Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletlere de plaka ve ruhsat zorunluluğu gelebilir.

Her araç yolunun kenarında,sadece biz bisikletliler için ayrılmış yol ayırsınlar, bisikletle her tarafa özgürce gitmemize olanak sağlansın,plakada takarız, ederine göre vergisinide veririz.Yok bizi gene araçların arasında köşe kapmayaca devem ettirecekseler, kaldırımda milletin kıçını çekip yol vermesini bekleyeceksek,onlarda beklerler.:)

Scudo
Abi plaka çok iyi durur :cool:

Calismayandan sgk prim borcu adi altinda vatandaslik ucreti alan, calisanin ise maasindan gelir vergisi alan bir hukumet gayet bisiklettende vergi alabilir ne zannediyordunuz? Seni, beni neden dusunsun ki? Osmanli torunuyuz biz padisahlarin saltanatini, satafatini, luksunu destekleyen yolunmayi, duzulmeyi seven bir gelenekten geliyoruz.

Elektrikli kullandığım için bu olayı biliyorum. Plaka ve ruhsat zorunlu evet ama bunlar olduğu için mecbur sigortada istiyorlar fakat elektrikliye sigortalı olmadığı için küçük hacimli benzinli motor üzerinden sigorta yapılıyor ve kazaya karıştığı zaman sigortada plakaya ait olan motor başka çıkıyor. Bu seferde sahtecilikten ceza. Plaka takanlara sorduğum için biliyorum. Biz taktırmadık ve bir şey demiyolar bizim orda. Bendeki 4000watt baktık 60km yapıyor. Dediğiniz gibi küçük çocuklarda bunların olması tehlikeli bir durum ve bazı apaçilerde. Çoğunu görüyorum elektrik gitmesin diye far yakmayan. Asla far yakmadan yola çıkmam ve kesinlikle dönerken hatta sağa yanaşıp duracaksam bile sinyal veririm. Herkes böyle yapsa eyvallah fakat buna rağmen araba sürücüleri hep aynı.EDS olan hız sınırın 70km olduğu yerde 60km yapan alete bile camdan çıkıp emniyet şeridinden gitsene lan diyen çıktı.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
bu aralar yine 60larda vergi plaka muayene vardı haberleri çıkmaya başladı, 3 tekerlekliye ötv geldi; motorsuz taşıt vergisinin yolunu yapacaklar hazır olun

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: TOOL ve P1n0ky0
Soru şu. Şu ana kadar verdiğimiz vergiler nerede? Eğer bu vergiler alınmaya başlarsa, nerede kullanılacak?

Vatandaşın kol saatinden bile vergi alacak kadar dusmusseler , gerisini varın,siz düşünün.. Bir de ekonominin kitabını yazmışlardı, 6.7. baskı diye anlatıyorlardı zirtolar.. utanmazlar, bir de savaş endustrisi ile insanların aklıni çelmeye çalışıyorlar.. ulan, ecnebinin ufacık çocuğunu bile savaşların top tüfekle değil , ekonomik güç, refah, çağdaş yaşami güçlendirmeyle sağlandığını biliyor.. Bunlar devlet yönettiğini zannediyor , sorsalar sanki ekonomiyi, ülke politikasını muhalefet ele geçirmiş ama diğer taraftan Amerika, Rusya , Avrupa , çin ... Hepsi önünüzde diz çöküyor 😂 nasıl bir film konusu sizce? Bu komedi filmini satmayı düşünüyorum..

Vatandaşın kol saatinden bile vergi alacak kadar dusmusseler , gerisini varın,siz düşünün.. Bir de ekonominin kitabını yazmışlardı, 6.7. baskı diye anlatıyorlardı zirtolar.. utanmazlar, bir de savaş endustrisi ile insanların aklıni çelmeye çalışıyorlar.. ulan, ecnebinin ufacık çocuğunu bile savaşların top tüfekle değil , ekonomik güç, refah, çağdaş yaşami güçlendirmeyle sağlandığını biliyor.. Bunlar devlet yönettiğini zannediyor , sorsalar sanki ekonomiyi, ülke politikasını muhalefet ele geçirmiş ama diğer taraftan Amerika, Rusya , Avrupa , çin ... Hepsi önünüzde diz çöküyor 😂 nasıl bir film konusu sizce? Bu komedi filmini satmayı düşünüyorum..

Kalk sen yap?

Yönetimi eleştirdiğin her şeyi :)
Bu rejimin nasıl iş başına geldiğini, neler yaptığını /yapmadığını, her birimiz biliyoruz .. anlatsam da anlamazsın , o yüzden uzatmak istemiyorum. Sen makarnanin değerini bil, çünkü yakında onu da alamayacaksin.. 😁👍🏻

25 kuruş laylaylom torba parasıynan bisiklet yolu yapacaklardı. sırf bisiklet yolu yapacaklar diye ben bir sürü laylaylom torba alıyorum. hani len bisiklet yolları???

Bu rejimin nasıl iş başına geldiğini, neler yaptığını /yapmadığını, her birimiz biliyoruz .. anlatsam da anlamazsın , o yüzden uzatmak istemiyorum. Sen makarnanin değerini bil, çünkü yakında onu da alamayacaksin.. 😁👍🏻
Ahahahahahhahaha
Siyasi fikrimin ne olup olmadığını bilmeden beni bir kefeye koyman senin seviyeni zaten ortaya koyuyor. Sistemi eleştireni eleştirmek seni o sistemden yapmaz. Hadi eyvallah :harika:

Önce sürücüleri eğitsinler, sonra bisiklet yolu yapsınlar, sonra sıra bunu düşünmeye gelsin. Ne ala memleket, bir çok insan ya satar bisikletini ya depoya koyar...

Sistemi eleştireni eleştirmek seni o sistemden yapmaz. Hadi eyvallah :harika:
Sistemi eleştireni eleştirip ''hadi o zaman sen daha iyisini yap'' demek,aynı zamanda ''gayet güzel yönetiyorlar ne var bunda'' anlamınada gelebilir,yani mevzuyu bilmeyen biri direk yazdığınızı okusa malum parti seçmeni der,bence. ;)

Geri