Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletli Öğretmenler

Son birkaç yıldır öğretmenliği bırakıp idareciliğe geçsem de meslekte 20.yılıma girmiş 43 yaşında biriyim.Aslen Selçuk Tarih mezunuyum ama lisede ilk birkaç yıl tarih/coğrafya öğretmenliğimin ardından 14 yıl Sosyal Bilgiler öğretmenliği yaptım.Şu an köyde görev yapıyorum ve ev-okul arası 25 km gidiş dönüş 50 km bana antrenman oluyor.Tabi bu hava zemin vs şartlar elverdiği sürece.Ayrıca fırsat buldukça +100 turlara çıkıyorum ...

Scudo
Selamlar, ben de Ankarada çalışıyorum 14 yılı bitirdim, beden eğitimi öğretmeniyim. 1.5 yıl önce katlanır bisiklet ile başladım sonra baktım beni kesmeyecek şehir/tur bisikleti aldım. Hatta hemen geçen yaz kuşadası marmaris turu yaptım.
Önceki sayfada arkadaşın belirttiği gibi yeşil pasaport alınca avrupaya bir tur niyetim var ama tabi zaman ne gösterir bilemem

@Mustaac
Benim için 4-5 kargo firmasi kapiya dikilince kargoyu getirenlerle göz göze gelemiyorum acaba iclerinden bana ne diyorlardir diyerek 😊

Hanima da aynen öyle yapmaya basladim, kendime 10 altın hanima 1 altın seklinde kargodan nasiplendiriyorum ama işe yaradı, mutlu yani 😊

Merhaba arkadaşlar, Kahramanmaraş'ta beden eğitimi öğretmeniyim. Yaklaşık 30 yıldır bisiklet kullanıcısıyım. Başka bir faaliyet olmazsa haftada 3-4 gün antrenmanlarım olur. Bisiklet dışında dağcılık, ultra maraton ve yamaç paraşütüyle de uğraşıyorum. Araçla gitmemi gerektiren durumlar dışında okula bisikletle gitmeye gayret gösteriyorum. Tabi yobaz tipler her yerde varlar. Kulak asmıyorum işime bakıyorum. Selam ettim. :)

Merhaba arkadaşlar. Ben de İzmir’de görev yapıyorum. Matematik öğretmeniyim. Şehir/tur bisikletim var. şu an kısa turlar yapıyorum. Ama yazın uzun tura çıkmayı deneyecegim.yaşadıklarımı sizinle paylaşırım.

Herkese merhaba. Uzun zamandır bisiklet kullanıyorum. Fakat ya başkalarının bisikletlerin ödünç aldım ya da kiralayarak sürdüm. Kendime bisiklet almaya karar verdim fakat bisiklet konusunda gerçekten çok bilgsizim. Araştırma aşamasında bu foruma denk geldim ve sorularıma cevap bulabileceğimi düşündüm. Muğla Milas da okulöncesi Öğretmeniyim. Okula geliş gidiş için hafta sonları da gezinmek için kullanmayı düşünüyorum. Hafta içi 5+5 km hafta sonları fazla olabilir. Okul yolu asfalt ve köy yolu. 3 yaşındaki kızımı da (15kg) arka koltuk ile taşıyacağım bu süreçte. Dağ bisikleti mi şehir bisikleti mi araştırmalıyım? Nelere dikkat etmeliyim bisiklet ve çocuk koltuğu seçiminde? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗 herkese iyi forumlar..

Herkese merhaba. Uzun zamandır bisiklet kullanıyorum. Fakat ya başkalarının bisikletlerin ödünç aldım ya da kiralayarak sürdüm. Kendime bisiklet almaya karar verdim fakat bisiklet konusunda gerçekten çok bilgsizim. Araştırma aşamasında bu foruma denk geldim ve sorularıma cevap bulabileceğimi düşündüm. Muğla Milas da okulöncesi Öğretmeniyim. Okula geliş gidiş için hafta sonları da gezinmek için kullanmayı düşünüyorum. Hafta içi 5+5 km hafta sonları fazla olabilir. Okul yolu asfalt ve köy yolu. 3 yaşındaki kızımı da (15kg) arka koltuk ile taşıyacağım bu süreçte. Dağ bisikleti mi şehir bisikleti mi araştırmalıyım? Nelere dikkat etmeliyim bisiklet ve çocuk koltuğu seçiminde? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗 herkese iyi forumlar..
Hocam asfalt yolda kullanacaksanız tur bisikleti bakın. Bayan için olan modeller mevcut onlara bakabilirsiniz.
Mosso legarda 2021 lsm v
Bisan Trx 8300-8200
Peugeot t13, t15 (t13 un renkleri çok güzelmiş bayan için)

