Scudo Sports

Bisikletle İran - Pakistan - Hindistan

Merhabalar.Tekrar aramıza hoşgeldiniz.Can sıkıcı olaylar yaşamışsınız.Ama yaşadığınız güzel şeyler can sıkıcı olanları ortadan kaldırmış gibi.Kendinize dikkat edin.Kalan yolculuğunuz bundan sonraki bölümünde başarılar dilerim.Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Scudo
Merhabalar Soner ve İnci hocam,

İnanın dün MSN'de tesadüfen sizi görmem beni ne kadar mutlu etti anlatamam. Afşin Hocamında belirttiği gibi günlerdir sizlerden haber almamak çok kötüydü. Şuan sorunluda olsa sağsalim ve yolunuzda olduğunuzu duymak çok güzel.

Yolunuz açık olsun sevgili dostlarım. Herhangi bir ihtiyacınızda mutlaka iletişime geçin. Yolcunun halinden yolcu anlar. :):):) İşin şakası tabi. Ama her zaman emrinize amadeyim.

Sevgi ve saygılarımla...

nihayet haberinizi alabildik ve rahatladık. her geçen gün daha da endişeleniyordum. neyse ki iyisiniz ve lastikler dışında herşey yolunda..

liddanın dediğine katılmamak mümkün değil, okurken tüylerim diken diken oldu. bir de bunları canlı canlı senden dinlemek var sevgili soner. Yolunuz açık olsun, iyi haberlerinizi ve sizleri dört gözle bekliyoruz..
sevgiler....

sağ salim olduğunuzu duymak bile mutluluk verici.Umarım aksilikler karşınıza bidaha çıkmazlar,hep güzellikleri yaşar bizlerede aktarırsınız. Bende tahir dayıya soracaktım sonçare. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin.

Merhabalar,
Macera olacak ki uzun yolculugun sonunda anlatacak birseyler olsun. Zaten bu tehlikeler, maceralar olmasa niye cikalim ki yollara.
Yolculugunuzun devaminin hareketli ama hayati tehlikesiz olmasi dilegiyle.
New York'dan selamlar

Hocam kilo kaybetmişsin, cilt sağlığını kısmen yitirmişsin, lastiklerini bitirmişsin ancak maşaAllah espri yeteneğinden hiç birşey olmamış... :)
Sana ve İnci hanıma Türkiyeden kucak dolusu selamlar.

Sevgili Soner ve İnci..
Çok geçmiş olsun.. Merak etmeye başlamıştık..Gerçekten çok şanslıymışsınız. Lastiklerle ne kadar çok sorun yaşamışsınız, nedenini merak eder oldum. Keşke yola çıkmadan bisikletleri biz hazırlayabilseydik. (Buna zaman yoktu sanırım).Her olumsuzluğa rağmen neşenizi kaybetmiyorsunuz, tebrikler..
Turunuzun devamında kazasız- belasız günler dilerim.Kalbimiz sizinle..

İyi olmanıza çok sevindim. Güzel haberlerinizin devamını bekliyoruz...

@Mesut Girgiç

Ehhe Mesut Abi seneye ben de mi bi Pakistan yapıp gelsem. Baksana Soner Abi 10kg. vermiş. Anüüüü o zmn beni kimse tutamaz rampaları canavar gibi çıkarım ehuehuehu.. :D

Soner hocam ve İnci hanım iyi haberlerinizi almak benide son derece memnun etti.Ancak yaşadığınız talihsizliklere üzüldüm:( Keşke yaşanmasaydı ama sonuçta iyisiniz.Umarım gezinizin bundan sonraki bölümlerinden sonra bu şekilde sorunlarla karşılaşmaz ve sağlıklı bir şekilde yol almaya devam edersiniz.

Sağlıcakla kalın,yolunuz ve bahtınız hep açık olsun...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
arkadaşlar konuyu başından beri takip ediyorum ama bir türlü cevap yazamamıştım bende merak içindeydim ne oldu ne biti diye şimdilik tekrardan geçmiş olsun turunuzun devamında size kazasız belsız yolculuklar dilerim

Sevgiyle kalın

Sevgili Soner ve İnci hanım, Yaşadığınız olumsuz olaylar uzun turların hatırlanası anları, bu yola çıkınca bunlar yaşanacak. Yeterki sağlığınız yerinde olsun, azminizi yitirmeyin, nitekim de öyle olmuş ve yola devaaammm..

