Scudo Sports

Bisikletle İran - Pakistan - Hindistan

aman aman sağ salim,bombayla havaya uçmadan,sellerle denizlere karışmadan Allahın izniyle dönünde..fotoları sonradan görsek, hikayeleri sizden dinlesekte sorundeğil.

• Beğen
Tepkiler: kcuk_
Scudo
@ataruh

Sizlerin guzel ve sevgi dolu bisiklet tutkusunun bende ve eminimki bir cogumuzda yarattigi muhtesem duyguyu anlatmam inaninki cok ama cok zor

Yolunuz, geceniz ve gunduzunuz; gonlunuz gibi acik ve geniş olsun...

Guzel haberleriniz icin tesekkurler.

sag ve iyi oldugunuzu bilmek guzel sizi takip eder olduk forumda bizi habersiz birakmayin. benim bi turkiye turu projem var ondan sona belki sizin gibi bende cikarim :D yolunuz acik ve aydinlik olsun iyi yolculuklar...

harikasınız size başarılar diliorum allaha emanet olun iyi haberlerinizi beklioruz ..

@ataruh

Çok teşekkürler tüm paylaşımlarınız için.Umarım Türkiye'ye geldiğiniz zaman umarım fotoğraflarınızı paylaşırsınız.Geçmiş olsun.Turunuz bitti.Gözünüz aydın.Teşekkür ederim.Saygılarımla.

Üff ya siz ülke turları yapıyorsunuz bizdaha küçüğüz ilerde yaparız inşallah..Yaşım 16 şu an sadece balıkesirin ilçelerini dolaşıyoruz...

Ner kadar sorun yaşasanız da sizlerin iyi olduğunu duymak bizi mutlu ediyor. Sağ salim dönmeniz dileğiyle hoşça kalın...

@yedek

Bu konu forumda okuduğum ilk konu idi...

En son nepaldelerdi sanırım macerakolik sitesine de giremedim

Umarım durumları iyi ve mutlulardır, kendilerine iyi geziler ..

Arkadaşlar ,
Yurda döndük ve hatta çalışmaya da başladık. :)
Ancak oralarda sanırım çok yıprattığımız vücutlarımız burada su koyverdi, ateşlenip yatağa düştük bir iki gün. Şu an sesimde çok kısık durumda. 11 tane aşı olmamıza rağmen, 2 yıl dayanması gereken antikorlar ancak 2 ay dayanmış olmalı .( özellikle pakistan ve hindistanda ) :) :) :)
Dvd ye aktardığım fotoğraflarımla uğraşmaya devam ediyorum.
Ne olur ne olmaz diye ikişer kopya yaptırmama rağmen, " döngüsel atıklık denetimi" diye bir hata verdiği için fotoğrafları bilgisayarıma aktarırken onlarca kere restart yapmam gerekiyor. 5000 e yakın fotoğrafı aktarmak çok uzun sürüyor bu sebeple.
Macerakolik i yenilemeye de bu sebeple fırsat bulamadık.
2 ay içinde 34 kadar ayrı yerde konakladığımız için hala gece uyanıp nerede olduğumu sorguluyorum. Daha kendimize gelemedik açıkcası. Sanki rüye gibi geliyor.

Çektiğimiz video ve fotoğrafların hepsine daha kendimiz bile bakamadık dersem , dostlar bu gecikmeyi mazur görecektir sanıyorum.

Endişelenmeyin her ayrıntıyı hatırlıyorum. Çok çok uzun bir gezi yazısını da yazmaya devam etmekteyim. :)
Selamlar.

@ataruh

Hoşgeldiniz sevgili gezgin dostlar!! Ayrıca da geçmiş olsun.. Tebrik ederim..
Merakla bekliyoruz anılarınızı.. Ama önce bir toparlanın tabii.

Selamlar..

Hoşgeldiniz Ataruh hocam.
Geçmiş olsun...
Yazı ve fotolarınızı heyecanla beklemekteyiz.. :)

Sağ salim dönmenize çok sevindim. Aman ha dikkat edin kendinize. Çok geçmiş olsun...

Fotoları sabırsızlıkla bekliyorum... Yine şölen var desenize...

Hoşgeldiniz. Fotoğrafları ve anlatımı sabırsızlıkla bekliyoruz ;)

Ataruh hocam hoşgeldiniz,acil şifalar diliyorum en kısa zamanda..

Bu güzel turun fotoğraf ve anılarını bizlerle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz..;) tekrardan geçmişler olsun..

sevgiler.

Ataruh abicim ilk önce sizleri gönülden tebrik eder çok çok geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Sizin yurda dönmüş olduğunuz haberlerini bizzat sizden almak şahsen beni çok sevindirdi. Uzun uzun ve tekrar tekrar bakacağımız gezinizin resimlerini ve videolarını sabırsızlıkla bekliyorum. Kendinize iyi bakın. :)

Hoşgeldiniz umarım en kısa sürede iyileşirsiniz, sağlıcakla

Geri