Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle ilgili takip edilesi kanallar

Ertuğrul Mengi

Daimi Üye
Tepki
181
Bisiklet
Merida
Şuan için Sram ve Shimano'nun kanallarına üye oldum bunun dışında üye olduğunuz güzel vidyolar paylaşan ve kaliteli bilgiler veren kanallar var mı?

(link) Giant Bicycles
(link) Specialized
(link) The Performance Bicycle
(link) Mtbr Videos
(link) Trek

Hadi arkadaşlar sizlerden de bekliyorum :) Güzel vidyolar bulunabiliyor bu sayede.

(link) |DH FR XC DJ| Ride On!

PerformansBicycle bugün toplam 16 adet kaliteli rehber vidyo yükledi, görmeyen kalmasın :)

Scudo
Bu tür videoları izleyince, bisikletimin hakkını vermemiş olduğumu düşünüyorum ve üzülüyorum. :(

(link)
(link)

Extreme spor tutkunlarının buluştuğu site burası arkadaşlar, envay çeşit extreme vidyo izleyebilirsiniz.
iki güzel örnek ;

(link)
(link)

İçinde bol miktarda vidyo bulunan bir site daha buldum arkadaşlar, iyi seyirler:)

(link)

Dostlar yine çok çılgın kanallar getirdim sizlere, Bir ayda bitiremezsiniz bu nevaleyi :)

(link) YouTube - Freeride

(link) YouTube - Mountain bike

(link) YouTube - Mountain biking

(link) GoPro®

(link) X-Treme Video Mountain Bike TV

(link) BIKESKILLS.COM

(link) MADproductions

(link) CYCLEFILM - LOVE THE RIDE

(link) BIKE MAG

Arkadaşlar, youtube'a hesabınız ile giriş yapıp, sayfalardaki "Subsicribe" butonuna bastığınızda, Youtube ana sayfasını açtığınızda bu kanallara eklenen yeni vidyoları görebilirsiniz...

İyi seyirler olsun !

En cok Kona Bikes in videolarini begeniyorum.

(link) bakabilirsiniz.

@Cemil Dada arkadaş da önermiş ama altını çizmeden yapamadım.
Bisiklete dair ne varsa harika videolarla desteklenen ve sürekli geliştirilen youtube kanalı Global Cycling Network.

(link)

Seth's bike hacks. Adam hem bisiklet bakımını basit ekipmanlarla yapmayı, akrobasi hareketlerini filan gösteriyor. Zevkli videoları var :)

Gcn,ikiteker bir adam,asla durma, geziniyo

Burada, uzun zamandır Youtube üzerinde takip ettiğim, bana bisiklet sevgimi yeniden keşfetmemi sağlayan 2 Youtuberı tanıtmak istiyorum. Belki takip ediyorsunuzdur, belki bilmiyorsunuzdur. Belki konu reklama girip silinebilir ama yinede paylaşmayı bir görev bildim.Sizlerde hoşuna giden bisiklet kanallarını paylaşın, amaç bisiklet sevdasını yeni bisikletçilere de aşılamak.

1. Kanal
Hızlı ve Çılgın
İsmail Öznam'ın kanalı olup, kanal adını hakkıyla veren bir kardeşimiz. Eğlenceli, güzel bisiklet videoları ile karşımıza çıkıyor.
(link)

2.Kanal
Asla Durma
Fatih Topçu'nun kanalıdır. Kendisi, tam bir spor aşığıdır. Videolarını, yaptıklarını izleyince, kanal adının nerden geldiğini göreceksiniz.:)
(link)

Şahsen iki youtuberıda yakından tanımıyorum ama hemen hemen tüm videoları izlediğim için tanıdık birisi izlenimi uyandırmıyor değil.:D Aslında bunun gibi bir kaç kanal daha var ama en çok bu iki kanalı takip ediyorum. Bence sizde bir şans verin ve takip edin, eminim değecektir.

Ben ise İkiTekeriz ve bir zamanlar @48 Vites 'i takip ederdim.

Geri