Halissas
Üye
- Tepki
- 817
- İsim
- Halis Saygi
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Canyon
Avatarımdaki klasikten kalma bir tedirginlik benimki. Yabancı nesneleri ve yaşam formlarını 2 metreden fazla yaklaştırmazdım.
Bu konu başlığı altında gördüğüm en estetik ve en çok güven veren çözüm bu.
sayet uzun soluklu kullanabileceginiz guvenilir ve pratik bir urun alma hedefindeyseniz ben thule nin ceki demirine takilan ekipmanlarini kendi deneyimimden referansla size tavsiye ederim; guncel satilan modellerde epos ve easyfold xt modelleri katlanabilir sistemlerinden oturu benim kullandigim ve katlanmayan velospace xt modeline gore belki sizin icin daha kullanisli olabilir.
Epos yeni bir model oldugu icin ikinci eli muhtemelen yoktur ve fakat easyfold un ikinci eli arastirilip alinabilir; keza thule nin urunlerini, dayanikli yapilarindan dolayi, herhangi bir kazaya karismadilarsa eskitmek cok da kolay olmamali diye dusunuyorum.
benim dizayn perspektifimden ceki demirine takilan urunlerin aracin gorselligini bozmadigini soyleyebilirim; ozellikle ful siyah olan versionlari iyi duruyor.
benim sahip oldugum modele 2 bisiklet takilabiliyor, ayrica ekstra alabileceginiz bir aparatla 3 bisiklet de tasiyabiliyorsunuz. Bunun yaninda, yukarida modellerini verdigim ekipmanlarin hepsinin 3 bisiklet tasiyabilen versionlari da bulunuyor. Thule nin bu uc modeline hem L ve XL kadro bisikletletleri (buna e-mtb ler de dahil) hem de cocuk bisikletlerini kolaylikla yukleyebilirsiniz. Ayrica urunu ceki demirine takip sokmek maksimum 30sn suruyor, bu da buyuk bir arti.
selamlar,
Halis