Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçiler B'twin markasını neden sevmiyor?

Scudo
B'twin'in sevilmeyen hali bu ise bir de sevilse kim bilir ne olur düşünemiyorum. Dün decathlon mağazasında kışlık çorapların 1-2 saat içerisinde tükendiğini söyledi reyondaki arkadaş. Yalnızca 35-38 numara çoraptan 1 adet kalmış. Sabah dolan reyonlar akşam saatine kadar boşalıyor. Lütfen biraz daha az sevin b'twin'i :D:D:D

her yer decathlon dolu..dağda onlar, kampçılıkta onlar, bisiklet ile yollarda onlar, plajda onlar..böyle sevilmemeyi kim istemez ki?

Üçkağıtçı esnaf ile uğraşmak yerine decatlonu tercih ederim en azından kurumsal firma ve bir sorunla karşılaştığında muhatabınızı biliyorsunuz.Bizim uyanık esnafa hakem heyetinin kararını götürüyorsunuz ben avukata verdim dava açacak diyor.Fakat avukat dava açmıyor. Bizim tüketici icra ile uğraşmak istemeyip kararı icraya koymuyo vs. hep tüketici kaybediyor malesef..

Bisiklet alanların çoğu ilk alırken ne aldıklarını bilmeden alıyorlar. Sağdan soldan duydukları Tiagra bilmem ne ıvır zıvır... Havalı olsun diye bir ton para saçmalar markalara (bilinçsiz şekilde)
Kısacası görgüsüzlükten kardeşim. Mayıs gibi aldım Triban 500 bisikletimi. 2. el 850 liraya. Ben bisiklet alacakkende böyle angutlar çoktu. 800 lira param var derdim bana tiagra set falan derlerdi. Yokuşta görüyoruz bunları götlerinden zor nefes alırlar. 1500 km'yi geçtim bisikletimle. Gerek şehir şehir dolaştım gerek bir günde 120 km yaptım. Hiçbir sorun yaşatmadı, o kadar toprak, çakıllı, dikenli orman yollarına girdim lastiği bile patlamadı daha...

@Riverside gönderinizin argo bölümüne katılmasam da genel olarak bizim insanımızın genel psikolojisini ortaya koymuşsunuz. Ben de bir ekleme yapmak istiyorum.
Düştüm mahpus damlarına öğüt veren bol olur toplasan o öğütleri burdan köye yol olur. Herkes ne diyorsa tersini yapmak en mantıklı.

Yine 700 900 serileri gelse de alsak. . Şimdilik hiç bir şeye elim gitmiyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mahmutyolkans

Aynen katılıyorum. Aynı Fiat - Vw gibi. Fiat tarafında üretilmiş en iyi dizel motor var, vw tarafında emisyon hileleriyle ün yapmış motorlar var. Fiat daha ucuz ve daha fonksiyonel, vw daha pahalı ve daha boş. Bizim ülkede hangisi daha fazla satıyor? Vw :D

Aradaki en büyük fark birinin içi daha kaliteli, diğerinin görünmeyen kısmı. Btwin de biraz fiat gibi kalıyor. Yürüyen kısmında şimdiye kadar sorun yaşamadık. Microshift vs canavar gibi.

Geçen arkadaşın tiagra setli cr-052'sini sürdüm, vitesler çok daha güzel geçiyor daha sessiz daha yumuşak.ancak İşi ilerletmeyenler için bence gereksiz.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
bisikletçiler ( satanlar ) sevmiyor cunku daha az bisiklet satiyorlar.Sevmiyorlar çünkü ürünlerini daha pahalıya satamıyorlar.Decathlonun bazı dengeleri degistirdigi ortada.Meyve veren ağaç taşlanır zaten bizim ülkemizde !

