Fota
Aktif Üye
- Tepki
- 758
- İsim
- Kadir
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Selamlar.Hocam dost acı söylermiş derler sizin bisikletin hoodları çok yukarıya bakıyor. Sizden bir sonra paylaşılan fotoğraftaki gibi olması gerekir. Doğrusu o şekildedir.Her sürüşten sonra ıslak bezle apartman içinde tekerlekleri siliyorum.Sonra kendi odama katıyorum.247601 dosyayı görüntüle
önceden Gidon yükseltici takmıştım çıkardım çok eğilmemek için biraz kaldırdım.Haklısın hocam biraz indirim olmadı👍Selamlar.Hocam dost acı söylermiş derler sizin bisikletin hoodları çok yukarıya bakıyor. Sizden bir sonra paylaşılan fotoğraftaki gibi olması gerekir. Doğrusu o şekildedir.
Link varsa alırız bir dalKoridora bırakılan bisikletin duvarda bıraktığı lekeler, gelip geçerken engel olması gibi sebepler yüzünden hanımla hararetli tartışmalar yaşadık. 10-15 tane bisiklet askısı içinden bir tek bunu beğendirebildim. Eşek ölüsü gibi ağır ama toparladı ortalığı.
247628 dosyayı görüntüle
''Masrafını karşılasın'' yerine ''patron çıldırdı.zararına satışlar'' sloganı daha çok iş yapıyor buralarda ''Ölücülük'' maliyetle ve işçilikle ilgilenmiyor maalesef@ersnpk
Ürün Hollanda malı Artivelo marka. Şuradan erişebilirsiniz:
(link)
189€ fiyatı varmış. Ben rica minnet yaptırdığım pedaldan duvar askısını, masrafını karşılasın yeter diye 90 TL fiyattan ilana koydum diye ne açgözlülüğüm kaldı ne dolandırıcılığım
eğer hâlâ satmadıysanız fotoğraf rica edebilir miyim?@ersnpk
189€ fiyatı varmış. Ben rica minnet yaptırdığım pedaldan duvar askısını, masrafını karşılasın yeter diye 90 TL fiyattan ilana koydum diye ne açgözlülüğüm kaldı ne dolandırıcılığım
Üstüne şöyle parlak, şaşaalı bi logo ekleyip 90$ dediniz mi satılır.@ersnpk
(link)
247630 dosyayı görüntüle
Omuzumda 4 kat çıkıyor her gün. Asansörü 3 tekerli bisiklete göre yapmışlar.
Link varsa alırız bir dal