Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet yarışlarında ne amaçla yarışırsınız?

herkesi patates etmek icin tabiki.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Scudo
O..bu.. değil de kendi kendine yolda giderken neden hep birileri gaza gelir de yarışmaya başlar ben onu anlayamam.
Kimin yanından geçsen bi bakarsin hırs hırs soluya soluya geçer ya da geçmeye çalışır, geçerse finiş gogusler gibi bir havalar edalar... Allahım ya!

domestic olurdum heralde.takıma su servisi falan yapardım

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Ailemin omzundaki yükü bir nebzede olsa hafifletip okullardan burs kazanabilmek için...

Parra Parra Parra

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@irfanyazicitunc

irfan kaptan,amatörlüğü bıraktık pro düşünüyoruz bu konuda,
şöyle bir taş atayım biraz eleştiri yapayım,
falanca firma yarış düzenler, ödül olarak ayakkabı,enerji barı ,aksesuar verir,elitler yarışır ,birinci olana ayakkabı verilir,forma verilir ,madalya verilir,
bizim soner dangır isyan etmiş idi,adam birinci oldu para ödülü yok idi,bi dahada yarışmadı,amatörleri teşfik edecek isen cumhuriyet lirası verecen ,çam sakızı çoban armağanı para ödülü verecen,firma kendi reklamını yapacak ise işi bedavaya getirmeyecek,verilen emeğin karşılığı aynen paradır.amatör parayı alınca dahada motive olur,delta bisiklet gibi olunmak isteniyor ise altın vereceksin,bu forumun sahibi olan delta bisikleti diğer firmaların örnek alması lazım,mtb yarışlarında delta bisiklet altın dağıttı.

@Kudret Kurtcebe Bisiklet sporu zaten ucuz bir uğraş değil abi, profesyonel düzeyde bir performans için gereken aksesuardı ekipmandı tek tek almaya kalksak dünyanın parası tutuyor. Daha bisikletin kendisinden bahsetmiyorum bile. Bu anlamda yarış mantığının kesinlikle maddi anlamda bir karşılığı olmalı bence de.

@Anonim

valla diyorum ya firmalar yarış konusunda bu forumun sahibi delta bisikleti örnek almalı.

ilk bisiklet yarışıma çeşme gran fondo da katılacağım ama bundan önce sayısız koşu ve yüzme yarışına 3 defa da triathlon yarışlarına katıldım. yüzme ve koşuda kendimi ne kadar geliştirdirdiğimi görmek için yarışıyorum , birde artık kültür oluştu.. yarıştan yarışa arkadaşlarla görüşüyoruz.. bisiklet yarışları da böyle olur umarım..

daha önce katılmadım fakat katılıyor olsaydım performansımı ölçmek ve o yarış heyecanını yaşamak için katılırdım.

1. olmayacağım hiç bir yarışa katılmadım. o yüzden hep kendimle yarıştım. :cool:

yarışa katılmak demek sporcunun kendisini kanıtlaması demektir.artık kendine güveni tam en üst sıra için çabalayan sporcu belli başarı sonucunda kendisini derece ile etiketlemiş olacaktır.
ancak ülkemizde durumlar olgun olmadığı için önce iş sonra yarış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Sunu konuya,ne amaçla yarışlara girerdin, ?
Konuyu hortlattım,

:islik::komik:

@nuruasakir

Aynen doğru

@Kudret Kurtcebe

Soner dangir foruma üye idi ne oldu acep herkes dağıldı gitti buradan

Öncelikle yarışın içinde olmanın deneyimini yaşamak,pelotonda olmak içindi.
2000 li yıllardan itibaren tour de france ile başladığım 'seyir' hali bu sevdaya kapılmama yol açmıştı.Ne var ki İstanbul ile içinde bulunduğum iş durumları buna el vermiyordu.(Bu aslında kendi geliştirdiğim bir banene imiş şimdi düşündüğümde)
2012 de 1,5 yıl beni esir alan avasküler nekroz hastalığı,mücadele....
2013 Ayvalık'a yerleşme,alınan cyclocross(trek fx 7.2 satılarak).
ilk Çeşme deneyimi 2016 tamamen sportif sürüşe yönelmeme yol açtı.O zamanki ortalamam 24,2017- 27 ve geçen hafta 28.5.
Önümüzdeki yıl 30km.+ olacağına oldukça inanmış durumdayım.
Sonuçta formda kalmamı sağladığı için,bir hedef oluşturduğu için,acı çekmeyi sevmeye başladığım için ve de adrenali yükseltip heyecanlandırdığı için yarışmayı seviyorum...

