@mehmetsunu
hay sen yaşa mehmet dostum ,:rolleyes:
kafayı kırdığın zaman benim gibi oluyor insan
yav bu istanbulda o kadar çok ahmak varki saymakla bitmez
bunların yüzde 90 'ı günü kurtarma derdinde bunların aklına asla gelmez, yav arkadaş bisiklet ile işe gitmek bütün mesele bu idi
şekspir -evet türkçe yazdım -ne dedi olmak ya da olmamak -to be or not to be -
yav biçare istanbul halkı artık, to be olun yahu ,,yani olun artık olun be kardeşim ,
kafada örümcek ağları ,boğulmuş bu gariban istanbul halkı ve de zavallı
bunlar esas amelelerdir ,yani bi ailede 4 arabası olan bunlar esas kabuğunu kıramamış zavallı mahluklar ve bu zenginlere gıpta eden fakir bi halk bunlarda kompleks içinde kıvranır durur ve asla kabuklarını kıramazlar biliyorsun domuzlar vardır birde onların yalaka köpekleri bide bunların dışında geniş halk kitleleri evet ben seçimimi gençken yaptım bunlardan olmayacak kendi kendime yetecek idim ve bunu başardım ,,
zenginliğin bir gösterge olduğunu zanneden bir sürü ahmak var bu ülkede
zenginlik asla malda değil kalptedir ve aza karar çoğa zarar diyen bi terbiyenin savunucusu olacak isem olurum tabi,
zati ben öyleyim benim evimde eşya yok fazla değil az giyim eşyası ve de az ayakkabı bu yeter yav ,mezaramı götürecem mallarımı eşyalarımı
ya da şu çevremdekiler ne ayak
bunlar kim
han kat sahipleri
bunlar esas amele bunlarki malı ile yaşayan malı ile hava atan zavallı mahluklar
evet yunus emre değilmi
mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi o yalan bu yalan hadi sende oyalan diyen ,
eeee bre cahil istanbul halkı hala daha öğrenemedinizmi bunu
yunus 1200 yıllarında yaşadı ,
öyle yunus gibi takılmak zor iştir zor ,,