Scudo Sports

Bisikletinizi hafifletmenin kolay ve pratik yöntemleri

@Murat Cömez abi hafif ve amortosorlu maşa pahali oluyor genelde en guzeli maddi imkani az olanlarin düz maşaya gecmesi sanki

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Ben aldıgımda 8,2 olan bısıkletımı dedım jantıda ıyı bısı alayım ve 7,7 dusurdum ondan sonra baktım kı 93 kıloyum hımm dedım o zaman 75 kıloya kadar dusmek lazım bırazda denge olsun dımı 90 kılosun 6 kılo bısıklet olurmu olmaz :D 70 e 6 olur 75 6,5 olur mantıklı mı sana soruyorum hey :D Bence mantıkli.

• Beğen
Tepkiler: silent_ship
@ElcaSeJawS
Ehehehe bisiklet ve kendi agirligini topla bunu ikiye böl , gercek agirlik odur :D

aviary-image-1483809770474.jpeg

@mehmet.ali

memetalibey şu andaki güncel ağırlığı nedir, pedallı lakin suluk kafessiz, km saatsiz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetsunu Hiç ölçmedim fakat 8 civarıdır diye tahmin ediyorum.

• Beğen
@mehmet.ali
Ooo esek ölüsü gibi ya agirmis. Sen ön tekeri sök onun arkayada 20 jant teker tak basık yapalim onu hahaha :D

@mehmet.ali
:D

Takiliyorum. Kizmiyosun dmi dostum ?

• Beğen
@mariokaldato hepsine eyvallah ama anlamadıgım tek şey " hasretinden yün donlar eskittim". Diyorsun söyle derdini de yardımcı olalım ☺

• Beğen
@Imlampre
:D abi o bir imge . Temsil ettiği hatiralar , 80 ler , 90 lar var :)

@Kudret Kurtcebe
Canim abim cok sagolasin. Seviliyorsun

@mariokaldato
Evet bahar geldi , 6 ncı maddemizi bi apgereyt edelim istedim.

• Beğen
@Noi92
Radikal bi cozum olur :D

@mariokaldato

Ibrahim erkal abimizi kaybettik. Allahtan rahmet diliyorum bu mubarek cuma hurmetine

• Beğen
Aman ha sele borusu gidon gidon boğası garbon olsun qanqa :D 120 gramlık ekipman 100 kiloluk bünye hey maşşallah tosunuma :D

• Beğen
Geri