Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Scudo
(link)
Coen kardeşlerin filmlerini izledikten sonra,izlediğiniz filmin fragmanına bakmanızı öneririm..Ne izlediğinizi,böylelikle daha iyi anlayabilirsiniz:)
Filmin sonu biraz silikti..Daha iyi bir son olabilirdi..Bunun haricinde her zaman ki gibi Coen kardeşler filmi işte..Muhteşem..10/8
(link)
Evinde kedi,köpek besleyenlere;hayvanseverlere tavsiye ederim..Hayvanlara bakış açınızı değiştirebilecek bir film..10/7

Tüm Tony Gatlif filmleri... Başta Bu: (link)

Müziği sevenlere önerilir...

La leggenda del pianista sull'oceano ((link))

1900 lerin başında bir transatlantikde terk edilen bir bebeğim o gemideki işçiler tarafından büyütülmesini anlatan muhteşem bir hikayesi var.
Tim Roth'un efsanevi bir oyuncu olduğunu bu filmde anladım.Müzik sevenlerin özellikle izlemesini tavsiye ederim.

(link)

Ladri Di Biciclette - 1948
(Bisiklet Hırsızları)

Yön: Vittorio De Sica
Tür: Dram
İzlemeyen varsa tavsiye ederim..
image.jpg

Birçok belgesel izledim fakat böylesine rastlamadım. İnanılmaz kaliteli bir çekim, kurgu, açı, renk, anlatım, müzik ve çalışma. Şempanzeler, aslanlar ve yaban köpekleri bölümlerini izledim BBC Earth'te; hâlâ çıkıyor. Altyazıları da güzel Türkçe dublajı da güzel. Aslanlar için 400 gün, köpekler için 2 yıl süren bir çalışma. En etkilendiğim ise şempanzelerdi. Gerçekten film gibi; ne yapın ne edin mutlaka izleyin; pişman olmazsınız. IMDB puanı 9.4

BUGGED-BBC-AMERICA_Dynasties_Hero_Iconic_A3_Portrait_297x420mm_72dpi_RGB_AW-copy.jpg

(link)
Ricky Gervais,uzun bir aradan sonra,tekrar bir talk Show yapmış..
İyiydi,komikti:D

(link)
2 saat boyunca ''bir şey var ama ne?'' diye sorup durdum kafamda ve o bir şey,bu 2 saatlik filme o kadar CUK oturdu ki,müthiş..
Şiddet sorunu olan bir baba,sorumsuz bir anne..Buradan ne çıkar?Film bunu işliyor aslında..Sorumsuz/sorunlu insanların üremesine engel olmayan devlet politikaları bile,bu filme bakılarak masaya yatırılmalı..Filmin adı şüphe ama filmde suçun ortaya çıkışı,muazzam işlenmiş..Çok beğendim,bayıldım filme..Başroldeki iki erkek oyuncu da,çok çok iyiydi..10/8

@Fatih.acar Bu filmi çok severim ama genel olarak bizim millet bu filmi izlerken beyni kısadevre yapabilir :)
Bu arada Arlington yolu da sıkı filmdir

İnterstellar
The Godfather
The Prestige
İnception

2019 Oscar adayları açıklanmış;
(link)
Adaylar arasında anılmamış filmlerden/oyunculardan bahsedeyim biraz..Seyrettiğim ve çok beğendiklerim tabi;
The Ballad of Buster Scruggs filmi,en iyi filmler arasında olmalıydı..
Tully filmindeki rolüyle Charlize Theron,en iyi kadın oyuncular arasında olmalıydı..
Unsane filmindeki rolüyle Claire Foy,en iyi kadın oyuncular arasında olmalıydı..
Back Roads filmindeki rolüyle Alex Pettyfer,en iyi erkek oyuncular arasında olmalıydı..
Blindspotting filmindeki rolüyle Daveed Diggs ,en iyi erkek oyuncular arasında olmalıydı..
Galveston filmindeki rolüyle Ben Foster,en iyi erkek oyuncular arasında olmalıydı..
BlacKkKlansman filmindeki rolüyle John David Washington,en iyi erkek oyuncular arasında olmalıydı..

Akademi her zamanki gibi yine tepki toplayacak..En azından en iyi erkek oyuncular arasında bir siyahiye yer vermeliydiler..Irkçı olduklarını bu kadar belli etmeseydiler bari..

Geri