Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Ağırlık gerçekten yokuş aşağı giderken hız açısından büyük avantaj. Ben de Sille'den inerken fazla hız yapmadım önümde arkadaşlar olduğu için velhasıl birisi ileride virajı alamayıp düştüğünde durmak kolay oldu. En yüksek orada yapmıştım.
59.8 km/h. Bisiklet 26" MTB idi.

Scudo
50 km fotoğrafını koyduğum bisikletle düz 300 metre yolda

50 km düz yolda 300 metre kadar mesafede resmini koyduğum biskletle

max gördüğüm 72 km . Teşekkürler
İyi Forumlar.

@Şerif Şentürk

bence biraz daha fazla yap

gerze sinop arası yeni yapılan yolda yokuş aşağı 78/km mtb ile
hafif eğimli yokuşta yol bisikleti ile öndeki arkadaşın rüzgarına girip hızlandım 71/km

Salcano sd 303 nd,maxxıs tomahawk 26" 25psi = 68,92 kmh
Salcano sd 303 nd,maxxıs tomahawk 26" 35psi (aynı rampa) = 72,31 kmh
Lastik basıncı önemli bir faktör...

80 Gördüm

Kahramanmaraş / Boğaziçi konutları yokuşunda 18.viteste çeviremiyordum ve sürat göstergesi patladı xD

ben 63.1'i gördüm ümraniye ölüm yokuşunda daha da basardım pedallara ama yan taraftan araba geliyordu ve türkiyeyi özelliklede ümraniyeyi bilirsiniz şimdi adam gaza gelir kaza falan olmasın diye yavaşladım :D

Rumeli Feneri'inden dönerken Sarıyer yolunda 58 gördüm bugün, 65'i bulurdum da kamyon kafayı çıkarıp sağdan da bir megane korna çalınca mecburen hızı kestik. :)

60.22 gördüm hedefim 60 tı zaten dahada devam etmedim çevirmeye.

külüstür bianchi jumpla 60 ı görmüştüm şimdide sedona borla var bakalım onunla kaçı bulcam

bu arada konu çok matrak ya bu kadar güleceğimi zannetmiodum herkese teşekkürler

Ben Sakarya Atatürk kapalı spor salonunun orda 68 yaptım ama daha gitseydim 75 i bulurdum (yorgun olmasam Tabikii) :D

@Önder Tınaz

bende bilir sin tunatanın ordan yeni bi yol açıldı kampüse ordan aşağı 78.6 bisiklet iyi olsa birde aşırı rüzgar olmasa...daha yapılır ama işte imkan meselesi

Km saatini daha yeni aldım. 68'i gördüm maksimum. Ama daha önceden daha fazlasını yaptığıma inanıyorum

Geri