@Okan Örs

Okan senin bisiklet ağırdı yanlış hatırlamıyorsam,bence 8 kilo uygun sana kusurat olabilir 8.7 gibi,,,

Yurtdışı yarışlarını takip etmeyi seviyorum.Bu yarışlarda patlayıcı yokuşlarda atak yapmaya çalışarak Alejandro Valverde ,Tim Wellens gibi puncheurların;Çeşme'nin rüzgarlarında yalnız yarışarak Alex Dowsett,Ryan Mullen,Victor Campenaerts gibi rouleurlerin; finişte sprint atarak Sam Bennett,Viviani gibi sprinterlerin;bir grubu çekerken İljo Keisse,Tim Decqlerq gibi uzun yol kaptanlarının ne hissettiğini anlamak için katıldım.Bisiklet sporunun en güzel tarafı pro sporcuların yaşadığı acı ve gözyaşını bizim de kendi çapımızda hissedebilmemiz ve onlara yarışırken daha fazla saygı duyabilmemiz.Başka sporlarda bu yok.

@hamlet2006

Güzel çok güzel bir yaklaşım

@Okan Örs

Okan acı dedinde bu pazar yüzdesi anlık 23 olan kiptas eğimi var etap 10 km ,non stop durmak bana haram eski rekor 32 dakika tabi her zamanki gibi katılım sıfır,anadolu yakadan tabi,

44735436_2123884627644100_9152602000997744640_o.jpg

@Kudret Kurtcebe evet Kudret abi.11,5-12 kg. civarı.2019 Kasıma kadar bakalım,ben de istiyorum 8,5-9 civarı.fiyatlar "0" da 4000+...yada tık para temiz ikinci el.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Ne durumda olduğumu görmek için yarışırdım (yarışsaydım eğer :D)
Olay tamamen kişinin bisiklete ne kadar zaman ayırabildiği ile ve hayatını bisiklete ne kadar adapte ettiğine, kısacası bisiklet için "kendinden ne kadar fedakarlık edebildiğine" bağlı. Çünkü hemen hepimiz tam zamanlı bir işte zaten çalışıyoruz. Ailemiz, sosyal hayatımız var bunlara da zaman ayırmak durumundayız. Bisiklete haftada 10 saat ayırabildiğimizde şükrediyoruz :D Eh, gelip haftada 15 saat ayıran biri bizi geçtiğinde söylenmeye gerek yok, sen 2 binerken adam 3 binmiş çünkü. Bir de işin içine trainer gibi kışın performansın düşmesini engelleyen bir etken girince iş epey değişiyor. Ayrıca antrenman sonrası takviye gıda kullananlar var, daha etkili ve hızlı recovery için masaj malzemesi kullanan var, antrenmanlarında bile jel ve elektrolit içecek içen var! Bu işe gerçekten çok emek veren çaylaklar var. Tabiki bu arkadaşların kürsü görmesi gerekir. Çünkü sonuna kadar hakediyorlar, ne sponsorları var ne destekçileri. Tamamen kendilerinden fedakarlık ederek hazırlanıyorlar.

Ama maalesef son 2-3 yıldır milli takım forması giymiş birkaç madalya delisi arkadaş, ısrarla granfondolara katılıp kürsü kapatıyorlar :snzdglsn: Kendilerini bizlerle kıyaslamaları aslında içinde bulundukları kötü ruh halinin göstergesi. Arkalarında destekçileri olan ve ödenek alan, hiçbir tam zamanlı işte çalışmayan bu kişilerin ısrarla amatör yarışlara katılmalarını anlayamıyorum. Umarım egoları doyar :harika: 100'lerce amatörü geçip mutlu olan kişilerden bahsediyoruz sonuçta, ego doyumuna ulaşacaklarını pek sanmıyorum ama neyse :snzdglsn: İçimi döktüm be :cool:

@Serkan Mıstınoğlu

altına imzamı atıyorum :harika: pro olmayan fakat bu işe emek veren amatör bisikletçiler arasında bunların mevzuları dönüyor bazen adam belki bir şey yapamamış geliyor amatör yarışlara katılıyor kürsüden inmiyor yaş kategorisi farketmeksizin ama zaten pro da tatmin olmuş biri bunlara tenezzül etmiyor :islik:

Geri