Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Yolu

Scudo
@shadowman3

rica ederim görevim, görevimiz...
en kızdığım şey.. çözüm için bir taş dahi atmadan sadece söylenmektir..

ben bu yolla sesimizi duyurabileceğimize, muhakkak yanıt alabileceğimize inanıyorum..

içinizdeki aktivisti uyandırın.. HEPİMİZ için..

park edenler şerefsiz.! park etmelerini engellemesi gerekipte engellemiyen güçlerde şerefsiz.! :mad: bu ülkede kanunlar bile işlemez hale geldi.! nerede bu devlet .? artık utaç ve kaygı duyuyorum..ALLAH yardımcımız olsun..

görüntüleri bizimle paylaşan arkadaşıma teşekkürler.ayrıca yetkililer nezninde girişimlerde bulunan arkadaşlarıma teşekkürler.
bu foruma sadece biz bisiklet sevenler girdiği için magandalara ne yazsak boş,çünkü onlar bu sitenin varlığından bile habersiz.yapılacak bir şey yok,petrol kaynakları bitene kadar bir şey yapamayız.
arabam yok,hiç de olmadı,itiraf ediyorum,arabası olanlar kızmasın,bir buldozer ile o arabaları birbirine katmak geldi içimden.
İzmir bisiklet derneği üyesiyim,bisikletinde derneği mi olur diyen magandalar, sayın arkadaşımızın videosundaki magandalar,kafamdaki kaskı görüp astronot gibi gidiyor diyen magandalar,araba ile yanımdan geçerken birinci oldun birinci diye bağıran magandalar,gece sürüşlerinde fosforlu yeleğime laf atan magandalar,araba ile beni sollayıp hemen direksiyonu sağa kırıp frene basıp sağa dönüş yapan magandalar: hepiniz aynı mağarada mı yaşıyorsunuz? yoksa aranızda kan bağı mı var?
ikinci sayfada almanyadaki durumu bize güzelce anlatan arkadaşımız orada eğitimin çok küçük yaşta verildiğini yazmış.
peki bizim insanlarımıza magandalık eğitimini kim,kimler veya hangi kurum veriyor? nerede öğreniliyor bu magandalık? bir fikri olan varsa lütfen yazsın,saygılarımla.

Bunlar olur halkda bisiklet bilinci yok ki ben pazartesi günü biskletden düşerek kolumu kırdım insanlar kaç yaşındasın bisikletle mi uğraşıyon fln diyolar..(Sağ kol kırık solla yazmak da zormuş xD xD) Müzik de güzel...Apocalypta unforgiven(Met. alıntı) sanırım dimi ?

bazı arkadaşlardan yol için barikat yapılsın önerisini kudum.bence çok gereksiz ve barikatı olan bir yolda mı bisiklet süreceğiz??yolumuza park etmiş araçların çokluğunda bir basın açıklaması yapalım,derneğimizle birlikte tabiki..belki yetkililer o zmaan harekete geçerler..

hemşeri formunu doldurup şikayetimi bir güzel anlattım..teşekkür ederim..

@Sencer KAN

Bu pazar günü iş yerinden arkadaşlarla gitmeyi düşündüğümüz bir başlangıç parkuruydu. Lakin bu haberi okuduktan sonra Sencer arkadaşımızın verdiği bilgi doğrultusunda belediyeye isteğimi bildirmeden duramadım bende

Aynen Şöyle yazdım

Sayın Yetkili

Yakın zamanda açılan İZMİR_Kuş Cenneti Bisiklet Yolu parkında bisiklet sürücüleri için yapılmış olan bisiklet yoluna malesef araçların park etmesi biz bisiklet sürücülerini olumsuz şekilde rahatsız etmektedir. Zaten şehir içinde bisiklet sürmenin ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorsunuzdur.Araçlar yüzünden sürmek bir hayli zor. Birde bisiklet sürücülerine özel yapılan bu yolun arabalar tarafından haksız bir şekilde böyle işgal edilmesi hiçde adaletli değildir.Bu adaletsizliğin giderilip, adaletin sağlanabilmesi için en kısa zamanda gereğinin yapılmasını bir bisiklet sürücüsü olarak yetkililerden rica ediyorum.

Saygılarımla

Onur Yücesoy

Lütfen arkadaşlar bu hattı bombardımana tutalım belki bir düzelme olabilir en azından bir şey bile olmassa biz üstümüze düşen görevi yaptık diyebilecek vicdani rahatlığa sahip olalım. Ayrıca şikayetin nereye yapılacağı konusunda bizi bilgilendiren Sencer arkadaşımız bizimle bu bilgiyi paylaştığı için kendisinii canı gönülden kutlarım

Saygılarımla

Yazık ya çok yazık dün akşam perşembe turunda ozan arkadaşımız behsetmişti bu videodan ama ben bu kadar olduğunu tahmin edememiştim ya. Biz bisiklet sürerek doğru işi yanlış yerde yapıyoruz bence bu fikirden hep uzak durmaya çalışıyorum ama görüyorum ki yanlış yapıyorum.

Bisiklet yoluna park eden araçların sileceklerine durumu izah eden broşürler bırakmakta onların bilinçlenmesini sağlayabilir. En azından bilmiyorduk demezler, sonra yine devam ediyorlarsa çivi ile arabaların üstüne bisiklet resimleri çizilir.:)

Arkadaşlar lütfen tepkisiz kalmayalım..

belki 1 3 5 10 maili göz ardı edebilirler ama sanmıyorum ki 100 150 200 ya da 1000... maili göz ardı etsinler.. edEbilsinler..

Bence gayet KENTLİ bir başkaldırının ilk aşaması sorunu ve rahatsızlığımızı tespit etmek..

Daha sonra diğer aşamalara elbette geçilebilinir...

Bir kez daha tekrar etmek ve katkıda bulunan arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum...

Değerli Arkadaşlar..

Büyükşehir Belediyesince kurulmuş hakikaten işini İYİ yapan bir oluşum var; Hemşehri İletişim Merkezi..

Bugüne kadar başvuruda bulunduğum tüm konularda çözüme ulaşmamı sağladılar..

Eshot seferlerinden, Kaldırım düzensizliklerine, yollardaki çukurlardan, cam toplama konteynerlerine kadar Kenti ve kentliyi ilgilendiren bir çok konu..

Yine bu konuyla ilgili, bu TATSIZ görüntüleri gördüğüm ilk gün hemen bir form doldurdum..

Ancak şu var MALESEF şu açılışında kurbanlar kesilen !!!!! doğal yaşam parkında hakikaten yeterli sayıda otopark yok..

Bir ziyaretimde ben de bu çirkin görüntülere sebep olmamak için içeride TAKLALAR atmak zorunda kaldığımı hatırılıyorum.

(link)

Hemşehri İletişim Merkezi
Tel : 445 66 55
Faks : 446 48 18
E-posta : him@izmir.bel.tr
Web : www.izmir.bel.tr

araclarini buraya park edenler degil, buraya park edenleri cezasiz birakanlarindir asil kabahat.

Geri