Önemli olan bisiklet sürerken nasil bir psikolojiye sahip olduğunuz ağırlık bir hikaye . Siz oturmaya ve hantallıktan cikmak istemiyorum kafasinda suçu bisiklet ağır diyerek bisiklete sallarsınız. Başımdan geçen olayı anlatayım. Bir arkadaşımi uzdum kafam orada surekli stres . Ertesi gün yola bir ciktim bisikletle normalde 20 -30 km/h ortalama yaparım uzun mesafede . Bu sefer 40 - 45 km/h yaptım. 8 km gidiş 8km geliş 16 km gitmişim. Onemli olan ataleti yenmek
Ben bakkala gider gibi çıkıyorum bazen bakıyorum 50 km olmuş Şaka bir yana torpağam bu kış fena yattık arayı kapatmak lazım Yarın gel etkinlik var turlarız
@mariokaldato Malesef daha uzun mesafeleri denemedim hiç . Hafta içi 36 km yapıyorum iş yerine gitmek için . En fazla da bir günde 20 km yaptım . Yokuş yukarı 10 km 10 km geri geliş
@bacobaba39 İçindeki deli oğlanı harekete geçir . Rüzgara kaptırma kendini yüklen gitsin pedallara .
@MAERKEK
hmmm sırrınızı anlamamız için sürüş kaydını verebilir misiniz? biz de aydınlanalım. ataleti yenmek için watt basmak gerekiyor. hava direnci de hızın karesiyle orantılı. yani 20 ortalamayı 40 yapmak için harcanacak güç de iki katı değil, çok daha fazlasıdır ve "kafamda yaptım oldu" ile açıklanacak şey değildir bu güç artışı.
yoksa anlık 40 görüp de bunu ortalamadan mı saydınız?
@hashus1099
Yokuş aşağı gördüm köprüden iniste mesafe fazla olunca ortalama da yuksek
@mariokaldato
Maalesef şu günlerde her hafta lastik patlıyor. Bir önü duzelt ertesi hafta arka . Deli oldum valla iç lastiğe para sovup duruyorum . Sizce sebebi nedir ? Nazar mı var anlamadım
@MAERKEK
16 km mesafede ortalama 40-45 km/h, vallah helal olsun.
Sen Sener Sen ile Münir Özkulun ZIYA ZIYA sahnesini biliyormusun, Sener Sende Almanyada aslan avinda caki ile aslani öldürmüstü.
@mariokaldato
Çözdüm janta şerit geçirince patlama olayı kesildi . Bakıyordum birşey mu var delen (cam diken ) yoktu . Sonradan çaktım olayı. Jant tabanındaki vida kesiyormuş ic lastiği