Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
izmir ikiçeşmelik yokuşunda 55 km yi gördüm, bianchi esprit 28 jant daha da giderdi korkum

bende yenibosnadan kuleliye inerken çift amortisörlü bisikletle 55'i gördüm artık gözlerim sulanmıştı bassam giderdi ama önümü göremezdim

79u gördüm bende molla gürani viyadüğünde. Daha iyi biyerde daha iyi bi zamanda daha iyisini yapabilirim

ben eceabat yolunda rampa inerken 65km/sa hız yaptım bianchi setra ile gözlerimi açamıyordum. ali topluca kardeşimiz de 50 mesajı doldurmaya çalışıyor galiba...

arkadaşlar 2.0 dişli mtb lastiklerle bugun gördüğüm sürat yokuş yaklaşık 300-400 metre cok dik bi yokuş yıldızı bilen varsa sancağın yukarı taraflarında dik yokuş var orası malesef 100 olmadı:D bu arada bidaha kesinlikle yapmam hala kendi kendime kızıyorum
http://img607.imageshack.us/img607/5267/15082011459.jpg

yalova-orhangazi yolunda 72 küsürü gördüm uzun bi turdu dermanım kalmamıştı pedallıcak yoksa daha çıkardı.

52.5 yaptım en fazla...
60 a kadar yolu vardı ama yavaşladım..
2 arkadaşım yokuş aşağı süratte kaza yapınca güvensizlik hissettiğim an yavaşlamaya başlıyorum artık...

@Doğa Doğan

Senin yaptığını o bisikletle Mark Cavendish yapamaz, ki ultra hafif bisikleti, ince tekerleri ve inanılmaz kaslarıyla düz yolda o hıza ulaşması onu bile bi hayli yorar.

Tebrik ediyorum! Siz yarışlara falan katılın!

• Beğen
Tepkiler: koray_can
77.7 km/h, artı eksi yüzde 10 hata payı. yani 69 en az, 85 en fazla bu aralıkta yer alıyor ama 69 diyelim. cateye mity2 kablolu bir sayaç ile 1995 yılında odtü de, yalıncağa giden yolu dik kesen uydu gözlem servis yolunda yapmıştım. bi daha yapmadım. bir ara cinnahtan bayır aşağı ineyim dedim ama gözlerim acccaip sulandı ve yavaşlama zorunda kaldım. o zamanlar cinnah çift yöndü. ayy yaşım çıkıcek ortaya :))))

@Alkan Koç

abi o hızda nasıl çekebildin o resmi.. korkmadınmı tek elle :S

@alper ozturk

sanırım sağda solda satılan uyduruk bir km saatiyle yaptılar yanlış göstermiştir belki bir kere vurduktan sonra eskiye dönerdi:D

• Beğen
Tepkiler: alper öztürk
Geri