Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle ilgili takip edilesi kanallar

@CaRviLLE
Daha bugun abone oldum sana . Bisiklet gezgini kapanma meselesini irdelemissin. Dikkatli icerik uret artik mario nun takibindesin keh küh :D takiliyorum

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
Scudo
Takip etmeye değer bulduğunuz için teşekkürler :) Bisiklet gezgini farklı bir konsept o yüzden video çekmek istiyordum zaten forumda kapanma olayı da çıkınca gitmişken onu da sorayım dedim gördüğünüz gibi gayet dobra bir şekilde donuk musunuz? diye sordum :D kalabalığa rağmen ilgilendiler sağolsunlar

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@CaRviLLE
Anladigim kadari ile o hanim ablamiz sessiz, sakin bir yapiya sahip.E abi stan-d up mı bekliyor ki gelenler de "Donuk " gbi tatsiz bir kelime kullaniyorlar o insana. Şu ne kadar ? "_450 lira " alayim o zaman tesekkurler..
Olmasi gereken en normal diyalog bu bence..

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
İnceleme ve tavsiyeler için(link)
Tamir - Bakım için (link) (Abi süper anlatıyor herşeyi)
Gezip tozanlar için;
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

İki teker Bir Adam (link)
Geziniyo (link)
canavar Keşifte (link)
Paslı Pedal (link)
Yabancı Kanallar
Seth's Bike Hacks (link)
The Singletrack sampler (link)
Global Mountain Bike Netwok (link)
Bike Radar (link)
Bicycle Touring Pro (link) (turcular için)
Chain Reaction Cycles (link)
Ed Pratt (link) (unicycle- tek teker bisiklet ile dünya turunda)
Final Frontier (link)
John Hicks (link) (bmx)
Alfredo Mancuso (link) (bmx)

Ve bir kaç downhill ile alakalı bireysel hesaplar.

@SonSelim
Ehehe biliyom izmet bisikleti eglenceli videolari var. Oglu Ramazanla atismalari cok eglenceli

Benimde kanalima dostlari beklerim. Abone olun bolca eger sayi artarsa cok farkli bir konseptte videolar cekme fikrim var :)
Kanalim aha bu . eski muzisyen sayfam ama bisikletle ilgili ivir zivir videolarda bulunuyor. Fakat dedigim gbi hic reklamini yapmadigim, sadece arsiv amacli olusturdugum bir kanal fakat sayi artarsa ciddi eglenceli bi konseptte videolar cekecem.

@mariokaldato Forumda yeni üyeyim ancak gördüğüm kadarıyla sizin ince zeka barındıran, eğlenceli, değişik bir üslubunuz var.Kanalınızda da keyifli,farklı içerikler üreteceğinize inanıyorum

@hamlet2006
Tesekkur ederim dostum. Absurt, ironi, taşlama, sosyal gerceklik, kara mizah yazilarimda barindirdigim detaylar. Video cekmeyi uzun zamandir dusunmekteyim fakat bi turlu kendimi o derece gaza getiremedim. Ama genel tarz absurt olacak insalah. Fake pisiklet formatimin genel tarzi
aviary-image-1487749821165.jpeg

Buda yeni hikayemin 1. Bölümü hadi bakalim :)
" Rampalarda örselendik" (FILAŞ TV GERÇEK KESİT)

RJ The Bike Guy

Bisiklet hakkında A-dan Z-ye herşeyi adım adım anlaşılır bir şekilde anlatan bir Amerikalı pedalşör.

Bisikletimi Dropbara çevirme ve aktarıcıların değişimini bu arkadaşı izleyerek kendim yaptım.

Adam nerelere nerelere gidiyor, biz daha çevremizdeki illere gidemiyoruz. Her şeyden sıyrılıp, niyetlensen bile insana deli gözüyle bakarlar, gitmemizi istemezler bir şey olur diye. Listeme ekledim bu adamınıda, bakalım ne gibi çılgınlıklar yapmış.:)

• Beğen
Tepkiler: Levent11
Güzel konu olmuş Baya bir sayfayı takibe aldım.
İkiteker bir adam ve Geziniyo yu takipteydim.

-Öncelikler herkese merhaba ;

-2014 de Açtiğim youtube kanalina artik düzenli bisiklet videolari yüklemeye başladim.Açikçasi bu konuyu nereye açacağimi bilemedim yanliş yere açtiysam lütfen kusura bakmayin:)

-Kanalimda şuan için bisiklet vlog var. yakinda bisiklet incelemeri vb. videolar cekmeyi umuyorum.Destek olursaniz çok sevinirim:hhhhhh:

-Kanal Linki=(link)

Bisiklet sporu ve uzun yol deneyimi kazanmak istiyorsanız beni takip ederek abone olabilirsiniz. Bu konularda hazırladığım videoları paylaşarak deneyimlerime ortak olmanızı istiyorum. Sizlerin yorumları ve istekleri doğrultusunda yeni videolar hazırlayıp paylaşmaya devam edeceğim. Uzun yol bisikleti, sabah koşuları ve antrenmanlarımdan paylaşımlarım olacak bunun yanında hazırlandığım yarışmalar konusunda da bilgiler paylaşacağım. Triatlon yarışları konusunda yaptığım hazırlıkları ve bisiklet ile çıktığım turları sizlerden gelecek istekler doğrultusunda geliştirerek devam ettireceğim. Spor sağlıktır ve sağlıklı spor yapmak da çok önemlidir. Bu konularda da bildiklerimi sizlerle bu kanalda paylaşmış olacağım. Bisiklet dostu youtube kanalı bu yüzden hazırlanıyor. Profesyonel bir sporcu değilim ama bisiklet, koşu ve diğer sporları keyif alarak yapıyorum. Sporcu geçmişim yıllar önce vardı ama yaklaşık on yıl önce ara vermek zorunda kalmıştım. Ne zamana kadar, doktorumun bana "sen gut hastası olmuşsun" dediği güne kadar! O gün her şeye yeniden başlamam gerektiğine karar verdim. Yaşım 46 olsa da "yeniden başlamak için geç olmadığına" inanıyorum. Hiç bir şey başlamak için geç değildi, sadece karar vermek ve başlamak yeterliydi... Şimdi, sizlerin de desteğiyle ve gün geçtikçe çok daha güzel videolar hazırlayarak, yine beğenilerinizle beni motive ederek bu işi başarabileceğime inanıyorum. Hedefimde ilk olarak Kapadokya yarışları var amacım, oralarda kürsü görmek filan değil, sadece katılmak, orada olabilmek ve anın tadını çıkarabilmek istiyorum. Yapabilir miyiz, neden olmasın? Bu arada, gut hastalığı öyle ilaçlarla filan düzelebilecek bir hastalık değil, bol spor, bol aktivite ve bol miktarda motivasyon gerekiyor, bilginiz olsun... Hikayemiz uzun, zamanla videolarımızda bunları da konuşuruz... Desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler...

Dosyalar

• 20180722_101006.jpg
    20180722_101006.jpg
    75,8 KB · Okunma: 24
Hızlı ve Çılgın bisikletle şeker dağıtmış geçen bayramda .

• Beğen
Tepkiler: makifir
hem sizin kanalınız hemde faydalı ola bilecek kanalları paylaşakrak hem takipci sayımızı arttırırız hemde fayda bilgilere ulaşa biliriz bi el atı verin artık :hhhhhh:

youtube kanalım (link)

Geri