Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

ben bekarım o konuda rahatım ama merak ediyorum. 3+1 evlerin çoğu genelde de 1 oda veya salon kullanılmaz bisikletin orda etrafı batırmayacak şekilde durması niye rahatsız ediyo. ne zararı varki yani gerekçeleri ney. bu genel bi soru bu arada sizi alıntıladım ama :)
Evlenince görelim bakalım böyle bir soru sormaya cesaret edebiliyor musun 🤣

Scudo
20201004_233433.jpg
Geçen kafamı kaldırırken aynakola vurmam dışında pek bir sorun yaratmadı 😁 şuanlık en güvenilir yer benim icin 🙃

Dosyalar

• 20201027_201214.jpg
    20201027_201214.jpg
    1.005,6 KB · Okunma: 11
@bsklt07 aslında bu tarz standlara da çok bakındım ama maliyeti biraz yüksek oluyordu, Sizin vermiş olduğunuz satıcı ile de bir irtibata geçip fiyat alayım. Bilgi için teşekkür ederim.

Ufak tefek düzenleme ve süslemelerle biraz daha iyi oldu.
20201223_175241.jpg
Ancak hala raf ve şu kasaların yerine küçük bir dolap lazım.😅

Pandemi dolayısıyla hanımla beraber evden çalışmaya başlayınca, çalışma odası yapabileceğimiz bir eve taşındık, bisiklet de trainer vs. tüm malzemeleriyle beraber çalışma odasında, hep yanımda :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Şöyle bakıyorum da tablo gibi duruyor sayın @seko35.50 . Bende aynı karşı duruşla karşı karşıyayım.
Tabi bazı sayın üyeler anlattıklarım konusunda beni yalancılıkla suçlamaktadır ama durum budur.

Evinizde bisikleti koyacak yer yoksa bir ev daha alın :D
İki daireye yaydım ben bisikletleri. Gerçi iki tane bisiklet var yanlış anlaşılmasın :D Biri katlanır zaten gardırop üstünde duruyor. Diğeri girişte.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
@Muhammet Ağrı nefis dusunulmus gercekten , keske herkesin fazladan evinde bir oda olsa 🤣
yanlis anlasilmasin , ben de evimde tutuyorum ama boylesine guzel bir cozum ile degil , fazladan bir odamiz olsa , muhakkak boylesine guzel cozumler cikartiriz. 👍
Adam yemek odasına vitrin yapmış bisikletleri

Geri