Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
@taner07
Doğrudur, ben de gördüm:D:harika: O ne hızdı be, bisiklet treynırdan çıkacak sandım.
Tebrikler Turan kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Turan ve taner07
Bi yokuş aşağı 69 mu neydi.

@taner07
Abi trainerda 82,6 nedir yaa:eek::eek: Tebrikler..:harika:

@ghkoseoglu traneir'a kalırsa ben 117.3 gördüm :) geçiniz bu ifadeleri efendim. :)

aha bu da kanıtı
(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@Yavuz S.
Hemen yazmasaydın keşke abi çocuk bi mutluluğunu yaşasaydı 82nin şimdi 117 dediğinde çıtayı çok yukarı aldın sen trainerda patlar bizim eleman

@Yavuz S. abi sen bu hızı sayaçda da gördün mü sanki bir anlık bir sekmiş gibi geldi :D

ben 700x23 tekerle yokuş aşağı 55km yi geçemiyom sizlere çok imreniyom keşke bende 80 90 yapabilsem

Yokuş aşağı 100ü geçtim. Bi ara tekerler yerden kesildi, baktım havada süzülüyorum.
Yüreğim güm güm ediyor..du ki... alarmın sesiyle uyandım :)

@taner07 gördüm gördüm :) ınterval çalışıyor idim. 2-3 kere daha 90 li rakamları gördüm. 15 sn lik anlık hızlanma ve yavaşlama bayağı var sıçrama gibi duruyorlar. Kalp atış hızıma bakarsan sıçrama olmadığını anlarsın 174 atıyor o sırada :)

monşer 83,98 km hıza ulaşmış birisi olarak -ki isteseydim daha fazlada yapardım, çümkü günümdeydim ve lodos vardı. Bu hızdan sonra hissettiğim level atlamışlık duygusu, çok hafif belki 2 derece virajın vucuttaki moment etkisi dolayısıyla uyandırdığı heyecan ve zorluk duygusu, yavaşladıktan sonra merhamet ve hoşgörünün artması duygusu, en üst hızda vucudundan çekilerek enseden çıkmak isteyen birşey duygusu...vs gibi karmaşık duygular düşük hızlarda yaşanamaz elbeltte. Oysa ikiside aynı vasıtaya biniyorlar. Birde kartepeye çıktığımda buna benzer şeyler hissetmiştim. Hayatımda önemli artıları olduğunu düşünüyorum hızı değilde kartepeyi tavsiye ederim

Çıkması 30 dakika süren yokuştan aşağı inerken 74km/h gördüm en fazla. Farklı bir deneyimdi benim için.

uçurumdan atlıycam bisikketle 190 yapıcam yazıcam buraya yada bi arkadaşa vasiyet bırakırım o yazar

Geri