Scudo Sports

Bisikletlerinizi başkalarına veriyor musunuz?

Scudo
Normalde bır arkadasıma verdım gayet problemsız aldım dıger arkadaslarımada bısıklet zevkını tatsınlar dıye vermek ısterdım ama benım bısıklete bındıklerınde ayakları pedallara yetısemedıgı ıcın pek yanasmıyorlar :D arkadasların yorumlarına bakıp sanslıyım mı demelıyım yoksa onlara bısıkletın verdıgı zevkı tattıramadıgım ıcın sansızmıyım bılemedım :D

Yeni aldığımda bisikleti birine verdim. Bir yere gitti geldi ve arka ışık yoktu. Emin değilim ya o düşürdü yada ben.Ama niye verdim diye hayiflandim. Iciniz gidiyorsa bisikleti verirken vermeyin. Takmiyorsaniz verin gitsin ama iki gün sonra bir çizik görürseniz acaba o mu sebeb oldu demeyin.

SamiKayhan teşekkürler

Kucuk alanda verdim arkadasima vites attirmadi ama hidrolik fren ve amortisör acik oldugu icin frene basti ve öne yığıldı az basti ama yinede etki etti.Arabanin camina vurdu saolsun =D

Vermemek için gayret ediyorum. Okula bisikletle gidip gelirken öğretmen arkadaşımın biri 5 dk bindikten sonra arka aktarıcının alt ve üst limit ayarları bozulmuştu. Bu kadar kısa sürede nasıl becerdi hala merak ederim.:naslyany:

Ama bisiklet'e nasıl binip ineceğini biliyorsa hiç tereddüt etmem.

Karşımdaki kişi de düzenli olarak bisiklet sporu yapıyorsa veririm çünkü bisikleti ve nasıl kullanılması gerektiğini bilir ama çocukluğundan beri bisiklet sürmemiş, "kanki şu pisleti ver de bi tur atak la" diyen arkadaşlara asla vermem. Sonra bisikletin bi yerleri mutlaka bozulmuş oluyor. :)

Nasıl kullandığını bildiğim birine bisikletimi tereddütsüz veririm. Hatta ben de onun bisikletine binerim, değişiklik, güzellik olur. Bir tur atılır, bisikletler değiştirilir, gözlemler aktarılır. Ben severim başkasının bisikletimin hakkında ne düşündüğünü bilmeyi. Objektif olur.

Kendime bi bisiklet alıyım da sonra kime verip vermeyeceğime bakarım :D.

Taßi ki kimseye vermiyorum. Sorana da kusura bakma prensiplerim içerisinde bisikletimi başka birine vermek gibi bir kaidem yok diyorum !
Saygılarımla.

Konuyu görmüşken yazayım. Her zaman sürdüğüm parkta suriyeli 3-5 çocuk bisikletleri ile geldiler. Yarım yamalak Türkçe leri ile abi bir tur ver sana bunu vereyim dediler. Olmaz dedim. Abi sadece iki pedal atayım dediler olmaz dedim. Abi seleye oturup kalkayım dedi gene olmaz dedim. :koptum::komik:

• Beğen
Tepkiler: Kazım kuru55
Bisikletimi başkasına veriyor muyum? Olur görürsem söylerim.

:)

Çocuklar isterlerse biraz sürebilirler ama

Vermiyordum...
Geçen gün iş yerinden biri bende bisiklet alcam vs. Bi bakayım derken frene attı elini hayvanat nasıl sıktıysa bugün hidrolik kaçırıyor...
Vermeyi bırakın ellerini bile sürmesinler...

Geri