Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
oda bişey mi 230 yaptım geçenlerde :D

eski velespitle 41 görmüştüm, şimdikiyle hızlanmaya korkuyorum :D zaten hız yapacabileceğim düz bir yer yok, anca uzun sakin yolda hız yapabilirim

@Ertan M. Hocam size bi türlü ulaşamıyorum bisikletiniz hala satılık mı özel msj da yazılmıyor

Bir gün yine arkadan fırtına eserken ben yokuş aşağı BMX'imle 110, 120 yardırırken bir ses duydum.

"ZİYAAA" :koptum:

• Beğen
Tepkiler: DutPekmezi
@Abdllh bu dediğinizi üstüme alınarak size garmin 810 ile strava ya aktarılmış bilgileri verdim. Artı olarak tranier üzerinde dedim. Yani atmalık bir durum yok diyip olaya burnumu sokuyorum

52x11 oranda hangi kadans ta bu hıza çıkılır araştırıp karşılaştırma yapabilirsiniz

@Yavuz S. Kesinlikle sizin için veya başka biri için yazmadım. Sadece espri yapmak istemiştim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
istanbul hacıosman-sarıyer yokuşunda stravaya göre 88 arkamdan gelen arabaya göre 90 km yapmışım km saati de 88 küsür gösteriyordu , bir kaç kere daha aynı hıza çıkmayı denedim ancak hep karşıdan rüzgar estiği için max 70 gördüm. büyük ihtimal 90 yaptığım gün arkadan rüzgar vardı.

96,7 Gördüm o yolda bidaha deniyeceğim inşallah 100 ü göreceğim

yokuş aşağı yolda daha da yapabılırdım 52.9 sanırım yaptım.

Sürekli bu yalan söylüyorsunuz, atıyorsunuz imaları yapan veya direk söyleyen arkadaşlar belli ki bu işe baya uzaklar :harika::harika:

Bu başlıkta bir anket olmalıydı ya :D acayip merak ettim sonuçları.
Keşke anket olsaydı! :D

Klavyenin kemiği yok, at atabildiğin kadar.

Geri