Bu tarz bisikletlere bakabilirsiniz. Fiyat 1500-3000 tl arasında değişiyor üzerindeki setlere göre. Başlangıç için çok farketmez dilediğiniz bütçe ile başlayabilirsiniz.

Başlar mıyız Haziranda?😊 Kimler ilk gün bisikletle gider hocalarım? 😊

Başlar mıyız Haziranda?😊 Kimler ilk gün bisikletle gider hocalarım? 😊
Maalesef başlamayız hocam. Bir arkadaş paylaşmıştı, okulların açılışı Ağustos son hafta olarak planlanıyor. Telafi eğitimiyle başlayacağız.

Maalesef başlamayız hocam. Bir arkadaş paylaşmıştı, okulların açılışı Ağustos son hafta olarak planlanıyor. Telafi eğitimiyle başlayacağız.

Çok zor hocam, Eylül ayında yeni eğitim/ogretim yılının baslayip baslamayacagi bile net degilken daha mi geç açılsın denirken okulda telafi eğitimin baslamasi pek mümkün görünmüyor.

Keske salgin tam anlamiyla ortadan kalksa da okulumuza, öğrencilerimize bir an önce kavussak ama bu süreç biraz ağrılı geçecek maalesef.

Çok zor hocam, Eylül ayında yeni eğitim/ogretim yılının baslayip baslamayacagi bile net degilken daha mi geç açılsın denirken okulda telafi eğitimin baslamasi pek mümkün görünmüyor.

Keske salgin tam anlamiyla ortadan kalksa da okulumuza, öğrencilerimize bir an önce kavussak ama bu süreç biraz ağrılı geçecek maalesef.
Hocam bu arkadaş pek çok kurul ve komisyonda yer almış bir arkadaş olduğu için paylaştığı bilgi ve belgeye değer verdim. Normalde pek çok asparagas haber var, ama bu belgede epeyce detay vardı. Durumunda paylaştığı için silinmiş ulaşamadım buraya da atacaktım yoksa.

@Mustaac Bahsettiğiniz belge böyle miydi hocam cb yardımcılığının normalleşme planı
Screenshot_20200516-025058548.png

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Vaka sayısında her gün artış olmazsa -veya çok büyük bi artış olmazsa diye biliyorum- 1 haziran da 8 ve 12 lere açmayı planlıyolrmş hocam devam zorunluluğu ve sınav olmadan

Merhabalar 37 yaşındayım 30 yıllık bisiklet sürücüsüyüm. Meslekte 14 .yılım ve 6 yıldır düzenli şekilde metro ile entegreli olarak (günlük 40 km) katlanır bisikletimle okula gidiş geliş yapıyorum. Bunun dışında çok nadir araba kullanıyorum hemen her yere bisikletle gidiyorum. Sınıf öğretmeniyim, Bursa'da yaşıyorum. Yakında bir yol bisikletim olacak insallah.

Merhabalar 37 yaşındayım 30 yıllık bisiklet sürücüsüyüm. Meslekte 14 .yılım ve 6 yıldır düzenli şekilde metro ile entegreli olarak (günlük 40 km) katlanır bisikletimle okula gidiş geliş yapıyorum. Bunun dışında çok nadir araba kullanıyorum hemen her yere bisikletle gidiyorum. Sınıf öğretmeniyim, Bursa'da yaşıyorum. Yakında bir yol bisikletim olacak insallah.
Oo meslekdaşmışız demek ki. Hosgeldin aramıza hocam. (Başka bir konuda muhabbetimiz olmuştu, bu mesaj o yüzden. Şimdi okuyunca farkettim saçma durmuş. 🤣)

Geri