Merida TFS 100 3 Mayıs Bisikletli Kopru gecisine gelmistim tee Kutahya'dan. İstanbul'u pek bilmem ama o Dolmabahce'nin oldugu cadde den once bir yokus var orda biraz zorladiktan sonra sanirim 42-34-22 filan bi aynakol vardi 1.75 lastik vardi arkadasimin mtb siydi.
Merida Speeder T2 ile 69 km/s
Kütahya'da Murat Dagi var zirve yapmistik. Yol 7 km de 1100 metre gibi bir rakim artisi vardi. Cikisi aci cektirse de inişi inanilmaz keyifliydi.
48-36-26 aynakol a 12-32 ruble vardi. 38C lastik falan filan
Artı şöyle keyifli virajları var yakın çevrede olanlara tavsiye ederim;
(link)
salcano xrs 040 2014 yol durumuna göre düz yolda tabi kaymak gibi yolda zorlamadan 55 km rüzgarsız olursa zorluyorum bir kaç saniye için 70 i gördüm bir daha yakalamaya fırsatım olmadı çünkü saniyeler çok önemli oluyor o an bir kere pek virajı olmayan 5km lik bir rampadan aşağı bir kaç pedal dan sonra saldım
90ı gördüm bisikletten uçacak gibi oldum durdurmak çok zor oldu ecel terleri döktüm bana 50 yeter abi fazlası zarar
seyir halindeki hızım 30-35 bir bisikleti 120 ile giderken hayal bile edemiyorum
@M.Furkan Kurt
yok öyle bir şey lapierre bisikletleri Accell getiriyor tamamı yurt dışı imalat zaten komponentler belli ... hemen hemen diğer bir çok marka gibi kadroların bir kısmı avrupa bir kısmı da uzak doğu üretimi.
forumda biraz araştırırsan iyi yorumlar göreceksin