Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
valla benim gördügüm görecegim yaptıgım en fazla hız 83 km/h idi oda ali dagından inerken gözümden yas geldi valla:D ayrıcada kasksızdım

@erkan sozoren

Kask hayat kurtarır arkadaşlar riske gerek yok.İşin ucunda korku olunca çelıkten zırh dahi olsa bu iş sana zevkten daha çok korkuya mal olacaktır.

trabzon gümüşhane arası ziganadan inerken bisikletim yüklü durumdaydı ve 67km yaptım markası trek 3900 idi.

@binRR

Genellikle tek gitmiyorum sağ benim sol senin gibi bi kombinasyonla gidiyoruz :) belirli yolların dışında takılmamaya özen gösteriyoruz :)

@Abdullah Safa Karabacak

5800 için sport tracker uygulamasını nerden buldunuz ..pmden gönderebilirmisiniz..:) bendede 5800 var google maps ile bütünleşik olduğunu bilmiyordum..:)

@Mustafa Acar

Arkadaşlarında bilgisi olsun diye belirteyim Sport tracker ayrıca bir program Ovi'den bulunabilir sanırım pm attım :)

Km saati alıcak param yok ama çok hızlıyom :D işin espirisi yokuş aşşağı 42 aynakol ile 68,3km/h gördüm

Sanırım 70 yapmışımdır.Km saati kafayı yemişti o dakikalarda..

Bugün düz yolda 48.6 km'ye çıktım. :)

bugünkü gezimde 56.37 yapmışım..sille köyünden aşağı inerken..gözümden fena yaş geldi..normalde bu kadar gelmezdi ama hava koşulları baya etkiliyor nedense..:)

@Mustafa Acar

yokuş aşağıya mtb ler rahat 50, 60, 70 görüyor . dikkat etmek lazım.
gözlük yoksa eğer göz acayip şekilde sulanıyor. ve doğal olarak görme kaybı , bulank görme gibi olaylar yaratıyor. bu olaya çok dikkat çekmek gerekiyor.
Ya hızın güzelliğine kapılıp gitmiyecek yada gözü iyi koruyan bir gözlük takmak gerekiyor.yoksa bir taraf uçurum bir taraf sarp dağlık. bir yandada araç geçiyorsa kaza geliyorum der :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Acar
Hı birde geçen yaptığım hızı anlatıyım.
16.5 km boyunca
toros marka bi arabanın camından tuttum.toros çekiyor beni.... araba 250 ile gidiyor.
Ben 178 km hız ile o ara şoförle muhabbet ediyoruz. havadan sudan
arasıra 2 3 pedal atıyorum 300 km hızı buluyorum torosu çekıyorum.

Geri