Gerek ne alayım, gerekse bütçe denkleştirme çabalarıyla geçen 2 ayın sonunda kaparosunu verdiğim bisikletime daha kavuşamadan nerede saklayacağımın derdine düştüm. 3 koca binadan oluşan sitede bisiklet saklayacak ne bir depo ne de kapalı bir alan var. Sağ olsun yönetim kurulu başkanı bisiklet sahipleri için kafes gibi bir şey yaptırmış ama tasarımını yaparken bir kilit sistemi de eklemeyi unutmuş. Kilitsiz olduktan sonra kafesin ne önemi var sa. Neyse bizim binanın altında kilitli bir yer vardı oranın anahtarını istedim ama bahçe sulama motoru ve suya katılan tuz olduğu ve rutubet artı tuz yüzünden bisikletin kısa sürede paslanacağını söyleyerek gözümü korkuttu. Şu an tek çare balkona duvara asma aparatıyla asmakmış gibi görünüyor. Haydi balkona ulaşana kadar geçilecek, hol ve odayı kirleteceğim için hanımın karşı çıkmasını bir şekilde atlattık diyelim, eh ev 5. kat olduğundan çalınma ihtimali de yok ama Antalya'nın nemli havasında dışarıda bisikletin paslanmasına nasıl engel olacağım?