-B87E-F2B56EB8FE2D.jpeg

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Scudo
sayet uzun soluklu kullanabileceginiz guvenilir ve pratik bir urun alma hedefindeyseniz ben thule nin ceki demirine takilan ekipmanlarini kendi deneyimimden referansla size tavsiye ederim; guncel satilan modellerde epos ve easyfold xt modelleri katlanabilir sistemlerinden oturu benim kullandigim ve katlanmayan velospace xt modeline gore belki sizin icin daha kullanisli olabilir.

Epos yeni bir model oldugu icin ikinci eli muhtemelen yoktur ve fakat easyfold un ikinci eli arastirilip alinabilir; keza thule nin urunlerini, dayanikli yapilarindan dolayi, herhangi bir kazaya karismadilarsa eskitmek cok da kolay olmamali diye dusunuyorum.

benim dizayn perspektifimden ceki demirine takilan urunlerin aracin gorselligini bozmadigini soyleyebilirim; ozellikle ful siyah olan versionlari iyi duruyor.

benim sahip oldugum modele 2 bisiklet takilabiliyor, ayrica ekstra alabileceginiz bir aparatla 3 bisiklet de tasiyabiliyorsunuz. Bunun yaninda, yukarida modellerini verdigim ekipmanlarin hepsinin 3 bisiklet tasiyabilen versionlari da bulunuyor. Thule nin bu uc modeline hem L ve XL kadro bisikletletleri (buna e-mtb ler de dahil) hem de cocuk bisikletlerini kolaylikla yukleyebilirsiniz. Ayrica urunu ceki demirine takip sokmek maksimum 30sn suruyor, bu da buyuk bir arti.

selamlar,
Halis

318383 dosyayı görüntüle
çıkarınca nereye koyuyorsunuz? gittiğiniz yerde üzerinde bıraksanız çalınabilir mi?

selamlar,
Halis

318383 dosyayı görüntüle
Açıklama için teşekkürler. Dolar ya da euro olarak sizdeki ürünün fiyatı neydi, hatırlıyor musunuz?

• Beğen
çıkarınca nereye koyuyorsunuz? gittiğiniz yerde üzerinde bıraksanız çalınabilir mi?

Ekipman uzerinde 3 adet kilit mekanizmasi bulunuyor; ilki ceki demirini sabitlediginiz kolun uzerinde yer aliyor ve sistemin aractan sizin disinizda birisi tarafindan demontajini engelliyor, diger ikisi bisikletlerin kadrosunu sabitleyen kollarin uzerinde yer aliyor ve bu sayde calinma olasiligi bertaraf edilmis oluyor.

Simdilik ekipmani arabadan yikama islemi disinda demonte etmedim; hafta arasi arabayi kullanmiyorum, ise bisikletle gidip
geliyorum; hafta sonu da bisikletleri alip daha eglenceli vakit gecirebilecegim lokasyonlara gidiyorum. Ailecek bir yere gittigimizde ise bisikletler kilitli olarak aracin uzerinde yuklu oluyor, sorun yasamadim.

Ekipman kullanilmadigi zamanlarda otoparkta, depoda ya da balkonda istiflenebilir; gabarisi devasa degil (135x70x80 cm gibi) yukarida belirttigim katlanir modellerin uzunlugu daha da kuculuyor ve bu sebepten dolayi cok daha pratik olmali. benim kullandigim model yaklasik 20kg civarında.

Açıklama için teşekkürler. Dolar ya da euro olarak sizdeki ürünün fiyatı neydi, hatırlıyor musunuz?

Rica ederim; yaklasik 3 ay once ben bu urunu edindim, fiyati 1100 dolar civarindaydi.

Son düzenleme:
Merhaba. Renault Clio için araç arkası bisiklet taşıyıcı önerininiz var mı?

• Beğen
Selamlar,

3-6K TL bandinda tasiyici bakiyorum, haydi 7-8K max :) Tecrubesi olanlara 2 sorum var (Bakindim nette biraz ama tatmin edici birsey bulamadim) :

1- Istanbul sartlarinda dur kalklarda sorun yasayabilecegimi dusundugum icin kilitlileri olan da varmis onlardan almak istiyorum, ne tavsiye edersiniz?
2- Kilitli tam olarak ne demek? Nereye kilitleniyor ki guvenli oluyor?