Arkadaslar neden sevilmiyor diye bir başlık var bilmiyorum ama ben garanti amaciyla bu markayi almiştim. Ve iyikide almişim diyorum. Kullanici hatasi yüzünden selem yamuldu ve ön arka disk fren balatarim yağ bulaştigi için ses yapıyordu. Aldigim yere gittim sorunlari söyledim ne önerisiniz dedim. Direk garantideb değiştirelim sorun yok dedi. Bu cok güzrl birşey verdiginiz parayi böyle olunca hakettikleri için seviniyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: edo ve Şeffaf
Sevilmeyecek bir yönü yok bence. Son zamanlarda çok güzel bisikletler de getirmeye başladılar. Rekabetin sınırlarını zorladıkları kesin. Ayrıca ülkemizin dengesiz ekonomik durumundan olsa gerek, ürün çeşitliliği azaldı. Bisiklet dışında üst sınıf ürün yok raflarda. Yine de bakmadan çıkmam eğer gittiğim AVM de Decathlon varsa.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Halilibrahim
@Halilibrahim
Aslında o durumun sebebi Türk alıcı kitlesi. Satılacağını bilseler gönderecekler ama yok.

Yazılanlara baktım, sanırım bu gidşle bir B-twin af 700 yada af 900 alacağım. bu ikisi arasında bir fark yok sanırım yıl dışında ? İkiside 105 setli.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@yavuzkosar
2 - 2,5 hafta önce 2.el ultra 700af aldım. İlk defa yol bisikleti kullanmama rağmen hoşuma gitti. 900 kullanan arkadaşım var. ondaki jant seti mavic Aksium . 700'deki kendi jant seti onun dışında bire bir aynı bisiklet bendeki xl kadro kendim tartmadım ama aldığım kişi 8,9 demişti pedal ile birlikte. İşten fırsat bulup bir uzun sürüş yapamadım çok deneyimim olmadı.

@MakRo
Anladım tek kafama takılan arka fren kalplerinin alt tarafta konumlandırilmis olması :) onun dışında set ve jant anlamında f/p ürünü olduğu aşikar bence.

Benim icin btwin = salcano. Kendim de bu markaları kullanmak zorundayım ama kesinlikle çok dusuk kalite urunler uretiyorlar.

Dört sene evvel rockrider 500 almıştım, en ufak bir memnuniyetsizlik yaşamadım, şimdide gidip b'twin tilt 500 katlanır bisiklet aldım. Bu marka biraz ikea mantığı ile çalıştığı için fiyatının üzerinde kalite sunabiliyor. Zaten kurulu, oturmuş bir mağaza ağı var, bu mağazalara nakliye-dağıtım zinciri, personeli, atölyesi gibi tüm altyapısı mevcut. Mağazalarıda şehirlerin yol geçen hanı denilebilecek alışveriş merkezlerine konuşlanmış olduğu için herhangi bir reklam çalışmasına gerek olmasızın peynir ekmek gibi satış yapabiliyorlar. Aynı kalitede ve segmentte bir bisikleti, işi salt bisiklet üreticiliği olan bir şirket üretip, kar etmek için on kuruşa satmak zorundaysa mevcut sistem sayesinde b'twini beş kuruşa satıp kar edebilir decathlon. Markanın ürünlerini detaylı incelediğimde yine ikea da olduğu gibi kendisine özgü, yabana atılmayacak, hatta ülke olarak anlamaktan çok uzak olduğumuz teknolojik alt yapısı var. Bu marka uzun vadede küçük üreticiyi ve rekabeti öldürecektir.

Tıpkı otomobilde olduğu gibi; İsveç'in volvo markası çok kaliteliydi, saab'da öyleydi ama kartellerlerle rekabet edemediler. B'twin en iyisi olmayabilir, ancak kesinlikle kötüde değil, bu markayı sevin yada sevmeyin, spor ürünleri anlamında karlılığı ve yaygınlığı en fazla olan şirket olacaktır.

Maliyet düşürmek için kullandıkları yöntemler akıl alır gibi değil, ama en azından ne aldığınızı biliyorsunuz.

Bir de çeşit getirselerdi iyiydi. Artık alacak pek ürün bulamıyorum. Düzgün bir şey getirseler zaten az getiriyorlar hemen bitiyor

Geri