Sevgili Soner ve güzel eşi İnci.
Uzun bir aradan sonra girebildiğim forum da,eylemlerin en güzeli ile karşılaştım.verimli yazılarınızı ve son sayfaya kadar sizleri canları bilen dost ve arkadaşlrımızın katkılarını okudum duygulanarak.
Müşterek noktada birleşmiş iki güzel İnsanın hülyasını gerçekleştirmişken arkasında dağ gibi yaren candan,insanlarla manevi sarmaların içinde kaybolması ne kadar anlamlıdır sizler için kimbilir.
Bu güzel eylemin ardından,arındığınız bu yollarda kim bilir daha ne güzel büyülü aşklar büyülü projeler gerçekleştireceksinizdir.Ve daha kim bilir nice dostlarınızın ülkülerinde yeni projelere ışık tutmuşsunuzdur.
Bisiklete ya da güzel olan başka eylemlere imza atan siz güzel canların,bunları yapmanın dışında yaptırmanın da heyecanını yaşayan ve yaşatmaya çalışan sağlam yurttaşlar olarak.Bizlerin yapması gereken tek şey siz canların önünde saygıyla eyilmektir.
Güzel olan herşeyi hak ediyorsunuz inanın.İnsan olan güzel yaratığı nasırdan uzak tutup arınmanın tek yolu yaptığımız eylemler.Başka yolu da yok snırım.
Güzelliklerini sizlerden ayırmayan canlara da ayrıca teşekkür ediyorum.Güzel bir Ailenin inşasını hep birlikde ağır ve emin adımlarla örüyoruz.
Daha büyük düşlerde,güzel olan daimlerde kaybolmanız dileklerimle.
Yüreğim ve Sevgimle...
'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''