Yolunuz açık, sağlığınız daim, şansınız bol, kazasız günler, güzel olayları neşe ile yaşamanızı dilerim. Herşey gönlünüzce olsun..

Nepal'i görünce Türkiye.den İstanbuldan Sevgiler.

Siz BİSİKLET SEVER AİLEYE başarılar, Nepal'e sağlıkla ulaşmanız dileğiyle sizede Türkiye'den İstanbuldan kucak dolusu S E V G İ L E R ...

Sağ salim yola devam ettiğinizi öğrenmek bizleri çok mutlu etti.
Kalan günlerinizde şanssızlıkların azalması dileğiyle.

Harika bir çift.İnsan kendine uygun insanı bulabiliyormuş demek ki.Yolları açık olsun.

Merhaba Soner
Sonunda sizden haber almak güzel. Azimle gidiyorsunuz hedefinize dogru. Ve burada birçoklarının yüreklerini oraya taşıyorsunuz. Sizi seviyoruz. İyi dileklerimiz sizinle. Daha bir cok yeni yaşantılarla döneceksiniz Türkiyeye; lütfen ayrıntıları ile not turtmayı unutmayın.
Yazdıklarınızı okurken bile heyecanlanıyorum. Cesaretiniz ve ilk adımınız icin teşekkür ediyorum.
İnsan amacı için yapamayacağı hiçbir şey yoktur.
Esen kalın.
Sevgilerimle

sevgili kardeşim soner; epeydir sizden haber alamadığımız için artık endişelenmeye başlamıştım. yazdıklarını okuyunca epey rahatladım. sağ salim olduğunuza göre gerisi önemli değil. inci hanıma ve sana bundan sonraki günlerdeki yolculuklarında başarılar. şunu unutma şu anda sizin yerinizde olmak isteyen binlerce insan var. _Ünyeli_

gerçekten de birçok insan hayal eder , birkaç insanda gerçeklestirir. ne güzelki siz birkaç insanın yapabileceği başarıya ulaşmak üzeresiniz.

oralara sadece bisikletle gidebilmek başarısı değil ,sosyal içerikde de uğraş veriyor olmanızgerçekten çok güzel.mesut abinin video gösteriminde ki tüm bu düşüncelerin güzelliğini ,ülkeler arasında paylaşımınız için sizlere teşekkür ederiz.
şu anda iyi olduğunuzu öğrenmek inanın bizleri çok mutlu ediyor.
sağlığınız yerinde olsun....
umudunuz hiç tükenmesin....

• Beğen
Tepkiler: nikanam
olumsuzlukların ıcınden kolayca sıyrılıp moralınızı bozmamanız gercekten cok harıka ınanın ımrenek okuyorum babam bıle hayran kaldı pedalınıza kuvvet kalbınızden sevgı ruhunuzda huzur bedenınızden guc eksık olmasın

Tebrik ederim...Çok büyük bir tecrübe...

Hayırlı yolculuklar.

Sevgili Dostlar,
Inci ( esim ) `yolculugumuzun bittigini sartlar degil biz soyleyecegiz` dedigi icin Delhi den Agra ya kadar 3 gun daha surduk. Bisikletlerimize Tac Mahal i gostermeden bitirmedik. :) Fakat yine defalarca lastik patlattik. Patlama derken lastigin yavas yavas inmesinden bahsetmiyorum. Resmen gumluyor. Cunku ic lastik zaten buyuk boy. Agra ya ic lastik getirtmek icin kargo arastirdik. Hem cok pahali hemde 5 gun surecekti. Schwalbe ve Michalinleri kontrol ettigimde , ozellikle benim kullandiklarimin yanaklarindan ayrilmaya basladigini gordum. Butun bunlarin uzerine birde nepal yolundaki sel ve heyelan haberleri eklenince oturup son karari verdik. Siva yolulugumuzun bitmesini istemizti sanirim. Nepal e otobus ile devam ederken gorduklerimiz ve 600 km yolun, sel ve heyelanlar sebebi ile 42 saat surmesi kararimizin dogru oldugunu gosterdi.

Simdi Nepal de dnleniyoruz. Sanirim bunu hakettik. :)
Burada da sokak gosterileri ve grevler falan var ama yine de gayet guzel.

Soner - Inci

insan yapabilirim dedikten sonra yapamayacağı şey yoktur,en güzel örneğini yaşatıyosunuz (bir örneğinide Serkan Taşdelen kardeşimiz yaşattı) sizi alkışlamayayımda kimi alkışlayayım.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Geri