Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Carraro sportive 227 dün aldım. Monte ettirip eve gelirken Max 10 u gördüm galiba:)

• Beğen
Tepkiler: Alprdnc10
Scudo
Selam
İstanbul şehir içi turlarında, Bisan Sırano - Shimano FC m131 aynakol ile düz yolda (en çok) 20 km hız yaptım.
Turlarımız büyük çaplı değil. İstanbul'u bilenler için; Çıkış noktası: Gaziosmanpaşa - Varış noktası: Ortaköy (en uzak)

Mesleğim gereği sürekli İstanbul trafiğinde olduğum için, marka farkı olmaksızın araçla (en çok) 90 km hız yapıyorum.
Sanıyorum araçla yapmaya alıştığım "güvenli hız limiti" bisikletim ile çıktığım şehir turlarında da devam ediyor.

Mesut DOĞRU

Bisan xty 5850 hd ile 79km/h

Benim demir yığını uğur arrow ile 56 km yokuş aşağı

@hakan torun

Hocam aman dikkat edin ordaki asfaltı hiç sevmiyorum özellikle mudanya ya inerken bir kez bisikleti yeni aldığımda 83 yaptım bademliye doğru inerken o kadar kötü ki yolun işçiliği aşırı derecede sarsıyor..

Bugün salcano xrs 030 ile bayır aşağı 71 gördüm yeni olduğum için korkuyorum daha fazla yapabileceğime eminim.

Dün Salcano NG 450 ile Keçiören rampalarında 51.8 rüzgarın yüze çarpması harikaydı..

Sayın @Fırat Y. bu konuda açıktı. yanlış atmışım pardon. Sizinde paylaşımınızı görelim.

Dosyalar

• strava.jpg
    strava.jpg
    76,1 KB · Okunma: 34
Yokuş aşağı 58 i gördüm.Ama o hızda bile korkutuyor adamı.......

Yokus asagi inerken 66km gordum. duz yolda kendi bacak gucumle 43 km de hizimi 3 dakika koruyabildim.

Mudanyaya iniş Trek Fx7.1 ile 67 km..Bir kereye mahsus bir olaydı.Ailemi ve can güvenliğimi düşünerek 35-45 üzerine çıkma taraftarı değilim.Koruma güvenlikte bir yere kadar.O hızla Allah muhafaza herşey olabilir.Bisiklet sporunun tutkunuyum ama çılgın değilim:)

Üzerinde Schwalbe Smart Sam 2.25 lastik bulunan 2012 model 26'' Cube Acid mtb ile yokuş aşağı 75 km/h.

8 günlük yalova-assos turunda kaz daglarından edremit korfrzine dogru 16km boyunca pedal cevirmeden indim, 68km hızı gördüm fakat; yüklu bisiklet zangir zangir titremeye ve catirtilar duymaya baslayinca yavadladim. bana tecrube oldu, yokus inmek de bir teknik ve sabir gerektiriyor. bir daha o hizlara yuklu yada yuksuz cikmam, bisikletin anlamina ters buluyorum.

Geri