Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

@Kudret Kurtcebe abi doğru söyledin burada herkes bayır aşağıya hızları marifet gibi yazmış bu hızlara ulaşmak için herhangi bir çaba gerekmiyor ve insana bir şey katmıyor bence sizinde dediğiniz gibi asıl önemli olan bir hedef koyup ona ulaşmak ve bu amaç uğrunda çalışmak.

Scudo
@Ertan M.

kimseyi eleştirmiyorum asla yalnış anlaşılmasın,topiğin adı en yüksek süratiniz ne idi deniyor,kısa turlarda inişlerde 70 km 'yi görende olur 80'de ama benim çalışma anlayışım biraz farklı.

Lastik schwalbe smart sam
Km saati sıgma BC 5,12
Maksimum hiz: 64 km/s

bayır aşağı 50 gördüm ama bisikletin gidonu dönmüyordu resmen güzeldi baya :)

bu başlığı görünce aklıma çocukluğumun santosa marka ilk mtbsi geldi.

60 ya da 80 km li hız kadranı vardı,
daha ufak çocuklar görünce "ağbi kaç fitess" sorusu ile birlikte "60 mı yapıyo bu ağbi" gibi sorular sorarlardı.

O zaman gülüp geçerdim, madem hala aynı kafayı yaşıyoruz burda, söyleyim bari: evet 60 da yaptım 80 de :))))

not: Sağlığınızın kıymetini bilin. Ne kendi sağlığınızı ne de başkalarının sağlığını tehlikeye atmayın.

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Geçen haftasonu Babadağ'dan inişte 74.8 km ile rekorumu kırmış bulunmaktayım. :)

48 Falandı sanırım :D

Daha da hız yapmaya korktum

hep ayni konu basanlar ve basamayanlar :D bilimsel olarak da pratik olarak da 80 basmak mumkun ama yukarisi icin artik beceri cesaret vs vs zor is .3 km uzunlugunda %7 egimli yolda basabilirsin gozunu acamayanlar gozluk taksinlar bisiklet gozlugu bunun icin var hadi yanilma payi 5 km olsun

Yokus asagi hizin fazla onemi olmamakla beraber bu isin sirri kisinin kilosu egimli yolun uzunlugu havanin ruzgarsiz olmasi ve aynakol ruble oranlari ile alakalidir

65 kiloyum 75 km yi gecebilmis degilim 100 kilo olan birisi pedal cevirmeden beni gececegini dusunuyorum
Arkaya bi damacana su koysam mi diye de dusunmedim degil :D

• Beğen
Tepkiler: İlker_Yılmaz
@enes dökmen -------------- 50 yi çok rahat görmüşümdür rüzgar bitek arkadan esmiyordu adamı baya bi savuruyodu. yüzüm dondu hatta fazla abarttım hızı diye yavaşladım amacamı sadece 50 yi görmekti ve oldu ---------- Güzel Türkçenizi "güzel" bir şekilde kullanarak yazmış olduğunuz bu cümle şu an dediğinizin aksini iddia ediyor.Ben etmiyorum.

@dcmavideniz iyide ben yokuş aşağı o hızla gittim diyorum ki hafif eğim vardı aşağı neredeyse yokuş sayılır. takmışssınız düz yol diye ben diyorum istanbul siz diyosunuz muş:ckskc:

belki o yolu bilen vardır kaplıkaya özdilek yolu

Ne güzel tatlı tatlı gidiyorum derken bisikletin farklı bir şekilde hafiflediğini hissetmeye başladım. Birden hız göstergemi gördüm 74 yazıyordu, korktum. Frenleri yavaşça sıktım; arka jantımda hafif yalpa vardı fren papucunun bundan dolayı dengesiz teması arkayı salladı. Zaten gidon iyice hafiflemiş. Düşüvermek işten değil. Şööle bi göğsümde adranilin kızışması. Derken hafif hafif ön frenle yavaşladım. Kızdım kendi kendime "hızlı değil güvenli sürüş asıl hedef olmalı" diye. Ama gidiyorsa bisiklet; trafiğin akışına kaptırıyor insan bazen kendini.Screenshot_2015-11-01-00-37-33.png

Salcano xrs040la strava72 km, Km saati 74.5kmlast speed.jpg . Davraz dağı iniş, yol biraz daha güzel olsa 80 yapmak içten bile değildi. Ama inanılmaz Yusuf yusuf çektiriyor. Bence değmez bir daha yapacağımı sanmıyorum.

Erciyes Dağından aşağı inerken 110km hız :))

Denizli den Alaşehire giderken uzun bi yokuş var, gece 66.1 km yaptım, ama şu an imkanı yok yapmam sanırım, bilmediğim yol ve gece 3.
Allah korudu. ötesi yok.

salcano city fun 60v ile 56km/h yaptım daha yapmayacağım başka rota şart oldu her seferinde ölüme biraz daha yaklaşıyor gibi hissediyorum hız düşük gelebilir size ama o bile bana yetti

http://s13.postimg.org/ebuk7ksaf/Screenshot_2015_11_01_03_21_53.jpg

kendinizden ufak arkadaşlarla girdiğiniz münakaşalara bakın. ki şöyle bi olay var ki rüzgar desteği ile anlık olarak düz yolda 50ye çıkmak imkansız değil. anladığım kadarıyla arkadaş da 50de sürdüm bir süre dememiş. bu kadar büyütülecek bir mevzu değil. bu kadar karşıysanız ve inanmıyorsanız kendinize saklayın veya daha yapıcı bir üslupla konuşun. bu konu ne 100 ler 120 ler gördü gülünüp geçildi de 50 km mi şimdi ortalıkta dönen muhabbet?

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Geri