Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle ilgili filmler

benim favarom mutlaka beliv üçüzleri olurdu. 2003 senesinde ilk çıktığımda izlediğimde çok etkilenmiştim halada tüm sahneler aklımdadır, çok etkileyici bir animasyon. saymaya gerek yok her duygunun yer aldığı bir sanat eseri diyebilirim. izlemek isteyen olursa vereceğim linkten inceleyebilir + torrent kullanarak indirdim hd formatında altyazı ile izledim tabiki orjinal olarak. benden naçizane tavsiye mutlaka orjinal izleyin Türkçe dublaj falan aramayın zaten çok konuşma yok filmde, altyazılı mükemmel !!!

byurun: (link)

iyi seyirler

Scudo
@syt093

Türkçe dublajlısını izledim ben gerçekten çok iyi bir bisiklet/macera "filmi"

Life Cycles

Şurada trailer'ın linki var. Görsel şölen adeta, bisikletle alakası olmayan arkadaşlarım bile izledi..

14) Overdrive: 26 bölümlük bir yol bisikletçiliği çizgi filmi. Futbolda Tsubasa neyse, bisiklette overdrive de o. Tek bir yarış 10-15 bölüm sürüyor :))

İyi seyirler.

Over Drive için link;

(link)

Öngösterim muhteşem... Feci gaza geldim :)

Şubat gelsede premium rush'ı izlesek. Kaliteli bir yapıma benziyor.

Of of of Premıum rush a bakın bi tam bir görsel şölen olmuş.

İzlenilesi var...

Gösterim tarihi:13.01.2012

Bisiklet Hırsızları

Yönetmen : Vittorio De Sica
Senaryo Yazarı : Luigi Bartolini
Tür : Dram , Duygusal
Ülke : İtalya
Süre : 93 dk.
Konu : İkinci Dünya Savaşı sonrasında geçen hikaye, fakir bir babanın ve oğlunun dramını anlatıyor. Uzun süredir işsiz olan Antonio, sonunda para kazanabileceği bir iş bulur. Bisikletle dolaşıp duvarlara film afişleri asacaktır.

İşinin ilk gününde bisikletini çaldıran Antonio, son ekmek kapısı olan bu bisikleti bir hırsıza kaptırmayacak ve oğluyla birlikte hırsızın peşine düşecektir.

Savaş sonrası İtalya'nın ekonomik bunalımına ve geçim derdinde olan insanların çaresizliğine dikkat çeken film, Luigi Bartolini’nin romanından sinemaya uyarlandı. Dönemin sosyal koşullarını başarıyla ortaya koyan Bisiklet Hırsızları, en iyi senaryo dalında da Oscar'a aday olmuştu. Ayrıca yönetmen Vittorio De Sica, filmin tamamında amatör oyuncuları oynatmıştır.

Açıkçası ben izlediğim yabancı filmlerin %80 inde çok kısa veya uzun, bir bisiklete binen insan görüyorum :D

ROAD TO PARİS

Yıl 2001.US Postal takımının Lance önderliğinde ortalığı kasıp kavurduğu zaman.
Hincapie ve takım direktörü Johan Bruyneel inde içinde olduğu çok iyi çekilmiş bir belgesel.52 dakika.
Takım arabasının yarıştaki etkinliği,domestik nasıl çalışır,yiyecekler nasıl hazırlanır.
Bahar klasikleri ile başlıyan yoğun yarış trafiğinin Fransa turuna kadarki kısım.
Bence her bisikletsever mutlak izllemeli.
İyi seyirler...
(link)

Qicksilver filmi de var,gerçi türkçe çevrimi yok,ama gene de ben zevkle izledim :)

Perfect sense:(link) Ewan McGregor fixie siyle bir hayli haşır neşir:)

Marzieh Makhmalbaf'ın 'Roozi Ke Zan Shodam' filmi de oldukça etkileyici. Filmin ayrıntılarını şu blogdan inceleyebilisiniz; (link)

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
@Alper Onur ARSLAN

fragmanı bile izleyenlere eminim ciddi keyif yaşattı

The Flying Scotsman - Müthiş bir film, gerçek hikaye...

Geri