Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
Merida TFS 100 3 Mayıs Bisikletli Kopru gecisine gelmistim tee Kutahya'dan. İstanbul'u pek bilmem ama o Dolmabahce'nin oldugu cadde den once bir yokus var orda biraz zorladiktan sonra sanirim 42-34-22 filan bi aynakol vardi 1.75 lastik vardi arkadasimin mtb siydi.

Merida Speeder T2 ile 69 km/s

Kütahya'da Murat Dagi var zirve yapmistik. Yol 7 km de 1100 metre gibi bir rakim artisi vardi. Cikisi aci cektirse de inişi inanilmaz keyifliydi.

48-36-26 aynakol a 12-32 ruble vardi. 38C lastik falan filan

Artı şöyle keyifli virajları var yakın çevrede olanlara tavsiye ederim;
(link)

Dosyalar

• IMG_20150713_153359010.jpg
    IMG_20150713_153359010.jpg
    90,4 KB · Okunma: 34
lapierre sensium 200, fulcrum 3 jant seti, vittoria rubino pro lastik, 80kg ben, rampa aşağı kısa süreliğine 90 km/h

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
btwin triban 520
yokuş aşağı 66 şimdilik :rolleyes:

scott s30, mavic aksium, tiagra 4600: barbaros bulvarı 83 km/s. selimiye orduevi kadıköy rıhtım inişi 70'e bir kere çıktım hep 69 küsürde kalıyorum.

@M.Furkan Kurt
@M.Furkan Kurt

çok memnunum kadrosu rijit, hafif, estetik, sağlam, ünlü markalardan aşağı kalır yanı yok, componentleri yavaştan ultegra yapıyorum zincir aktarıcı ruble vs. fren/vites kollarına geldim orda kaldım :)

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
salcano xrs 040 2014 yol durumuna göre düz yolda tabi kaymak gibi yolda zorlamadan 55 km rüzgarsız olursa zorluyorum bir kaç saniye için 70 i gördüm bir daha yakalamaya fırsatım olmadı çünkü saniyeler çok önemli oluyor o an :) bir kere pek virajı olmayan 5km lik bir rampadan aşağı bir kaç pedal dan sonra saldım

90ı gördüm bisikletten uçacak gibi oldum durdurmak çok zor oldu ecel terleri döktüm bana 50 yeter abi fazlası zarar :)

seyir halindeki hızım 30-35 bir bisikleti 120 ile giderken hayal bile edemiyorum

@Hamid Asım Bende almayi düşündüğüm bir model ancak lapirre Türklerin eline geçmiş diyorlar o yüzden korkuyorum sonu bianchi gibi olur diye :)

Cube ltd ile uzun yolda 80 km gördüm.
Bisiklette yük vardı arkada olmasa 90 ı geçerdim :)

48 km/h büyük bir korkuydu benim için. daha da yapmam.

Giant Escape 2 ile düz yolda 52 gördüm. Yokuş aşağı ise 74 tü.

Bu hızlar ne ya 60, 70, 80 arabada giderken normal geliyor ama bisikletle çok fazla değil mi?

@M.Furkan Kurt
yok öyle bir şey lapierre bisikletleri Accell getiriyor tamamı yurt dışı imalat zaten komponentler belli ... hemen hemen diğer bir çok marka gibi kadroların bir kısmı avrupa bir kısmı da uzak doğu üretimi.
forumda biraz araştırırsan iyi yorumlar göreceksin

@Gökhan BİROL

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
Geri