Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

@emircan Başbuğ06

ama şuna inanın bisiklet taş kesilmiş gibiydi en ufak bir aksilik hayatıma mağal olabilirdi

Scudo
dik ve uzun mesafeli olmayan bi yokuşta 80 km.yokuşun sonu keskin bi viraj olmasadı heralde dahada hızlanabilirdim

@Orkun Oskay

arkadaşım hesabında bi yanlışlık var galiba 178 km/saat hızla giden bi araç 17km'yi 6dakikadan biraz az bir sürede kateder. Eğer ben yanlış hesap ediyorsam bilmek isterim.

Açıklamam gerekiyorsa 178km/saat hız demek 1 saatte 178 km yol katetmek oluyor. 17 km yi ne kadar sürede katedilir diye bulmak içinde.
178/17=10.47 <=bu 17km yi 1 saatin %10.47 sinde gidildiğini gösterir
60(dk)/10,47=5,73 dk. Hesabım yanlışsa hatamı görmek isterim.:in:

ben gps ıle kontrol edıyorum acaba olcu bırım farkı olabılırmı 52 yı hıc gecemedım gozumden akan yaslar kulaklarımı alabalık tesıslerıne cevırse bıle 52km

• Beğen
Tepkiler: binRR
yol durumuna göre değişir
DÜZYOL DA : 55.3 km
YOKUŞ AŞAĞI : 82.3 km
gördüm bende 42'Lİ DİŞLİ
AMA 118.0 KM HIZA ÇIKAN BİRİNİ GÖRDÜM

Ümraniyede çok dik ama kısa bir yokuşta Sedona 741 D ile kendimi zorlamadan 60.88 yaptım tabi hava 11-12 derece filandı Hız göstergem (wheel size ayarları doğru yapıldı) Sigma BC 1609 bu inişten sonra anladım ki 6-7 sene önceki castellom ile 65-70km hıza ulaşmışımdır. Şimdiki hedefim 70km/h

http://img217.imageshack.us/img217/664/grnt2631.jpg

kilo:148.8
bisiklet 2003 model bianchi platoon
vites:18
düz yolda 50km/h gördüm

yeni denemem yolda düz bir rampa bulduğum ilk fırsatta bunu yapacağım hedef
(110) KM.OLARAK allah utandırmasın

@yetkin palgın

MTB ile 98 öylemi? Şimdi de 110 hedefliyorsun. Forumda 110-120 yaptığını söyleyen bir ile özel olarak buluştuk, değil 120, 70'e bile çıkamadı.
98 inanılmaz bir hız, görmek isterdim.

2010 kron xc 4000 im le ist/haznedar-weliefendi yolu arasında 70 i wurdum !nefesm yetmedi dahaa:) yokuş aşaı olsa kaç yabarım blmıorum artk:)

• Beğen
Tepkiler: muratt35
@emre ergün

Düzde pedal çevirerekmi çıktınız o sürate:)

• Beğen
@emre ergün

tam olarak nerden merak ettim. güngören belediyesinin karşısından mı döndünüz dereyoluna ?

eğer orasıysa, ora düz değil ki. Yokuşa aşağı deniz seviyesine kadar iniyorsun.

• Beğen
birgün altıma almışım 14 kg lık dağ bisiletimi lastikler 2.50 :D kendimi bi kaptırmışım düz yolda devamlı birşeylerin yanından geçiyorum soluklanmak için biraz yavaşladım nerdeyim diye. Baktım otobandayım yanımda ferrari ana içine baktım birde ne göreyim michael schumacher bana el sallıyor neyse pedala devam kaptırdım gittim öyle hızımda 292.6 falandı :D arkadaşlar bu yazdığınız hızlar belki doğru ama aralarda sallayanlarda yok değil hani çok eğlendim gerçekten ya :D:D:D

• Beğen
Geri