Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Drag Blade Yol Bisikleti 80,5 Yokuş aşağı Rüzgar benden yana hiçkimsenin ve hiçbirşeyin rüzgarına girmeden.

Scudo
kapıcı bisikleti diye tabir ettiğimiz bisan roadstara binmiş bir abimiz, ben 21. viteste pedalın artık boşa döndüğü bir hızla giderken,hızlı ve hantal bir mercedes edasıyla yanımdan geçince hız yapmam heralde bir daha :)

• Beğen
Tepkiler: Doğu Biçer
km sayacım yoktu o yüzden kaç km hızla indiğimi bilemiyorum , arkadaşımla yayla gezisi yapmıştık , dönüşte hiç pedal çevirmedim zaten , en son bir düzlük var , yaklaşık 4 kmlik bir düzlük ve yokuş aşağı . Orda pedal basmaya başladım , hızımı bilemiyorum ama arabaları solladığımı hatırlıyorum sadece :D hava tam kararmamıştı kararmak üzereydi . Şimdi düşününce bile tüylerim diken diken oluyor :)

ben şimdilik en fazla 55 i gördüm. hız yapacak pek uzun bi düzlüğe girmedim şu ana kadar. trafikte falan anca bu kadar :D

ben ışınlandım arkadaşlar geçen gün.
o kadar hızlıydım yani siz düşünün artık.

Bende yeniyim bisiklette. Geçen hafta pazar konya yolunda 65km/s hıza çıktım. Bisiklet 30vites olmasına rağmen pedal resmen boşa dönüyodu. Bu 80 90 yapan arkadaşlar nasıl yapıyo merak ettim doğrusu ?

61 gordum en fazla. daha uzun ve dik bir yokus olsa daha da fazla surat yapilabilir ancak 55 ten sonra kontrol bizden bisiklete geciyor..

15 yaşındayken düz yolda 40ı görmüştüm. Bisikletim dandik, markasız bir şeydi. Elimde kalmadığına şükrediyorum şimdi :D

@Buğra Celayir

Güzel hız aynı yolda ben 75 km/h gördüm salcano igman michelin country mud aşınmış lastiklerle km saatim sigma 509 ''maxsimum hız'' özelliği olmadığı için çekip gösteremiyorum inanmayan varsa gelsin bucaya o yere tekrar yaparım yukarıdan kaptırmadan o sağdan arabaların geldiği yeri geçtikten sonra sprint atıyorum 75 km/h hıza ulaşıyorum. yol ve rüzgar durumu uygun bir turda bulunmadım yani denk gelmedi deneyemedim ama 75 km/h den daha sonrasında iş rüzgara ve eğime kalmış 21 vites daha fazlasını yapmaya yetmez.

ÖLÜDENİZ İNİŞİNİ bilen varsa orada 80-85 aralığında bir hız yapmıştık Mehmet Ertuğrul'la.

Beyler Bayanlar siz 350-400 lerden bahsediyorsunuz. geçenlerde sefaköy e-5 den aşşağı inerken birden tekerlerin havalandığını farkettim korkudan gidonu sağa kırınca kendimi atatürk havaalanı kullanılmayan 3nolu sabıkalı pistte buldum. allah razı olsun yer hizmetlerine yardımcı oldularda çıkabildim sonra havaalanından. km saatine bakmayı akıl edemedim havadayken ama sonradan fizik hocamı aradım kanatsız uçtuğuma göre ses duvarını aşmalıymışım. :)

79 Km Eskişehirde bir rampada yapmıştım zaten 80 göremeden kilometre saati kafayı yemişti:)

@Fatih Buzgan

4 yıl geçmiş cevap veremeyeceksiniz ama 42 aynakol 50 km/h'de boşa dönmeye başlıyor.

mtb ile kızılcahamam yolunda karga sekmezden sonraki rampada 80,1 i gördüm ancak 75 ten sonra pedallayamadım bosa donuyordu :) arkadan esen rüzgaz sağolsun :p

28" bisiklet 48 aynakolla o hızları göremiyorum.garip:rolleyes:

Geri