Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

@harungok bizimki de buna benzer bi yer ama apartmanın.Anahtarı görevli,yönetici ve ben de var:)))

Scudo
@yc_seyma hırsızın kilidi kesme durumu gibi bir durum söz konusu değilse sıkıntı yok gibi görünüyr

@mehmet aşkın evet öyle yapıcam şuan komşunun biiskeltini kullanıom o kilitsiz ama ben bisiklet alınca alcam bi kilit nolur nolmaz die ama kucaklayıp götüren götürür yine Allaha emanet:)))

@izmitli30 yani nasıl derler güzel bi kapısı var oranın 2-3 kere kilitlenebilen.hemen yanında da dükkan var adamlar sürekli kapının önünde sahipleri görevli desen orda falan güvenli bi yer gibi.

• Beğen
Tepkiler: izmitli30
Her mahalleye bisiklet parkı şart. Hatta japonyadaki gibi olabilir :)

@Mustafa Yasin Yeter

o bizim millete dayanmaz. hatta arabalarına park yeri yok diye onu sinirlenip kırarlar. arabalarını da oraya park eder bizim milletimiz :) hatta kıramazsa tam önüne park eder. kimse bisikleti ile giremez :)

@yc_seyma

istediğin ve sevdiğin bisiklete bir an önce kavuşursun inşallah :)

ben de kilidi herhangi bir yere sabitlemiyorum. aslında dediğin gibi kucaklayıp götüren götürür ama bizim de garajın hemen yanında bakkal var. Allah korusun girmek isteyen biri olsa direkt görünür diye düşünüyorum :) çok da düşünmemek lazım bunları :) düşünürsen kesin oluyo. tecrübe ile sabit :)

@harungok amiin carraro 222 almak istiyorum ama nasip:)) haklısın çok düşününce olabiliyo:))))

@yc_seyma

ama olumsuz düşünürsen oluyo kesinlikle :) istediğin kadar olumlu şey düşün hiç bişey olmaz :)

çok güzel bir bisiklet. tabi fazla olumlu düşünme sen yine de bu konuda :) oluruna bırak.

@harungok :))))))) direk kapı önüne bırakayım olumlu düşünerek:))) Aman Allah hepimizi kötülerden korusun yapcak başka bi şey yok.

Ben katlayıp dolabın üzerine veya bagaja koyuyorum :)

Büyük bisikletim olsa işbir yatak'tan xl boy baza alıp ona koyardım.

Gerek ne alayım, gerekse bütçe denkleştirme çabalarıyla geçen 2 ayın sonunda kaparosunu verdiğim bisikletime daha kavuşamadan nerede saklayacağımın derdine düştüm. 3 koca binadan oluşan sitede bisiklet saklayacak ne bir depo ne de kapalı bir alan var. Sağ olsun yönetim kurulu başkanı bisiklet sahipleri için kafes gibi bir şey yaptırmış ama tasarımını yaparken bir kilit sistemi de eklemeyi unutmuş. Kilitsiz olduktan sonra kafesin ne önemi var sa. Neyse bizim binanın altında kilitli bir yer vardı oranın anahtarını istedim ama bahçe sulama motoru ve suya katılan tuz olduğu ve rutubet artı tuz yüzünden bisikletin kısa sürede paslanacağını söyleyerek gözümü korkuttu. Şu an tek çare balkona duvara asma aparatıyla asmakmış gibi görünüyor. Haydi balkona ulaşana kadar geçilecek, hol ve odayı kirleteceğim için hanımın karşı çıkmasını bir şekilde atlattık diyelim, eh ev 5. kat olduğundan çalınma ihtimali de yok ama Antalya'nın nemli havasında dışarıda bisikletin paslanmasına nasıl engel olacağım?

balkonda duruyor bodrum vs koymuyorum 1 kere çalındı balkon'da iyi

• Beğen
Tepkiler: izmitli30
Salondaki balkonuna koyduğum zaman yok oraya değdi, yok burayı kirlettin diye hanım ile sürekli tatrışma.
Ana gibi yar olmaz. Anacığım saolsun ufak odasının bir köşesini bana ayırdı.
Bugün anne eve fil getireceğim desem, sığarsa getir oğlum der.
Analar baş tacımız...

Gün boyu balkonda Güneş ışığı alan bisiklette sıkıntı olurmu?

Geri