Roti
Aktif Üye
- Tepki
- 178
- Bisiklet
- Diğer
Kaç gündür kendimi tutuyorum, açmayayım şu konuyu diyorum. Ama artık gına geldi. Adım gibi eminim benim gibi kendini tutan çok kişi vardır. Ama artık dayanılmaz bir hal almaya başladı bu durum.
Forumda son günlerde Bisiklet ile yakından veya uzaktan alakası olmayan şeyler paylaşılıyor. Ben bu foruma bisiklet için geliyorum. Eğer öyle saçma konuları okumak isteseydim başka forumda takılırdım.
Forumu veletler basmış (yaş önemli değil) saçma sapan konular ile doldu resmen forum!
Konu altından sohbet edenler, art arda emojiler falan yollayanlar...
Forumun seviyesini düşürüp insanı soğutmayın artık!
Bazıları ne demek istediğimi çok çok iyi anlayacaktır.
Gidin başka forumda ne paylaşıyorsanız paylaşın ama burası bisiklet forum.
Not: Şimdi gelip illa bisiklet mi olmalı diyenlere önceden cevap vereyim. Hayır! Ama bu kadarda bisiklet dışı olmamalı.
Forumda son günlerde Bisiklet ile yakından veya uzaktan alakası olmayan şeyler paylaşılıyor. Ben bu foruma bisiklet için geliyorum. Eğer öyle saçma konuları okumak isteseydim başka forumda takılırdım.
Forumu veletler basmış (yaş önemli değil) saçma sapan konular ile doldu resmen forum!
Konu altından sohbet edenler, art arda emojiler falan yollayanlar...
Forumun seviyesini düşürüp insanı soğutmayın artık!
Bazıları ne demek istediğimi çok çok iyi anlayacaktır.
Gidin başka forumda ne paylaşıyorsanız paylaşın ama burası bisiklet forum.
Not: Şimdi gelip illa bisiklet mi olmalı diyenlere önceden cevap vereyim. Hayır! Ama bu kadarda bisiklet dışı olmamalı.