Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
20191231_204842.jpg

Bisikletlerimi üstte görülen tüylü kurabiyeden, hanımefendi'yi de bisikletin hareketli parçalarından korumak için duvara asıyorum. Odalarda fazla yerim olmadığı için koridora yerleştirdim.

20200222_162450.jpg

Benimki bazen kapının ağzında, bazen de tavana monte ettiğim beton dübeline dik asılı vaziyette durur.

Her sürüşten sonra ıslak bezle apartman içinde tekerlekleri siliyorum.Sonra kendi odama katıyorum.247601 dosyayı görüntüle
Selamlar.Hocam dost acı söylermiş derler sizin bisikletin hoodları çok yukarıya bakıyor. Sizden bir sonra paylaşılan fotoğraftaki gibi olması gerekir. Doğrusu o şekildedir.

16kg tur bisikletini 2 kat elde çıkarıp balkona koymak ve tekrar aşağı indirmek ve bu arada başka mücadeleler de vermek paha biçilmez =)

Selamlar.Hocam dost acı söylermiş derler sizin bisikletin hoodları çok yukarıya bakıyor. Sizden bir sonra paylaşılan fotoğraftaki gibi olması gerekir. Doğrusu o şekildedir.
önceden Gidon yükseltici takmıştım çıkardım çok eğilmemek için biraz kaldırdım.Haklısın hocam biraz indirim olmadı👍

Koridora bırakılan bisikletin duvarda bıraktığı lekeler, gelip geçerken engel olması gibi sebepler yüzünden hanımla hararetli tartışmalar yaşadık. 10-15 tane bisiklet askısı içinden bir tek bunu beğendirebildim. Eşek ölüsü gibi ağır ama toparladı ortalığı.
20201119_112838.jpg

WhatsApp Image 2020-11-19 at 13.37.51.jpeg

Omuzumda 4 kat çıkıyor her gün. Asansörü 3 tekerli bisiklete göre yapmışlar.
Koridora bırakılan bisikletin duvarda bıraktığı lekeler, gelip geçerken engel olması gibi sebepler yüzünden hanımla hararetli tartışmalar yaşadık. 10-15 tane bisiklet askısı içinden bir tek bunu beğendirebildim. Eşek ölüsü gibi ağır ama toparladı ortalığı.
247628 dosyayı görüntüle
Link varsa alırız bir dal :D

Son düzenleme:
@ersnpk

Ürün Hollanda malı Artivelo marka. Şuradan erişebilirsiniz:
(link)

189€ fiyatı varmış. Ben rica minnet yaptırdığım pedaldan duvar askısını, masrafını karşılasın yeter diye 90 TL fiyattan ilana koydum diye ne açgözlülüğüm kaldı ne dolandırıcılığım :(

@ersnpk

(link)

189€ fiyatı varmış. Ben rica minnet yaptırdığım pedaldan duvar askısını, masrafını karşılasın yeter diye 90 TL fiyattan ilana koydum diye ne açgözlülüğüm kaldı ne dolandırıcılığım :(
''Masrafını karşılasın'' yerine ''patron çıldırdı.zararına satışlar'' sloganı daha çok iş yapıyor buralarda :D ''Ölücülük'' maliyetle ve işçilikle ilgilenmiyor maalesef :)

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
@ersnpk

eğer hâlâ satmadıysanız fotoğraf rica edebilir miyim?

@ersnpk

(link)

Üstüne şöyle parlak, şaşaalı bi logo ekleyip 90$ dediniz mi satılır.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
İkisi benim.ikisi çocukların.herkes kendi bisikletini yukarı çıkarır.İki tane de aşağıda kilitli merdivene var (biri dag bisiklet)IMG_20201119_160737.jpg

müstakil evde yaşayanlar şanslı değil 1 bisikleti 10 bisikleti sığacak yer var :dddd

merhabalar ben bisikletimi apartmanın sığınağına koyuyorum zaten kimse girmiyor sığınakta baya büyük oda gibi yerler var ama kapılar yok bende içine elektrik tesisatı çektim önüne buz dolabı kartonuyla kapattım aletlerimide koydum böylece küçük bir atölyemde oldu tüm tamir bakım işlerimi orda yapıyorum

Gerçekte olan ise gözümüzü kapatıp tekrar açtığımızda çirkin dikdörtgen binalarda , bulunan boşluğa yerleştirilmiş binalarda yasamaya çalışıp gerekli hallerde bu binaların arasından ilerlemeye çalışan canlılar gibiyiz. Bir kac yuz milyarlik arabalar zaten sokakta yolda bırakılmış vaziyette.
Bizim halimiz nasıl ki bisikletlerin hali ne olsun? Belki biraz ankastre makineler belki biraz masif mobilyalar ile gözümüzü kandırıyoruz.
sehir.jpg

Geri