Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

@enes dökmen Arkadaşın bahsettiği kaplıkaya özdilek yolundaki eğim +%10, öyle bir anlattınız ki sanki düz yolda 50 ile gidiyormuşçasına..

@enes dökmen Ha ayrıca ek olarak bisiklet kullanırken rüzgarı istediğiniz kadar arkaya alın, önünüzde sürekli size çarpan bir rüzgar olacaktır.

Scudo
btwin rr 500s 2.10 lastik bütün süspansiyonlar açık 67.7 km/H

Cannondale Quick CX 4 ile 65 km/H yaptım ama uzunca bir rampadan aşağı inerken tabii ki. Tek hız denemem bu şekilde olmuştu.

corratec x-verts 0.2
54 olsa gerek.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Orbis Plus Vaile Cross 9 ile % 6,5 eğimden aşağı 75 km.

Cannondale CAAD10 - Evde manyetik trainer ile 3. kademede sprint çalışırken 77 km/h

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Carraro big 827 maxxis detanator ile 55 km/h

berke günaydın demiş ki:
düz yol 87km 48-11 dişli ile. Yokuş aşağı 92 aynı dişlilerle. 48-18 dişli ile de 76 km

düz yolda o dişliler ile 87 km/h mı yaptınız ben mi yanlış anladım ?

@fatihaydın Arkadaş biraz zorlasa radar yakalanıcakmış :D

Specialized allez c2 ile yokuş aşağı 75km/saat gördüm korktum yavaşladım 90 rahat yapardı muhtemelen

Cube Peloton Pro 28" Yol Bisikleti 50li Dişli 86 Km/s
Bianchi RCX 227 27.5 MTB 42li Dişli 84 Km/s
Sedona 311 Şehir Bisikleti 70 km/s

Rüzgarı iyi denk getirirseniz daha yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.

Ancak küçük ve önemli bir not: Rüzgar eğer yandan esiyorsa ve altınızda hafif bir yol bisikleti varsa yoldan savrulup bir uçurumdan aşağı uçmanız muhtemeldir. Arkadaşlarla bu tehlikeleri kıl payı atlattık. Siz siz olun çok şansınızı zorlamayın :D

Carraro 052 ile Barbaros Bulvarından inerken 71'i görmüştüm.

@kingoffuh
Aga nerde 120 gördün bide düz yol :acpsnr:
Ben zorladim 44 oldu

Kütahyada arkadaşimin yanina uğradiğimda çamlica villalarindaki yokuşta 65 küsür oldu en fazla. (Bisiklet 1.5 yil once sattiğim 2013 triban 5 modeliydi.)

• Beğen
Tepkiler: BF Okuyucusu
Salcano xrs 030 ile 66 km yi kağıthane tünelinde gördüm

Focus culebro 2.0, rüzgar arkadan ve yokuş aşağı 80 km/h

• 53 14 ile bir kez dememiştim yokus aşağı 65 o gördüm 53 11 i denemedim arkadaşlar kusura bakmayın ama bazı yaptığınız hızlar bana hiç gerçekçi gelmiyor yokuş aşağı rüzgarı arkasına alanlar haricinde.

Geri