Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

5 katta oturuyorum. Her gün indirim çıkartıyorum. İş yerinde de koyacak yerim olmadığı için 2 kat çıkartıp indiriyorum. Başka yapacak bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Scudo
kapalı balona koyuyorum yinede zincirleri vidaları sürekli bakım istiyor

Ben şimdilik apartmanın bodrum katında depoya koyuyorum. Deponun ızgara şeklinde havalandırması var. Rutubet olur da bisikletime zarar gelirmi diye endişe ediyorum. Ne dersiniz? Sıkıntı olurmu? Evde nem-ısı ölçer var, depoya koyup ısı ve nem koşullarını ölçmeyi bile düşündüm. Ne dersiniz? Fikirlerinizi bekliyorum.

yatağımın üstünde decathlondan aldığım askıda asılı biçimde :cool:

yatarken ve kalkarken izlemek zevkli oluyor.

Koruyucusu ile birlikte balkonda saklıyordum ama dün bisikletimi sattım yenisini alana kadar gözüm boşluğuna bakıyor maalesef :(

• Beğen
Tepkiler: E.E ve Gacemer
Eskiden odamda yatağımın ayak ucunda duruyordu şimdi ise salonun ortasında duruyor:D

Balkona koyuyorum acaba çalarlar mı :(
WP_20150509_004.jpg

Hanıma (hanım demeye bayılıyorum) da bisiklet alınca evdeki bisiklet sayısı 3'e çıktı.
Bir süre araştırdıktan sonra (ve askı fiyatlarının ne kadar pahalı olduğunu gördükten sonra) şu şekilde bir sistemle çözdük olayı;

20150515_182404 (Custom).jpg 20150515_182411 (Custom).jpg

Bana maliyeti yaklaşık 10TL oldu.
Kullanılacak malzemeler;
- 1 tane düz bağlantı elemanı
- 2 adet dübel
- 2 adet vida
- 2 adet cırt bant
- 2 adet 90° bağlantı elemanı

@Edip Dinçer Nasıl duruyor o bisikletler öyle? Burası evin bir odası mı? Lastikler çamur olunca ne yapıyorsunuz? :)

• Beğen
Tepkiler: VenSiX
@mehmet aşkın
Duvara düz bağlantı elemanını vidaladım.
Altından cırt bant geçirdim ve ön tekerleği cırt bant ile duvara sabitledim.
Şu durumda zaten ön tekerlek duvara değil sadece düz bağlantı elemanına değiyor.
Alt tarafta da (beyaz görünenler - 90° bağlantı elemanı) sağa sola devrilmesin bisikletler diye.

Şimdilik çamur işini hiç düşünmedim :). Muhtemelen ilk önce kurumasını bekleyip sonra asarız ;).

kyk nın bahçesinde çöp poşetlerini üzerine geçirip güvenlik kamerasının önüne kilitliyorum 2 yılına girdi,her bahar teker değişiyor sadece :(

Ev 2. katta. (Eksi) 5. katta daireye ait kilitli depo var. depoda, ayrica bisikletler de birbirine kilitli duruyor.

2014 eylül ayında bisikletimi dedemin kullanmadığı tek katlı evin odasına koydum.üzerine battaniye örttüm. 3 hafta önce bisikleti bulunduğu yerden aldım ,sadece tozlanmış ve tekerlerinin biraz indiğini farkettim.başka herhangi bir sıkıntı yoktu.oturduğum evin bodruma inen yerinde merdivenin demirlerine zincirle kitliyordum.geçen hafta bisiklet çalındı.binaya giren cıkan cok.cocuklar ve sorumsuz insanlar giriş kapısını açık bıraktığından önceden keşif eden hırsız kapının acık olduğu zaman sabah gün ağırmadan gelip,bisikletin bağlı olduğu zinciri kesip,zinciriyle beraber bisikleti alıp kayıplara karışmıştır.polise gittim ifade verdim ama giden gitti artık..o yuzden bisikletlerin zinciri var bişey olmaz diye uluorta yerlere koymayın..

Onceki bisikletimi garaja koyup kilitliyordum. Sonra yeni bisiklet aldim. Garajin kapisini acik gordum bir iki kere dedim simdi ne olur ne olmaz. Artik ikinci kata cikariyorum. Allahtan asansore sigiyoruz. Odamin bir ucunda duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Aseuz ve izmitli30
Ben de balkona koyanlar arasındayim. Hatta kışın üstü açılmış ve donmuştu;

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10996481_871637929553290_5016571993148493131_n.jpg?oh=f2146bbbb5a664acf60417e41ad73bde&oe=55C8448A&__gda__=1439494368_e94667fb1b11b085674b56839c15da9e

6. katta oturuyorum. İndirirken elde, çıkartırken ise asansörü kullanıyorum. :)

Anahtarının 2-3 kişide olduğu (o insanlar da apartmandan tanıdık) doğalgaz makinesinin su saatlerinin falan olduğu daireye koymak sizce nasıl?tabi yine de kilit almak lazım.

Ben de garaja koyanlardanım. Ama kendi garajımız dahi olsa kilidi takıp öyle çıkıyorum eve :)

2.jpg

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri