Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Estağfurullah, şu an işteyim ama akşam eve gidince atabilirim.

İki çocuk var birisi 2 yaşında birisi 4 yaşında, üstlerine düşürecekler diye korkuyorum. Bu şekilde mobil ve bisikletin düşmesini engelleyebilecek bir malzemeye ihtiyacım var.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
İki çocuk var birisi 2 yaşında birisi 4 yaşında, üstlerine düşürecekler diye korkuyorum. Bu şekilde mobil ve bisikletin düşmesini engelleyebilecek bir malzemeye ihtiyacım var.
Görsel yok ama şöyle açıklayayım.
Arka maşanın vites olmayan tarafından, arka teker havada kalacak şekilde bence gayet sağlam tutuyor. Yani çocukların üzerine düşürmesi için baya baya itmesi ya da çekmesi lazım bisikleti.

odamda duruyor, bir defa 5. kata merdivenlere kilitlemek zorunda kaldım, bir türlü uyku tutmadı :d

Belki fikir verebilir, küçük balkonu cam balkon yaparak bisiklet garajı yaptım. Bisikletler duvar askısında, alt dolapta ağırlıklarını destekleyerek,askıya hiç ağırlık bırakmıyor. Şuan mutlu mesut duruyorlar :)IMG20210402140600.jpg

Son düzenleme:
264692 dosyayı görüntüle
Bisikletini bu şekilde (arka tekerlek desteksiz, havadayken) muhafaza edip ön jantla ilgili sorun yaşayan oldu mu? İçime bir kurt düştü. :hımm:
Bir çok bisiklet dükkanı uzun süre bu şekilde tutuyor bisikleti. Kaldı ki siz uzun süre tutmayıp aktif olarak kullanıyorsunuz. Ben bir şey olacağını sanmıyorum.

264692 dosyayı görüntüle
Bisikletini bu şekilde (arka tekerlek desteksiz, havadayken) muhafaza edip ön jantla ilgili sorun yaşayan oldu mu? İçime bir kurt düştü. :hımm:
benim sabahtan akşama kadar güneş gören yerde uzun zamandır bu şekil duruyor sıcak yediği halde sıkıntı olmuyor jantlarımda basit biachinin jantları

güneş gören yerde
Hocam güneşin özellikle bisikletinizin lastiklerine ve boyasına vereceği zararı mutlaka biliyorsunuzdur,ben olsam güneşe koymak zorundaysam en kötü bir örtüyle güneşi keserdim :harika:

Genelde balkonda duruyor kendileri henüz askı alamadım askı aldığım zaman duvarıma asacağım :D tekerlerin duvarlara değmeyeceği şekilde asmak için hangi askı türünü tercih etmeliyim acaba ?

Geri