Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Yolu

Arkadaşlar yarın ki körfez turu haftaya ertelendiği için Bu hafta arkadaşımla bu parkura gidecez beraber. Bakalım değişen bir şeyler var mı ? gerçi zannetmiyorum ama :( . Fotoğraflarını çekeceğim.Size fotoları yüklerim yarın akşam bu saatlerde.

Scudo
@gky_ant

malesef içeride hakikaten yeterli sayıda otopark yok...
üstelik te yer o kadar bol ki...
otopark tesis etmek çok zor olmasa gerek..

ayrıca eminim bu km lerce çirkin görüntüyü oluşturan aileler de yine kmlerce yürümek zorunda kalıyorlar.. zira giriş kapısı baya uzak

@Asmirk

Amacına ulaştığına çok sevindim!
İlgili makamlara müracat eden tüm arkadaşlara ve dileklerini canı gönülden paylaşan bisiklet dostu arkadaşlara teşekkür ederim!

Çok güzel bi gelişme. Ben Konya'da yaşıyorum ancak konunun açıldığı günden itibaren parkeden o araçlar o kadar canımı sıkmıştı ki açıkçası görevini yapmayanların yakasına yapışasım geliyordu. Bu durum hepimizin ortak sorunuydu nihayetinde.

Ortak doğruların savunmasında yaptığımız sert eleştiriler hayata yerleşecek zamanla olacak çok zaman alacak ama yanlışlıkları yine eleştireceğiz, yine... yine... yine...yine...yılmadan

Ülkemizin her yerinden tepki gelmesi çok güzel sesimizi ilgilere ileten arkadaşlara da teşekkürler.

türk insanı değil mi işte iflak olmayız biz, bide avrupa birliğine girecez daha 50 yıl ister bizim bir birimize saygımız yok ki!!

Çok güzel dikkat çekmişiniz. Böyle bir güzelliği düşünüp akıl eden belediye başkanları, bir de kendince uyanık geçinen ve duyarsız kesimi de hesaba katıp, bisiklet yolunun dışını arabaların giremeyeceği bir şeyle çevirselermiş keşke. Diyecek laf bulamıyorum valla, çok üzücü.

ben o araçları oradan trafik polisine çektirmek için elimden gelen herşeyi yapardım,
ama o araçları çekecek trafik poliside yok bu memlekette ne yazıkki
aynı şey kaldırımların ortalarında bulununan engellilerin geçmesi için yapılan meyiller içinde geçerli geliyorlar tam önüne park ediyorlar.
Ve beni acayip sinirlendiriyorlar umarım ileride elimden bir kaza çıkmaz.

hepsinin sileceği havadaydı tam anlamadım ama ceza kesilmiş olabilir mi? biri bisikletle üstlerinden atlaya atlaya gitse suçlu duruma düşer mi ki :) bmx ciler gözterin kendinizi :p

Geçenlerde görüğümde gayet sakşn olabilmiştim.Ama şimdi bu fırsatçıların trafikte bizlere yaptığı saygısızlıklar bizi ezip geçmeleri aklıma geldikçe beynimden ateş fışkırıyor diyebilirim!

Eksiklikler:
*Bizim için birşey yapmak isteyen devlet bunun bu şekle geleceğini göremeyecek kadar aptal olabilir mi?
*Yoksa devlet bunu bisiklet yolu adı altında park yeri olarak mı yaptı?
*Eğer öyle değilse araçların sileceklerini kaldırmakla yetinen trafik polisleri neden bunlara ceza yazmazlarda çift sıra park yapanlara ceza yazarlar?
*Bunu buraya yapmayı planlayan artık belki bir lise mezunudur?Yada o kaldırımdan tasarrufu düşünen gereksiz bir insandır.
*Ben gerçekden böyle durmazdım videoyu cekdikden sonra her arabanın lastiğini indirirdim,hiç utanmadan sıkılmadan...İçler acısı gerçekden..

Geri