mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.144
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bisikletle işe gidenler yanında bir artırarak söylemek istiyorumki bisikletle alışverişe gidiyorum. Bisikletin alışveriş için yetersiz bir araç olabileceğini haklı olarak ileri süren bisiklet dostları için alışveriş amacıyla römorkumu kullandığımı söylemek isterim. Market alışverişleri bisiklet ile alışverişe gittiğimden beri can sıkıntısı olmaktan çıkmış durumda. Geçen yıl 350 tl ye aldığım mamut adventure römorku römork ile gelen quick release e takıyor zevk ile alışveriş yapıyorum. Hatta bu şekilde dolaşmak o kadar keyif veriyorki (bana küçük çaplı bir tur havası yaşatıyor) özellikle uzak marketleri seçiyorum. yalnız büyük büyük market ve alışveriş merkezlerinin pek bisiklet dostu olduğunu söyleyemem. Bazıları bisiklet park yerlerini sırf yasak savma kabilinden koymuş durumda. hatta çok çok forslu !! ve pek bir elit !!! alışveriş merkezi olduklarını göstermek amacıyla kendileri için yalnayaklarla özdeşleşen bisiklet ile aynı kareye girmemek için bisiklet park yeri bulundurmayan işyerleri dahi var. yakın zaman içinde önündeki bisiklet parkını söken işyerleri bile biliyorum. Römorkun hem hacmi hem taşıma kapasitesi oldukça yüksek. Yaklaşık 30 kg yükü herhangibir sorun oluşturmadan şehiriçi 25 km ortalama hız ile eve taşıyorum.