Tesekkurler simdiden..

• Beğen
Selamlar,

3-6K TL bandinda tasiyici bakiyorum, haydi 7-8K max :) Tecrubesi olanlara 2 sorum var (Bakindim nette biraz ama tatmin edici birsey bulamadim) :

1- Istanbul sartlarinda dur kalklarda sorun yasayabilecegimi dusundugum icin kilitlileri olan da varmis onlardan almak istiyorum, ne tavsiye edersiniz?

Tesekkurler simdiden..

1.Tek bisikletiniz varsa araç üstü ara atkı ve thule taşıyıcı alabilirsiniz.
2.Kilit hırsızlar için, taşıyıcı çalınmasın diye araca, bisiklet çalınmasın diye bisiklete kilitlenir.

Birisi çalmak isterse, plastik veya metal dinlemez. Şarjlı spirali alır, keser. En güçlü zinciri veya çelik halatı dahi 1 dk gibi sürede keserler. O yüzden şehiriçinde aracı güvenilir bir dükkan önü veya içeride sürekli birinin durduğu otoparkçılara vermeyecekseniz, bırakıp gitmeyin. Bırakın geceyi, gündüz bile çalınır.

………

Son düzenleme:
Selamlar,

Tesekkurler simdiden..

Merhaba,

Ben araç arkasına asılan 3 lü taşıyıcılardan kullanıyorum ama ara sıra baktığım ürün vardı. Thule alternatifi yerli ürün Turtle.

(link)
Aracınıza uygun araç üstü ara atkıda gerekecektir. Araç modelinize göre sitede aratabilirsiniz. Onlarda yine kilit sistemine sahip.

• Beğen
Tepkiler: geniusbjk
Merhaba,

Ben araç arkasına asılan 3 lü taşıyıcılardan kullanıyorum ama ara sıra baktığım ürün vardı. Thule alternatifi yerli ürün Turtle.

(link)
Aracınıza uygun araç üstü ara atkıda gerekecektir. Araç modelinize göre sitede aratabilirsiniz. Onlarda yine kilit sistemine sahip.

Bu ürünü bir süredir kullanıyorum. Hem Yol hem de MTB bisiklet taşıdım. Gebze- Çanakkale-Gebze, Gebze-Ordu-Trabzon-Gebze yol bisikleti ile yolculuk yaptım. Bir sorun yaşamadım. Pratik ve kullanışlı. Araç arkasında uzun yolda bagaj kullanımı sorun oluyor. Bu tür taşıyıcı bisikleti unutturuyor :)
Not: Hız olarak 90 -120 arası (yol durumuna göre) arada sollamalarda 130-135 çıktığım oldu.

WhatsApp Image 2024-07-10 at 08.36.13.jpeg

Bu ürünü bir süredir kullanıyorum. Hem Yol hem de MTB bisiklet taşıdım. Gebze- Çanakkale-Gebze, Gebze-Ordu-Trabzon-Gebze yol bisikleti ile yolculuk yaptım. Bir sorun yaşamadım. Pratik ve kullanışlı. Araç arkasında uzun yolda bagaj kullanımı sorun oluyor. Bu tür taşıyıcı bisikleti unutturuyor :)
Not: Hız olarak 90 -120 arası (yol durumuna göre) arada sollamalarda 130-135 çıktığım oldu.

318925 dosyayı görüntüle
Ben de proride kullanıyorum onda da yakıt tüketimi artışı ve rüzgar sesi dezavanatajı var, onu da belirtmek lazım

Ben de proride kullanıyorum onda da yakıt tüketimi artışı ve rüzgar sesi dezavanatajı var, onu da belirtmek lazım

Tatile giderken geçen sene bu şekilde gittik (tepede 2 bisiklet), 2 litre / 100 km yakıt artışı hesapladık, otobanda 130-140 civarı ort. hızlarda. Arabayı arada sağa sola ciddi sallıyordu, ama bagaj sıkıntısı olana en sağlam yol

• Beğen
Tepkiler: mcanerg

318925 dosyayı görüntüle
@ŞenolKalyoncu Gördüğüm kadarıyla aracınızın tavan barı yok. Ara atkıları nasıl bağlandı tavan barı olmadan?

Geri